Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Netgear Wnr 2000 Specs
Routers worden gebruikt om high - speed Internet-verbindingen te delen en maakt het delen van bestanden . Het is compatibel met zowel de oudere draadloze - G apparaten en nieuwere draadloze - N . Verbindingen worden gemakkelijk vastgesteld door het indrukken van een knop . De installatie is eenvoudig en bestaat uit het plaatsen van de cd tijdens het volgen van de instructies op het scherm . Het is ook compatibel met RangeMax adapters , die helpt bij het vergroten van het bereik en het stimuleren van de prestaties . Eisen

Een breedband-internetaansluiting , samen met een Ethernet -poort vereist is , tenzij je draadloze mogelijkheden ingebouwd in het moederbord of een uitbreidingskaart . Besturingssystemen die momenteel worden ondersteund zijn Microsoft Windows XP , Vista en 2000 , samen met Linux , Unix en Mac OS . Het wordt ook aanbevolen om Internet Explorer 5.0 hebben voor optimale instellingen .
Veiligheid

beveiligingsfuncties
onder andere een dubbele firewall die is geoptimaliseerd om bestanden en computer namen te verbergen voor iedereen niet het netwerk . Persoonlijke informatie wordt automatisch geblokkeerd omdat stateful packet inspection ( SPI ) heeft een beveiligde firewall . Wired Equivalent Privacy ( WEP ) is opgenomen in zowel de 64 - en 128 - bit encryptie , samen met WiFi Protected Access ( WPA ) naar persoonlijke voorkeur laten . U kunt ook inloggen om te specificeren welke draadloze computers toegang hebben tot de verbinding . Een PIN is ook ingesteld voor nog meer zekerheid , zodat u kunt er zeker van zijn dat uw persoonlijke informatie veilig en prive wordt gehouden .
Functies

Nevenfuncties
onder de mogelijkheid om ondersteuning van Wi - Fi Multimedia ( WMM ) en Quality of Service ( QoS ) . Het is niet nodig om het algoritme voor de nieuwe firmware handmatig te detecteren , omdat het automatisch wordt gedaan om verbindingen tot stand .
Parental Controls

Ouders
hebben de mogelijkheid om welke soorten te beperken informatie zijn verkrijgbaar door het blokkeren van specifieke URL's en het hebben van de bezochte websites opgeslagen in een logboek . Het gebruik wordt geregeld door het opgeven van instellingen die vaststellen hoe vaak en tussen welke uren van een computer toegang heeft tot het internet .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een router voor P2…
·Hoe te openen een Netgear Port…
·Hoe kan ik Reset het wachtwoor…
·Hoe kan ik een router kopen 
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe maak je verbinding een mod…
·Hoe te upgraden mijn WGR614 Ro…
·Hoe het opzetten van een ASUS …
·Belkin Mimo Router Installatie…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router P…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe te openen een Netgear Port 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
  Netwerken Articles
·SharePoint Permission Levels 
·Hoe te embedden SSL 
·Hoe kan ik een verloren Admin Password R…
·Hoe je PSD bestanden uploaden 
·Gemeenschappelijke netwerkprotocollen 
·Hoe het opzetten van een proxy op School…
·Hoe te vertellen als het Crossover Cable…
·Het IP- adres van de printer vinden door…
·Hoe maak je een Server Certificate Renew…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com