Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe een Netwerk Consultant
Bedrijven en organisaties huren netwerk consultants voor een verscheidenheid van redenen kiezen . U kunt een groot project dat u hulp nodig hebt met omdat of uw team niet de expertise hebben op dit specifieke gebied of je gewoon niet genoeg personeel om nog een project toe te voegen dat niet hebben . Wat de reden wilt u ervoor zorgen dat u verstandig te kiezen. Volg deze richtlijnen bij het ​​huren netwerk consultants . Instructies
1

Maak een diagram van uw huidige netwerk . Microsoft Visio is een geweldig diagrammen tool voor Windows-platform of u kunt het tekenen zelf uit . Dit zal een goed hulpmiddel voor de adviseur te zijn en dienen als documentatie voor u ook.

Lijst 2 uw projectplan inclusief uw behoeften en taken . Bepaal wat je wilt bereiken , zoals het migreren van uw huidige e-mailsysteem van GroupWise naar Outlook .
3

voor uw administratie , wanneer u wilt het project en een raming van wat je te voltooien verwachten te betalen voor de consulting service .

Schedule afspraken 4 met minimaal drie adviesbureaus om uw project in detail te bespreken en hebben hen voorzien schriftelijke voorstellen . Als je weet van welke bedrijven die consultants gebruiken op een regelmatige basis vraag hen om u te voorzien van een aantal verwijzingen .
5

Stel vragen aan elk van de bedrijven zoals , wanneer ze kunnen beginnen met het project , hoe lang het zou hen in beslag nemen , of ze succes alle projecten zoals deze , hoe lang ze al in het bedrijfsleven hebben afgerond en wanneer kunt u verwachten om hun voorstel te zien .
6

krijg je een lijst met lokale referenties van elke consultant . Noemen deze bedrijven voor feedback . Stel de volgende vragen : Waren ze blij met de door de adviseur diensten ? Heeft de adviseur op tijd klaar ? Zouden ze weer gebruiken deze adviseur op een ander project ?
7

Overweeg alle factoren bij het maken van uw beslissing . Beoordelen elk voorstel en geef aandacht aan kosten, tijd en wie biedt wat . Sommige consultants kan een beetje meer te doen . Vergeet niet, wanneer de taak voltooid is de consultant zal verlaten . Het is belangrijk uw medewerkers bij het proces betrokken te hebben , zodat ze kan overnemen wanneer de adviseur eindigt . Kies wie je voelde het meest comfortabel bij voelt.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Het verschil tussen Soorten Ro…
·Hoe te Lync Server installeren…
·Wireless Router Installatie Pr…
·Hoe maak je een netwerk -hub t…
·Hoe maak je een schijf op een …
·Hoe maak je Pingbacks Via een …
·Hoe Network twee computers met…
·Hoe het standaard RDP poort wi…
·Hoe u uw interne WiFi Card Ran…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een VNC server op CentOS 
·Network Deployment Tijdschema 
·Hoe te Fiber Optic Kabels Buig 
·Hoe te configureren Cisco 2600 routers 
·Hoe het opzetten van een kleinere MTU Si…
·Hoe je gedeelde Windows- mappen configur…
·Hoe maak je een Ethernet -connector Plug…
·Hoe te Documenten Toegang vanaf een ande…
·Hoe maak je een computer verbinding met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com