Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Over Ethernet Credit Card Terminals
Soms aangeduid als point - of-sale terminals of credit card readers , de credit card terminals zijn de meest gebruikte manier van het verwerken van de detailhandel transacties . Er zijn verschillende types van credit card terminals op de markt beschikbaar . Ethernet credit card terminals zijn een van de ter beschikking van de handelaren die credit en debit card transacties te verwerken keuzes . Ze zijn veelzijdig en ze maken de verwerking gemakkelijker dan de conventionele vormen van credit card readers . Functies

Een ethernet credit card terminal
biedt point - of-sale transacties met het gebruik van een IP ( Internet Protocol ) . Het verwerkt verkoop transacties met creditcards en debetkaarten . Sommige ethernet credit card terminals ook betalingen per cheque , overdracht van elektronische diensten ( EBT ) en andere elektronisch ingediend transacties , zoals het uploaden van prepaid telefoonkaarten , cadeaubonnen en leeftijdscontrole verwerken .
Eigenschappen
< br

een ethernet credit card terminal > is een plug - and- play apparaat . Het komt meestal met een geïntegreerde smartcard -lezer , interne PIN- pad , en de printer . Het heeft een intuïtieve ATM - achtige interface , met toetsenborden , menu- prompts die gemakkelijk te lezen en , in sommige modellen , touch screens tot het verrichten van transacties te bieden . Sommige terminals hebben een handtekening raam-scherm, die elimineert de ondertekening op ontvangsten, met het gebruik van de pen . Deze handtekening venster maakt gebruik van een speciaal ontworpen ' pen ' , bekend als de stylus pen , aangesloten op het systeem dat een klant kan gebruiken om te tekenen op het scherm van de terminal . Andere kenmerken zijn een ingebouwde printer die bonnen kan afdrukken . Deze printer heeft een knipperende LED-display aan de verkoopster te waarschuwen wanneer er jam of lage niveaus van paper.Customers kunt het toetsenbord gebruiken om hun PIN-code ( Private Identification Number ) in te voeren bij het gebruik van debit transacties . Bij sommige modellen met touchscreens kunnen klanten hun pincode direct op het scherm met behulp van de ingebouwde stylus pen voeren . Dit zorgt voor extra zekerheid , zonder de noodzaak om de bediende te spreken om de pin.The belangrijkste verschil tussen ethernet creditcard terminals en conventionele credit card readers voer is dat ze gebruik maken van een internetverbinding om te verwerken transacties . Sommige modellen worden geleverd met de traditionele analoge lijn naar dubbele verbindingen met behulp van een analoge telefoonlijn bieden . Sommige ethernet credit card terminals rechtstreeks op de computer of register dat internetverbindingen heeft , terwijl anderen direct verbinding kan maken met het internet door middel van COM -poorten ( ISDN , Ethernet , Wi - Fi , telefoon , GPRS ) .
< br > Soorten

Er zijn verschillende merken en modellen van de Ethernet credit card terminals . Er zijn soorten die komen met alleen de Ethernet- aansluitingen en een aantal die dubbele verbindingen te voorzien van een geïntegreerde telefoonlijn of analoge lijn . Sommige modellen worden geleverd met WiFi ( Wireless Fidelity ) te profiteren van draadloze netwerkverbindingen te nemen in aanvulling op bedrade verbindingen . Alle modellen worden geleverd met toetsenborden of PIN- pads , maar er zijn modellen die de touch screens met geïntegreerde stylus pen hebben . Sommige komen met ingebouwde printers die 2 1/4-inch-wide rollen printerpapier gebruiken en kan snel af te drukken , met behulp van warmtebeelden . Er zijn soorten die met meerdere applicaties geladen om meerdere transacties te doen , zoals creditcards , cheques en betaalkaarten onder anderen . Er zijn ook mensen die credit card en debit card transacties alleen kan doen .
Belang

Ethernet credit card terminals maken het hanteren point - of-sale transacties makkelijker en veiliger . Ze elimineren extra stappen voor bedienden , zoals het invoeren van de credit card , debit card , cheque en gift card nummers . Ze bieden een veilige en betrouwbare manier voor klanten om hun pincode in te voeren om debettransacties voltooien . Ethernet credit card readers bieden snellere verbindingen dan de conventionele vormen van credit card readers en elimineren van het gebruik van een andere telefoonlijn alleen voor het doen van point - of-sale transacties . Dit levert een aanzienlijke besparing voor multi - terminal operaties , zoals die gebruikt worden door grotere winkels .
Overwegingen

Bij het overwegen ethernet credit card readers voor uw bedrijf , rekening gehouden met de soorten betalingen je zal accepteren . Er zijn all - in-een systemen met meerdere toepassingen opgenomen dat niet alleen credit card transacties , maar debetkaart , cheques , cadeaubonnen en telefoonkaarten ook kan ondersteunen . Daarom , voordat u besluit , kijken naar de verschillende modellen en overwegen multifunctionele systemen om te besparen op ruimte tegen te gaan in plaats van het kopen van meerdere systemen . Een andere overweging die u moet maken is om software die extra beveiliging kan bieden aan uw netwerk te installeren . Door het opzetten van firewalls en gebruik te maken van encryptie , kunt u zorgen voor een betrouwbare en veilige manier om zaken af ​​te handelen zonder afbreuk te doen aan de gegevens van uw klant . Sommige hackers kunnen eenvoudig pincodes te detecteren , samen met de kaartnummers gebruikt , dus het verstrekken van een beveiligd netwerk is een noodzaak om te voorkomen dat .

Previous: Next:
  Ethernet
·Ethernet naar seriële communi…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My G4 Gi…
·Hoe de Windows 2000 Ethernet-p…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe Hook Up een Netgear Ethern…
·Hoe de Ethernet -adapter Schak…
·Ethernet werkt niet op een Ins…
·DIY Homemade Ethernet -kabel 
·Hoe maak je een Motorola kabel…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
  Netwerken Articles
·Hoe de Static -adres te configureren op …
·Hoe een IP- adres niet vinden in een net…
·Toegang krijgen tot het 2Wire Routerconf…
·Realtek RTL8139/810X Onboard Specs 
·Hoe Look Up Your Server Informatie over …
·Hoe maak je een XP laptop Change Van WEP…
·Hoe maak je een Wireless LAN op een Acer…
·Hoe de WAP- Key Get on Draadloos interne…
·Hoe te verbinden twee computers op een m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com