Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is een D - Link Emulator ?
De draadloze fabrikant router D - Link onderhoudt een online verzameling router emulators die binnen een webbrowser te bedienen . Een emulator herschept de webinterface van de router die het vertegenwoordigt , zodat iedereen aan de kenmerken van een router te verkennen en te zien zijn configuratie -opties zonder fysieke toegang tot de hardware . Toegang krijgen tot een Emulator

U kunt D - Link's verzameling emulators op de D - Link support website openen . Emulators zijn beschikbaar voor bijna 200 D - Link router modellen vanaf de datum van publicatie . Klik op het modelnummer van een router voor toegang tot de emulator . In sommige gevallen kan het nodig zijn om een firmware-versie te blijven selecteren - dit is het geval als een firmware- revisie aanzienlijk interface van een router veranderd . Wanneer u begint , de emulator laat een login prompt . Klik op de knop " Login" om door te gaan naar het hoofdmenu .
Doel

Een router emulator is een handig hulpmiddel voor netwerkbeheerders en technische support engineers die kan nodig zijn om mensen te lopen door het oplossen van problemen en configuratie stappen via de telefoon . Een ingenieur met een computer deskundigheid kan snel de configuratie optie om een ​​probleem op te lossen en gebruik van een emulator als hulpmiddel bij locatie de mogelijkheid te beschrijven aan iemand anders . Een emulator kan ook nuttig zijn voor een student die behoefte heeft om te wennen aan de configuratie router om een ​​diploma of certificaat te verdienen .
Overige emulatoren

D - Link is niet de enige router merk met emulators voor het publiek beschikbaar . Andere router merken met Web - based emulators zijn Linksys en Netgear . Vanaf het moment van publicatie , zijn er bijna 200 Linksys emulators en meer dan 60 Netgear emulators beschikbaar . U kunt deze emulators op dezelfde manier als de D - Link emulators , blader naar de pagina gastheer van de emulators . Klik op het gewenste modelnummer en klik vervolgens op de firmware -versie , indien van toepassing .
Beperkingen

Hoewel een emulator kunt u de configuratie- opties die beschikbaar zijn in een router te zien en te manipuleren , het niet toestaan ​​om elke actie die vereist het schrijven naar het geheugen van de router uit te voeren . Bijvoorbeeld , kunt u de schermen die u in staat te stellen toegang lijsten en encryptie protocollen zien , maar u kunt deze instellingen op te slaan . U kunt het scherm waarmee u de firmware van de router bijwerken zien , maar je kunt een update niet uit te voeren .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Hook Up een niet- AT & T R…
·Hoe de WEP Wireless Key Krijg 
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Netgear Wireless - N Router WN…
·Hoe te openen een Netgear Port…
·Hoe vindt mijn Linksys Network…
·Hoe je Wireless Range Extend 
·How to Set Up een Windstream m…
·Welke Channel is het beste voo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe de Network Monitor driver in Windows…
·Hoe te openen een poort voor een 2Wire R…
·Wat Header Adres Informatie Heeft een ro…
·Hoe maak je mappen op een draadloos netw…
·Hoe maak je een computer die niet zal PX…
·Hoe je 2 pc -netwerk met het internet 
·De nadelen van bustopologieën 
·Hoe gebruik je een AOL Kiezer om een IP-…
·Hoe te Buffering snelheid te verbeteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com