Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Het verschil tussen Soorten Routers
Uw lokale elektronische winkel en veel online retailers te verkopen een verscheidenheid aan routers van verschil soorten en van meerdere fabrikanten . Als je verscheurd tussen de aankoop van de goedkoopste routers om geld of de router te slaan met de meeste features , het kennen van de verschillen tussen de typen routers kunnen het winkelen een stuk eenvoudiger . Vast

Draadloze routers
hebben meestal vier of meer Ethernet-poorten voor het aansluiten van computers en andere apparaten . Echter, zoals apparaten af te stappen van de traditionele Ethernet -poort , USB-aansluitingen komen steeds vaker voor . Sommige routers hebben USB-poorten alsmede Ethernet-poorten of gewoon USB-poorten . Sommige modellen bieden ook beide verbindingen als een optie , maar moet je niet gebruiken zowel om meerdere apparaten aan te sluiten . Als u meerdere apparaten aan te sluiten , kiest u een router met meerdere Ethernet-poorten .
Wireless

niet alleen draadloze routers verschillen van bedrade modellen , maar er zijn verschillende soorten . Drie gemeenschappelijke draadloze standaard bestaan ​​: 802.11b , 802.11g en 802.11n . Op het moment van publicatie , veel draadloze routers gebruiken de achterwaarts compatibel 802.11n-standaard , maar kunnen oudere routers Wireless B of G standaarden te gebruiken . Met ingang van 2009 , de 802.11-standaard biedt tot vijf keer de snelheid van 802.11g en tweemaal het signaal bereik - 70 - voeten binnenshuis en 230 - voet buiten . Ter vergelijking , de vorige 802.11g-protocol pochte snelheden tot 54 megabit per seconde op een frequentie van 2,4 GHz . Draadloze 802.11b -protocollen waren zelfs minder efficiënt , en biedt snelheden van 11 - megabit per seconde op dezelfde frequentie en de afstand bereik heeft als 802.11g . Als uw apparaten compatibel zijn , de 802.11 standaard is efficiënter en consistenter dan voorafgaande frequenties .
Beveiligingsupdate voor

Wired routers
zijn inherent veiliger omdat iemand moet fysiek aansluiten op het netwerk . Echter , onbeveiligde draadloze netwerken zijn gemakkelijker om toegang te krijgen tot Internet-verbinding te stelen of bekijk verzonden data . Wired Equivalent Privacy was een beveiligingsprotocol voor draadloze netwerken die zijn bedoeld om onbevoegd toegang te beletten . Sinds haar oprichting , werd het Wi - Fi- beveiligde toegang normen beschikbaar zijn , het aanbieden van strengere encryptie die beter beschermd draadloze lokale netwerken . Op het moment van publicatie , WPA2 is nu ook beschikbaar . Draadloze routers kan een of meer methoden van draadloze beveiliging te bieden voor u te gebruiken om uw netwerk te beveiligen .
Andere Verschillen

Een verschil
u kunnen overwegen wanneer het winkelen voor routers is of een draadloze router heeft een interne of externe antenne . Als het heeft een externe antenne , kunt u in staat om het te ruilen met een sterkere antenne om het signaal te verbeteren . In aanvulling op deze , sommige draadloze routers ondersteunen Wi - Fi Protected Setup , een functie die u toelaat om tijdelijk uit het beveiligingsprotocol om een nieuw apparaat te verbinden toestaan ​​. Netgear is een fabrikant die routers met deze functie , die het bedrijf noemt Push ' n' Connect biedt . Een laatste overweging tussen typen routers is of je een router en modem combinatie nodig . Dit apparaat maakt verbinding met uw Internet-verbinding en stelt een lokaal netwerk tussen computers en andere apparaten . Met de combinatie -apparaat , hoeft u geen aparte modem en router nodig .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een printer met NW …
·Routebeschrijving Voor een Lin…
·Hoe je AD in Symantec Restore 
·Hoe je contacten met Bluetooth…
·Hoe Network twee computers Kaa…
·Verschillen in Netwerk Besturi…
·Hoe te verbinden Cat 5 & Quad …
·Het wijzigen van de VNC Viewer…
·Hoe maak je een URL-filter in …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een USB-modem van de ene com…
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Adapter …
·Wordt de HP BT450 Compatibel met de Lase…
·Hoe kan ik een Sonicwall Firewall Monito…
·Wat is het voordeel van een Management I…
·Hoe Set Up Network Sharing 
·Hoe maak je een thuisnetwerk Wire 
·Hoe E-mail Access configureren via een S…
·De bijwerkingen van Wireless EMF Modems 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com