Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Cisco probleemoplossing
Problemen met elk elektronisch apparaat kan tijdrovend zijn en kan verschillende stappen te betrekken . Cisco , met de consument in het achterhoofd , biedt handige hulpmiddelen om zijn routers snel oplossen . Deze hulpmiddelen kunt een newtork administrator uit te voeren , Internet Protocol -interface korte , CDP buren , vernemen router versie alsook de toegang-lijst weer te geven om de instellingen te bekijken om de probleemoplossing te beginnen evalueren . Dit zijn plaatsen om te beginnen , en in sommige gevallen zal de netwerkbeheerder te gaan naar een hoger niveau van het oplossen van problemen te leiden . Instructies

Type 1 " Enable " om privilege modus van de router in te voeren . Dan " Run Show" type om de configuratie commando van de router te starten naar router-configuratie te bekijken . Het is belangrijk te weten hoe het apparaat is geconfigureerd voor het oplossen van problemen . Dit commando geeft informatie over de configuratie -interface , waaronder het Internet Protocol ( IP ) -adres , routing protocollen en meer .

Type " Toon IP Interface Brief " 2 tot IP-verbindingen bekijken op de router . Deze stap geeft de naam van de interface , het IP -adres , en of de router operationele of niet . In bijna alle gevallen met router problemen , het eerste ding om te lossen is de interface .

Type " Toon CDP buurman . " 3 Routers meestal verbinden met andere routers . De Cisco Discovery Protocol vertelt de beheerder welke externe routers hebben connecties aan het en via welke interface. Voor het oplossen van problemen , als de link tussen twee routers faalt , deze opdracht wijst de beheerder in de richting van de mislukte verbinding . Dit maakt het nastreven van een meer gedetailleerd actieplan of plan van het oplossen van problemen .
4

Type " Toon Versie " om gedetailleerde informatie over de router weer . Deze opdracht omvat informatie over de bestandsnaam gebruikt voor het interne besturingssysteem ( IOS ) of firmware samen met de versie van IOS , de router -configuratie register en het model van de router . Het heeft ook informatie over wanneer de router laatst werd opgestart en de hoeveelheid RAM- en flash-geheugen .

Type " Show - Access List " 5 om de gecodeerde firewall op de router te zien . De toegang-lijst toestaat of weigert toegang tot het netwerk . Beperk een individuele computer , een netwerk of een Internet- web-verbinding toegang krijgen via de router . Binnen een zakelijk netwerk , controle verkeer naar verschillende servers , zoals het beperken van techniek , van financiën , maar waardoor het verkoop bekijken . Het is ook nuttig bij het oplossen van vraagstukken filter dat gebruikers toegang krijgen tot sport of entertainment websites te beperken , maar hen in staat stelt om toegang te krijgen tot technische informatie sites.

Previous: Next:
  routers
·Hoe vindt mijn Linksys WPA Key…
·Hoe je 16MB aan RAM inschakele…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe maak je een Mac- adres blo…
·Hoe om te weten of je router g…
·Hoe maak je een router Antenne…
·Netgear Wnr 2000 Specs 
·Software voor Linksys Wireless…
·Hoe te openen een poort in ZyX…
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe Gebruiker Toegang tot Cisco routers …
Vista AirPort Express Problemen oplossen…
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe voeg ik een uitbreidingsmodule voor …
Hoe het opzetten van een Fast Cisco Netw…
Toegang krijgen tot mijn Cisco Wireless …
Cisco Linksys Wireless Installatie 
Cisco Aironet 1142 Specs 
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een verbinding tuss…
·Hoe maak je een draadloze hotspot creër…
·Hoe te Ethernet gebruiken in een Sony VA…
·Hoe maak BNC Coax Kabels 
·Hoe te Bescherm uw computer , netwerk en…
·Hoe de DNS Nummers op mijn Netgear route…
·Wat is een FTP -server ? 
·Soorten Computer Networking 
·Hoe maak je een land IP- adres te vinden…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com