Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Actiontec Modem Router zal geen verbinding maken met andere computers
Actiontec maakt verschillende routers die het mogelijk maken meerdere computers op een internetverbinding aan te sluiten, ofwel bedraad en draadloos . Problemen met het aansluiten van meerdere computers op de router kan voortkomen uit oude firmware , onjuiste Ethernet-verbindingen , het besturingssysteem van de computer , een ontbrekende of slechte USB- driver of de webbrowser . Bijvoorbeeld, sommige Actiontec routers vereisen minimaal Internet Explorer versie 6 of hoger . Oudere versies van de browser zal niet werken met de router . Instructies
Install Firmware
1

Ga naar de Actiontec Product Support -pagina ( zie bronnen ) . Klik op het menu " Snel zoeken door Model " en selecteer de Actiontec router model in de lijst . Kopen van 2

Klik op de optie " Upgrade Firmware " voor uw Actiontec router .
3

Klik op ' Opslaan ' wanneer u wordt gevraagd om het bestand op te slaan . Selecteer "Opslaan als " en kies het bestand wilt opslaan op het bureaublad van uw computer .
4

Sluit de Actiontec router op een computer met een USB-of Ethernet-kabel . U kunt de firmware niet upgraden als de router draadloos is verbonden .
5

Open de webbrowser en voer " 192.168.0.1 " in de adresbalk . Druk op ' Enter '.
6

Selecteer " Utilities " in het hoofdmenu van de browser .
7

Klik op " Upgrade Firmware " in het utilities menu .

8

Selecteer de knop "Bladeren" . In het venster " Kies Bestand " , selecteer het IMG -bestand op uw bureaublad . Klik op ' Openen '. De upgrade zal duren 3-6 minuten . Niet vernieuwen of sluit de browser of verbreken van een netwerkkabel tot het " Congratulations " scherm verschijnt .
Andere overwegingen
9

Controleer of de aansluiting van computer voldoet aan de minimale systeem vereisten . Bijvoorbeeld , de Actiontec GT701WG vereist dat elke computer werken met Windows 98 naar Windows Vista . Oudere of nieuwere besturingssystemen worden niet ondersteund door deze router . Om te controleren wat uw minimale systeemvereisten zijn , zie productondersteuning ( zie bronnen ) .
10

Tel de huidige verbindingen . Het totaal aantal aansluitingen behandeld per router afhankelijk van de router zelf . De meeste Actiontec routers aankan tussen 190-254 connecties . Aanbevolen wordt maximaal 45 computers op een router , maar dit aantal is flexibel , afhankelijk van het type activiteit van de netwerkcomputers. Meerdere computers downloaden van grote videobestanden of MP3 , zal te veel spanning op de router te plaatsen.
11

Voeg een extra Ethernet-hub om meerdere computers aan te sluiten op de router . Steek een Ethernet- kabel in de uplink-poort van de hub en in de LAN -poort op de router Actiontec . Sluit vervolgens de voeding aan op de hub .
Download USB Driver
12

Klik op de " Driver " op de homepage van uw router . Selecteer op "Opslaan" het bestand op uw bureaublad wanneer daarom wordt gevraagd . Om de koppeling driver te vinden , selecteer uw model op het product support pagina ( zie bronnen ) .
13

Klik om de gedownloade driver uitpakken op je bureaublad . Selecteer "Run " en de driver wordt geïnstalleerd .
14

Sluit de Actiontec router naar de computer met de USB -kabel . Als u wordt gevraagd om Windows Update te gebruiken , " deze keer Nee , niet " te selecteren en klik op ' Next '.
15

Selecteer " specifieke locatie opgeven . " Klik op " Next . " Selecteer "De locatie , " en klik op " Bladeren . " Zoek de map " USB_Drivers " .
16

Markeer de versie van Windows die u gebruikt in de map USB_Drivers . Klik op " OK " of "Open . " Klik vervolgens op " Next " en Windows zal de driver te installeren . Klik op " Finish " wanneer daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van een draad…
·Wat betekent het als mijn draa…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe kan ik Routers om WiFi toe…
·Step - by - Step US Robotics W…
·Hoe het opzetten van een D - L…
·Hoe je draadloze router instel…
·Hoe kan ik een computer toe aa…
·Mijn Netgear router niet verze…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe je foto's nemen met een BlackBerry 
·Hoe u Windows Opgeslagen wachtwoorden wi…
·Inleiding tot Computer Conferencing 
·Hoe kan ik drivers voor een Agere PCI Mo…
·Hoe te Chinese schrift gebruiken als MyS…
·Over Wireless DSL routers 
·Apple Compatible Routers 
·Hoe Web Site Tracks Schoon vanaf de hard…
·Welke factoren hebben invloed op de snel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com