Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Apple Broadcast Protocollen
Protocollen zijn de onderliggende communicatietechnologie netwerken te gebruiken voor het ontvangen en verzenden van informatie . In persoon - tot - persoon relaties , groet en handen schudden is analoog aan het maken van een netwerkverbinding om te kunnen communiceren . Apple gebruikt vier hoofdcomputer uitzending protocollen : Realtime Transport Protocol ( RTP ) , Realtime Transport Streaming Protocol ( RTSP ) , HTTP Live- Streaming ( HLS ) en AirPlay . Selecteer het protocol methode die het best weerspiegelt uw behoeften . Vervolgens kiest u een aanvraag voor uitzending . Hoe protocollen werken

Terwijl protocollen zijn het middel om de communicatie tussen de server en het bekijken apparaten ( computer , iPhone , iPad en iPod Touch , bijvoorbeeld) , wordt de media zelf uitgezonden in een aantal formaten bekend als codecs .
Realtime Transport Protocol ( RTP ) op

Realtime Transport Protocol
is een standaard formaat voor multimedia -uitzendingen over Internet Protocol ( IP ) netwerken . Apple's standaarden gebaseerde QuickTime Streaming Server is nuttig voor zware streaming van live of opgenomen materiaal voor de serieuze hobbyist en zakelijke toepassingen . Dit product is opgenomen met Apple's OS X Server-besturingssysteem . Darwin Streaming Server is een open source versie van QuickTime Streaming Server , die kan worden gebruikt op Linux en Windows alsook Mac OS X. Open source software is gratis te downloaden en te gebruiken , met inbegrip van de ontwikkeling van code voor het geval u wilt wijzigen of aan te passen de applicatie . Darwin Streaming Server is vrijgegeven onder de Apple Public Source License .
Realtime Transport Streaming Protocol ( RTSP ) op

Realtime Transport Streaming Protocol
werkt goed voor grootschalige uitzendingen en on - demand streaming . RTSP laat VCR - stijl controle functies zoals pauzeren , achteruit en snel vooruit , die niet beschikbaar zijn op de RTP . QuickTime Streaming Server en Darwin Streaming Server ondersteuning RTSP evenals RTP . QuickTime Broadcaster is een andere software te gebruiken voor zowel RTSP of RTP -uitzendingen via internet of high - speed mobiele netwerken . Het is een desktop applicatie .
HTTP Live- Streaming ( HLS )

HTTP Live- Streaming is een protocol ontwikkeld door Apple voor het streamen van gegevens met behulp van het HTTP-protocol , dezelfde technologie gebruikt door webservers en webbrowsers . Apple heeft HLS vrijgegeven als een open industrie standaard protocol . HLS werkt met QuickTime X. Gebruikmakend HTTP maakt HLS zeer mobiel . Geen andere software nodig als QuickTime X maakt gebruik van een web -server . Gebruik HLS op een Apple computer of iPhone voor multimedia broadcasting .
AirPlay

U kunt een iPhone , iPad , iPod Touch of een Apple- computer te gebruiken om uit te zenden naar Apple TV of Airport Express met behulp van AirPlay . Dit kan handig zijn voor thuisgebruik om uw muziek uitgezonden via een home luidsprekersysteem of kijken naar media op het grote scherm van je televisie . Bedrijven zijn met de herziening van de mogelijke toepassingen van deze opkomende technologie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Apache Server Restart 
·Hoe om uw computer koppelen aa…
·Wat is LinkShare of Sharelink …
·Hoe kan ik een software-instal…
·Soorten LAN & WAN -netwerken 
·Common Industrial Protocol 
·Office Communicator Command Li…
·USB naar USB Data Transfer Sof…
·De ebXML Protocol 
  Related Articles
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een Internet signaal van een …
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
Hoe Hook Up een Apple laptop op een draa…
Hoe te Sta verkeer naar Come Through My …
F5D8236 - 4 Belkin N Uitzending Issues 
Hoe te Connect PC & Apple Computers op W…
Hoe te verbinden Twee Apple basisstation…
802.11 Beveiligingsprotocollen 
  Netwerken Articles
·De Best Practices voor Software Maintena…
·Hoe te om Uw Eigen No - Charge Website v…
·Hoe Gebruiker Internet Activity Monitor 
·Hoe maak je een NetGear WPN824V3 Problem…
·Hoe kan ik het internet op een computer …
·Hoe te Zet de Ethernet Adapter 
·Windows Sharing & Beveiliging 
·Hoe maak je verbinding met een computer …
·Kan weer invloed Wireless ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com