Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Instructies voor de Netgear WGR614
De Netgear WGR614 draadloze router is ontworpen om computers in uw huishouden om verbinding met het internet zonder het gebruik van een koord . Na ontvangst van uw apparaat , moet u wellicht een paar vragen over hoe het op te zetten en te gebruiken . Navigeren op een steenworp afstand en het uitvoeren van uw eigen onderhoud zal hebben uw router klaar voor de verbinding kort . U kunt de router aansluiten op uw modem en de computer door middel van een Ethernet-kabel en uw router correct configureert om de behoeften van uw huishouden computers passen . Instructies
De Router
1

Schakel de computer en de modem . Draai achterpaneel van uw computer naar u toe en haalt u de Ethernet-kabel ( die loopt vanaf uw computer op uw modem ) van de achterkant van de computer . Steek het nu open uiteinde van de Ethernet- kabel in de " Poort A " jack op het achterpaneel van de WGR614 . Er moet nu een Ethernet- kabel waarmee uw modem op uw router . Kopen van 2

Sluit het ene uiteinde van de niet-gebruikte meegeleverde Ethernet-kabel in een van de openbare plaatselijke " B Ports " door de tip van de kabel in de poort op de achterzijde van uw router , tot het hoorbaar vastklikt . Steek het andere uiteinde van de tweede Ethernet-kabel uit de " B Ports" van uw router in de Ethernet- poort aan de achterkant van uw computer .
3

Situeren de WGR614 op een centrale locatie in uw huis of bedrijf . Stapel geen andere apparaten bovenop . Gebruik maken van de standaard die bij de router om ruimte te besparen kwam . Test elke computer ( die gebruik zullen maken van de router ) om te bevestigen dat de router goed genoeg is gepositioneerd om tegemoet te komen aan gamma eisen van elke computer .
De router
4

configureren openstellen van Internet Explorer op uw pc . Markeer het adresveld , typ " http://192.168.0.1 " en druk op ' Enter '. U wordt doorverwezen naar de configuratie pagina van uw router en wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . Standaard wordt bij de eerste setup , de gebruikersnaam is "admin" en het wachtwoord is " password ", allemaal in kleine letters . Eenmaal ingevoerd , klikt u op "OK" om verder te gaan naar de Setup Wizard .
5

Volg de aanwijzingen op het scherm zoals gepresenteerd door de Setup Wizard om uw router goed te configureren voor uw huis en computers . ( U kunt uw computer handmatig configureren zonder het Setup Wizard door de toegang tot de router " Basic Settings " in het hoofdmenu . ) De Setup Wizard zal u vertellen wanneer het is gelegen uw router ( via de Ethernet- kabelverbinding ) en geef het juiste menu voor uw router . Bij de installatiewizard correct afwerken , uw computers zijn nu klaar om verbinding met de router draadloos.

Type 6 een functioneel -adres in het adresveld van de browser Internet Explorer om te bevestigen dat de verbinding is gelukt .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te verbinden Twee Linksys …
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een modem en een d…
·F5D8236 - 4 Belkin N Uitzendin…
·Hoe kan ik een Belkin N1 Wirel…
·Hoe maak je een computer blokk…
·Linksys Problemen met Vista 
·Hoe te beveiligen SMC 7004 Wir…
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·De risico's van draadloze thuisnetwerken…
·Computer Network Basics 
·Hoe maak je een Landing Page 
·Hoe te gebruiken LogMeIn Hamachi VPN op …
·Hoe om te kijken naar IFS Transfers 
·Definieer instellen Proxy 
·Hoe je naar de Network Setup Wizard 
·Hoe maak je een VPN gebruiken met Wirele…
·De juiste syntaxis voor de Ping Command 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com