Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe de firmware veranderen op een Linksys 610N
De Linksys 610N is een draadloze router die u toestaat om uw draadloze apparaten aansluiten op uw thuisnetwerk bij Wireless - N snelheden . Het apparaat beschikt ook over vier ingebouwde Ethernet -poorten , waarmee u kunt optellen tot vier extra bekabelde apparaten aan uw netwerk . Het is belangrijk om de firmware van uw Linksys 610N router updaten van tijd tot tijd , als de nieuwste firmware levert meestal betere prestaties en kan nieuwe functies toevoegen aan de router . Instructies
1

Open uw webbrowser en navigeer naar de Linksys download pagina ( zie bronnen ) . Input " Linksys 610N " in het dialoogvenster en druk op de tab grijze "Zoeken " . Versienummer van de input van uw Linksys 610N router , die is gelegen aan de onderkant van het apparaat . Druk op "Enter " om te zoeken naar firmware-updates voor uw apparaat . Kopen van 2

Scroll omlaag in het scherm met behulp van uw muis en dubbelklikt u op het tabblad " Firmware " om de nieuwste firmware voor uw Linksys 610N draadloze downloaden router . Sla het bestand op het bureaublad van uw computer . Klik met de rechtermuisknop op het firmwarebestand en klik op het tabblad " Unzip " . Druk op de knop " Extract " knop om de inhoud van de map decomprimeren .
3

Open een nieuw venster van uw webbrowser en voer het IP -adres van uw Linksys 610N router in het veld URL- invoer aan de bovenkant van het scherm naar instellingenpagina van uw router te lanceren . Standaard is dit adres " 192.168.1.1 ".

Klik 4 op de paarse kop aan de bovenkant van het scherm met de titel "Administratie . " Selecteer de optie getiteld "Firmware " en druk op de knop "Bladeren" . Zoek het firmware-update -bestand dat u op uw bureaublad en dubbelklik op het opgeslagen . Druk op " Start to Upgrade " aan de onderkant van het scherm om de firmware-update te starten .

Press 5 de " X " in de bovenste hoek rechts van uw webbrowser om het venster router instellingen eenmaal dicht de firmware-update is voltooid . Steek een speld in de " Reset" gat in de achterkant van uw router en houd het daar gedurende 30 seconden om uw Linksys 610N router resetten . Dit zal ervoor zorgen dat de nieuwste firmware juist is geplaatst .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Firmware gebruiken Met …
·Ik heb een ADSL -modem en een …
·Hoe maak je een WiFi Booster Z…
·Hoe voor Wireless Security Uit…
·Hoe maak je een NETGEAR Wirele…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe de antenne vervangen op ee…
·Hoe te verwijderen DD - WRT 
·Hoe maak je een Netgear Reset …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je HP Switches Monitor 
·Linux Intrusion Detection Hulpmiddelen 
·Hoe vindt u de WEP -nummer voor een Rout…
·VoIP- VPN gebruiken 
·Hoe een HP MediaSmart EX475 Home Server …
·Address Resolution Protocol Tutorial 
·Hoe te detecteren & Kaart een draadloos …
·Hoe een Immateriële Lag Switch 
·Hoe te DOS aanvallen te stoppen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com