Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Network Deployment Tijdschema
Wanneer u een nieuw netwerk voor een organisatie te installeren , is er meestal een vaste datum waarop het netwerk operationeel moet zijn . Voldoen die streefdatum , ongeacht de organisatie grootte of de grootte van het netwerk , neemt een groot deel van de planning voordat de installatie begint zelfs . Een groot deel van dat plan is de oprichting van een netwerk inzet dienstregeling . Met een goed ontwikkelde schema voor invoering in de plaats , kunt u niet alleen zorgen voor het netwerk wordt in de tijd geïnstalleerd, maar ook dat het installatie proces onderbreekt huidige zakelijke activiteiten zo weinig mogelijk . Het ontwerpen van het Netwerk
p Het is belangrijk dat u het ontwerp van het netwerk te voltooien voordat uw implementatie planning maken zodat je de grootte van de inzet zult weten . Tijdens het ontwerpproces , kijk in de inkoop behoeften voor het nieuwe netwerk delen , lokaliseren leveranciers en bepalen of er zullen geen vertragingen bij het verkrijgen van de onderdelen die u nodig heeft voor de inzet . Noteer alle constructie-elementen in de installatie tijdens de ontwerpfase voor opname in het schema voor invoering .
Het creëren van een Network Deployment Strategy

Een van de meest cruciale aspecten van de ontwikkeling een netwerk inzet dienstregeling is in de creatie van een netwerk van implementatiestrategie . Voor de inzet strategie , moet je goed kijkt naar elk bestaand netwerk en het huidige gebruik in de zakelijke workflow om te bepalen hoe de workflow van streek zo weinig mogelijk tijdens elk netwerk downtime . De strategie implementatie is het proces waardoor de uitvaltijd beperken zoveel mogelijk terwijl ze het nieuwe netwerk online . Kijken naar het werken in secties , het creëren van kleine zakken van het nieuwe netwerk te vermijden nemen van het hele systeem in een keer of zoeken naar een periode van tijd bij het nemen van het systeem beperkt het effect op de workflow . Indien mogelijk , zoeken naar manieren om geleidelijk het nieuwe netwerk , deze linken met de oude voor verdere werkzaamheden zoals u het nieuwe systeem opgezet .
Beschouw de onderwijsbehoeften van de Gebruikers < br >

nieuwe netwerken
, vooral op het niveau van de onderneming , bevatten vaak de inzet van nieuwe software voor het systeem, alsmede de genetwerkte hardware . De nieuwe software kan eisen dat de gebruikers worden getraind op de software . Het hebben van de hardware in plaats zonder dat gebruikers die weten hoe ze de software te bedienen maakt het nieuwe netwerk nutteloos om het bedrijfsproces . Het opleiden van de medewerkers van de software is onderdeel van uitrol van het netwerk , en de tijd die daarmee moet worden opgenomen in het schema voor invoering .
Het creëren van de Network Deployment Timetable

Na het doen van het benodigde onderzoek naar het netwerk dat wordt geïnstalleerd, kunt u een schema voor invoering dat gebruik van het netwerk zorgt voor een ingestelde tijd te creëren . Plan alles wat het tijdschema betreft , ongeacht hoe klein een verwante gebeurtenis lijkt te zijn. Je moet ook tijd voor te leveren prestaties , installatie, configuratie , testen , opleiding van de gebruikers en - met name van belang - extra tijd bij elke stap voor noodgevallen. Spreek met leveranciers en installateurs om real-world schattingen krijgen op installatietijd en voeg dan een beetje tijd voor onverwachte vertragingen . Tijdens de planning van de inzet tijdschema ontwikkeling , houd dat einddatum in gedachten , maar maak uw plannen , zodat bedrijven kunnen zo normaal mogelijk blijven tijdens de eigenlijke uitvoering van de dienstregeling .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te VMware sjablonen creër…
·Hoe Computer verbinding naar H…
·Hoe te verwijderen GPO Ingezet…
·TS-gateway Prestatie 
·Hoe kan ik een verwijderd post…
·Wat wordt bedoeld met een hand…
·SMI - S -protocol 
·Voordelen & Nadelen van Video …
·Computer Netwerken 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een comp…
·Hoe maak je een Lenovo Wireless Probleme…
·Wat Is X.25 protocol ? 
·Hoe maak je verbinding een RJ45 -connect…
·AH -protocol 
·Hoe maak je een 2Wire configureren voor …
·Hoe een lokaal netwerk brug naar een WiF…
·Hoe je MAC Levels categoriseren 
·LAN Network Structure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com