Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
DIY Homemade Ethernet -kabel
Computer kabels kan duur zijn , vooral als je het samenstellen van een netwerk dat meerdere Ethernet-kabels van verschillende lengtes vereist . Als alternatief voor het kopen van pre - gefabriceerde kabels , kunt u uw eigen , gesneden naar uw specificaties en beschikbaar waar en wanneer u ze nodig hebt . Apparatuur

Verzamel een aantal benodigdheden voordat u aan de slag maken van Ethernet-kabels . U zult een RJ - 45 krimptang , een doos van RJ - 45 connectoren en Cat5e kabel nodig .

De RJ - 45 -connector is het plastic gedeelte aan het uiteinde van de Ethernet -kabel die wordt aangesloten op de computer of hub . Het kan acht draden en looks houden als een grote telefoon- connector . Cat5e kabel bevat vier getwiste paren van draden omgeven door een schede , en en dit type kabel kan zowel data als stroom voeren . Een krimptang is een multifunctionele kniptang , stripper en tang gebruikt voor het werken met platte telefoon of ronde netwerkkabels .

U kunt deze voorraden bij de meeste big - box elektronica winkels , lokale speciale computer winkels of online op sites zoals Newegg.com of Tigerdirect.com . Uw totale kosten voor de apparatuur aan 50 10 - meter Ethernet-kabels te maken zal ongeveer $ 100.
Prepping de Wires

Meet
de lengte van de kabel die je nodig hebt . De maximumlengte van een Cat5 kabel 300 voet , het signaal meestal degraderen daarna afstand . Knip de kabel netjes met de krimptang . Maak dan gebruik van uw gereedschap uit te kleden ongeveer een centimeter van de kabelmantel van elk uiteinde van de kabel , zorg ervoor dat u de draden snip binnenkant . Dit zal onthullen vier paar draden : een blauw paar , een oranje , een groene en een bruine . Scheid de twisted pairs en schik ze op basis van het type kabel dat u wilt
patchkabels

Voor een patchkabel - . Het type dat wordt gebruikt om verbinding te maken een computer met een hub of switch - leg de draden in deze volgorde : pin 1 : oranje streep ; pin 2 : solide oranje ; pin 3 : groene streep ; pin 4 : diepblauw ; pin 5 : blauwe streep ; pin 6 : massief groen ; pin 7 : bruine streep ; pin 8 : stevige bruine . Schik de draden van links naar rechts als je houd van een RJ - 45 -connector met de vergrendeling op de connector van u af en de gouden contacten naar u toe . Herhaal dit voor het andere uiteinde van de kabel
Crossover Kabels

Voor een crossover-kabel - . Het type dat wordt gebruikt om twee computers , hubs en switches aansluiten - regelen de draden in deze volgorde : pin 1 : groene streep ; pin 2 : ononderbroken groen ; pin 3 : oranje streep ; pin 4 : diepblauw ; pin 5 : blauwe streep ; pin 6 : solide oranje ; pin 7 : bruine streep ; pin 8 : stevige bruine . Nogmaals , zullen deze worden geregeld van links naar rechts als je houd van de RJ - 45 -connector met de gouden contactpunten naar u . Herhaal aan de andere kant van de kabel .
Eindmontage

Steek de 8 afgesproken draden in de RJ-45- connector met de clip naar beneden , zodat de draden uit te breiden tot het einde van hun respectieve sleuven . Controleer nog een laatste keer om zeker te zijn van de juiste draad regeling, gebruik dan de tang af te sluiten van de RJ - 45 stekkers aan de beide uiteinden van de kabel . Uw kabel is klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  Ethernet
·SDH Vs . Ethernet 
·Hoe om gegevens van een pc ove…
·Hoe is Ethernet Beetje Tijd be…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe maak je een Dynex DX - EHB…
·Hoe om te controleren Ethernet…
·Hoe te gebruiken House Bedradi…
·Hoe kan ik installeren en te g…
  Related Articles
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
DIY Wireless Router Directional Versterk…
Zelfgemaakte Linksys Wireless Signal Boo…
DIY Wireless Booster 
Zelfgemaakte WLAN Spectrum Analyzer 
DIY : LAN Signal Booster 
Hoe maak je Homemade WiFi Antennes Zorg 
Zelfgemaakte WiFi Antenne 
  Netwerken Articles
·Kwesties Verbinden met een draadloos D -…
·Hoe de Screen Saver uitschakelen voor ee…
·Actiontec Modem Router zal geen verbindi…
·Wat is een Proxy Server Port ? 
·Is 3,0 Mbps Fast voor het downloaden van…
·Hoe te Zet een AT & T Wireless Router 
·Hoe te verbinden twee computers op WildB…
·Hoe de lijst van Emblemen op Modern Warf…
·Wat is het verschil tussen WPA en WEP- w…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com