Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Website Bouwen Lessen
Voor de meeste bedrijven , een website is absoluut essentieel voor het zakendoen . Savvy shoppers kijken online voordat ze naar de markt , en , als je niet beschikt over een webpagina , weten ze niet dat je bestaat . Als je een hoop geld , kan je iemand inhuren om voor u een website , maar veel kleine ondernemers vinden het de moeite waard de tijd om te leren hoe ze hun eigen website te bouwen . Als u uw eigen , kunt u deze wijzigen wanneer u maar wilt , zonder extra kosten . Het basisidee

u een webpagina hebt , moet je er de ruimte kopen op een server . Dit kan de kosten zo weinig als $ 5 per jaar . Zodra je de ruimte hebt , moet u een document dat uw webpagina zal maken . Het belangrijkste document moet de naam index.html . De http- adres aan uw webpagina is de padnaam naar uw webpagina .
HTML

De taal die u gebruikt om webpagina's te creëren heet Hyper Text Markup Language , of HTML . Hyper betekent dat het kan linken naar andere pagina's , en markup betekent dat instructies over hoe u het document weer te geven bevat . Markeringen zijn altijd tussen punthaken ( het kleiner dan en groter dan tekens ) . Typisch , hoekbeugel markeringen toepassen op de tekst tussen het openen en sluiten van punthaken . Sluiting hoeksteunen zijn dezelfde als de openingshoek beugel tenzij ze worden voorafgegaan door het " /" symbool . De eerste regel in het document is het woord en de laatste regel in het document < /html > .
Het hoofd

HTML-documenten zijn verdeeld in twee delen, een deel begint met het woord en eindigt met < /head > . De volgende sectie begint met en eindigt met < /body > . Het hoofd is het kleinste deel , maar alleen informatie over het document , niet over de tekst of afbeeldingen bevat . De meeste import deel van de head sectie is de meta statement . De syntaxis is het woord gevolgd door de gelijk-teken , gevolgd door de inhoud van de meta-tag , zoals " description" of " keywords ", dan is het woord " inhoud ", gevolgd door een andere gelijk-teken en een lijst van woorden . De woorden beschrijven uw webpagina . Zoekmachines kijken naar de meta-informatie om te zien of je webpagina overeenkomt met de zoekwoorden van de zoekopdracht .
The Body

Zet tekst op uw webpagina door de tekst te typen in het lichaam sectie . Er zijn verschillende hoekbeugel markeringen om tekst vet maken , cursief , onderstreept , gekleurd of verschillende maten . Als u een afbeelding op uw webpagina , zet de < /img > -tags , waar je de foto te gaan wilt , voeg dan de parameters over hoe u het beeld weer te geven . De parameters die worden gebruikt voor het weergeven van een afbeelding zijn src en alt . Src wordt gevolgd door de gelijk-teken en de naam van het beeld , die in dezelfde directory als de webpagina moet worden opgeslagen . Alt wordt gevolgd door de gelijk-teken en de tekst die wordt weergegeven als het beeld niet zal opdagen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te controleren of je achte…
·Hoe te gebruiken GoToMyPC 
·Hoe kan ik mijn primaire domei…
·Hoe gratis Internet Service Pr…
·Hoe te WebDAV gebruiken in Win…
·Hoe kan ik Internet Verhoog Di…
·Hoe worden de gegevens verdeel…
·TCP /IP- netwerkprotocollen 
·Aansluiten Appalachia Broadban…
  Related Articles
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
Hoe maak je een groot gebouw Draadloze Z…
Hoe een website te blokkeren met mijn D …
Hoe te verwijderen van een geblokkeerde …
Hoe je Linksys stoppen met het blokkeren…
Vragen in Het bouwen van een Network Sol…
Instructies voor het bouwen van Cat5 kab…
Computer Networking Lessen 
Definitie van een Secure Website 
  Netwerken Articles
·Hoe een LDAP Admin wachtwoord wijzigen 
·Hoe kan ik een Atheros Wireless LAN die …
·Hoe te Cricket gebruiken Met Cradlepoint…
·Hoe te downloaden van Megaupload Met een…
·Wat is in een Packet Header ? 
·Hoe maak je een FTP -server te draaien 
·Hoe te Metatags schrijven 
·Hoe maak je een PCIe Soft Gegevens Fax M…
·Hoe maak je een draadloos netwerk te ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com