Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wireless Router Installatie Problemen
Wanneer de installatie van een draadloze router uitvalt , veel mensen gaan ervan uit dat de router of andere hardware in hun systeem is slecht . Echter , zijn problemen met het installeren van draadloze routers vaak veroorzaakt door menselijke fouten . Zij kunnen ook worden veroorzaakt door een software probleem of een hardware conflict . Wat ook de oorzaak van het probleem , is het waarschijnlijk makkelijker op te lossen dan je denkt . Feiten De

Er zijn veel dingen die fout kunnen gaan bij het installeren van een draadloze router . Bijvoorbeeld , kan uw host- computer of de andere computers in uw netwerk geen verbinding met het internet . Ook kan de computer verbinding met het internet , maar bestands-en printerdeling kunnen worden uitgeschakeld . Er zijn een aantal verschillende mogelijke oorzaken u nodig heeft om te lossen. Ook veel draadloze routers vereisen dat u software drivers te installeren om te functioneren . Als deze drivers zijn beschadigd , moet u deze opnieuw installeren .
Functie

Een draadloze router is essentiële apparatuur voor het maken van een draadloos lokaal netwerk ( LAN ) . Echter , als je het op te zetten met uw andere apparatuur niet goed , zal het hele netwerk niet functioneren. Ook het opzetten van een draadloos netwerk met een draadloze router vereist dat de andere computers in uw netwerk een draadloos toegangspunt . Veel nieuwer model computers worden geleverd met een draadloze netwerkkaart (NIC ) geïnstalleerd . Echter, als uw andere computers zijn meer dan vijf jaar oud zijn, vooral als ze desktop computers , zal je waarschijnlijk moet een draadloze kaart of adapter te installeren .
Ethernet- kabelverbinding < br >

Koppel de Ethernet-kabel die loopt van uw modem op de Ethernet- poort aan de achterkant van de hostcomputer . Sluit de kabel tussen de modem en de poort aan de achterkant van de router met de vermelding " Internet . "
Router Settings

Veel draadloze routers
moet worden geprogrammeerd met uw Internet gebruikersnaam en wachtwoord om verbinding met het internet . Als het wachtwoord dat is opgeslagen in de router niet correct is, zal dit uw internetverbinding uit te schakelen . Andere draadloze router instellingen , zoals firewall -instellingen , toestemmingen en port forwarding kan de router te stoppen met werken als het onjuist te stellen . Aangezien de juiste instellingen voor uw router is afhankelijk van het model en de instellingen van het netwerk , moet u de documentatie van de router te raadplegen om ze te corrigeren . Als u uw handleiding kwijt bent , kunt u waarschijnlijk het downloaden van de website van de fabrikant.
Preventie /Solution

Elke router heeft een IP-adres . U kunt dit adres vinden door de documentatie van uw router controleren of het bezoeken van de website van de fabrikant. Op de host- computer , typ het IP -adres in een browser -venster en druk op " Enter" om de firmware van uw draadloze router te openen . Doorgaans is er een tab gemarkeerd " Setup" waar u uw Internet- gebruikersnaam en wachtwoord kunt wijzigen . Navigeer de firmware naar andere instellingen van de draadloze router te veranderen om te zien of de veranderingen het probleem oplossen . Als de wijzigingen niet werkt, zet u uw breedbandmodem uit en haal de draadloze router uit het stopcontact . Wacht minimaal 30 seconden en zet daarna de modem weer aan . Wacht een minuut en sluit de router opnieuw U kunt ook de oorspronkelijke instellingen op vele routers door het duwen van een pen in een depressieve knop op de rug en houdt het voor ongeveer 30 seconden . Probeer ook het aanpassen van de antenne en het verwijderen van alle obstakels die het signaal zouden kunnen blokkeren .
Tips

Het kan gemakkelijkst zijn om de instellingen van uw router aan te passen door het toevoegen van een Ethernet-kabel van de router naar de hostcomputer , althans tijdelijk als u de settings.If u eigenaar bent van een Linksys -router aan te passen , uw instellingen kan worden benaderd door het openen van een browservenster , het invoeren van de URL http://192.168.1.1/, en drukken op " Enter . "

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Verbinding maken met een Micro…
·Hoe controleert de Default Dom…
·Hoe maak je Stuur een Wake On …
·Is er een manier om zwervende …
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe de RAM uitbreiden op je Re…
·Hoe te gebruiken UltraVNC om v…
·Automatische printerdeling Met…
·Hoe gegevens Transfer Via stop…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat betekent Gateway Timeout Mean 
·Hoe te verwijderen van een Vlan Van een …
·Delen van een Fiber Optic Cable 
·Instructies voor een Belkin Wireless G P…
·Hoe te Bandbreedte Doorvoersnelheid Verb…
·Wat is een Dual-Band Wireless A /G ? 
·Hoe kan ik meerdere Internet-verbindinge…
·Hoe maak je een Ethernet -kaart verbindi…
·Hoe maak je een Network Virus Reinig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com