Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Instructies voor het bouwen van Cat5 kabels
Ethernet- kabels worden gebruikt om apparaten met elkaar te verbinden in een LAN -connectiviteit te bieden . Draadloze netwerken aanzienlijke sprongen voorwaarts in snelheid en veiligheid in de afgelopen jaren , maar draad levert een betrouwbaarder en snellere verbinding . Cat5 twisted - pair Ethernet-kabels zijn een van de populairste indelingen gebruikt in het veld . Typisch , zou je kabels kopen om de lengte die u nodig heeft voor elke verbinding , maar zelfs voor een klein netwerk dat een bundel zou kunnen kosten . Om geld te besparen , kunt u overwegen uw eigen kabels . Met wat gereedschap en een beetje kennis is het niet zo moeilijk. Wat je nodig hebt
Draadstripper
Spool van Cat5 UTP-bekabeling Pagina 2 RJ - 45 connectors
Draadsnijmachine
Crimper
Vier pair kabel tester
Laat meer zien instructies
1

Gebruik de kniptang tot een lengte van kabel van de spoel te verwijderen . Voeg een paar centimeter aan de lengte die u nodig heeft om te zorgen voor fouten . Kopen van 2

Gebruik de draad stripper op de buitenmantel van de kabel ongeveer een centimeter van het einde verwijderen . Wees voorzichtig niet om de behuizing guts op een van de interne bedrading als dit de kabel zou kunnen ruïneren . Als je te diep snijden , verwijder de sectie u bezig was en strip een andere centimeter lager .

Untwist 3 en strek alle acht van de interne draden . De rechtere je ze het makkelijker de rest van het proces zal worden
4

volgorde van de draden in de volgende volgorde : . Hebzucht gestreept , groen , oranje gestreept , blauw , blauw gestreept , oranje , bruin gestreept dan bruin.
5

Strijk de draden zodat ze zijn allemaal perfect opgesteld en recht . Er mag geen ruimte tussen elk van de draden zijn . Double-check de bestelling na dit proces is voltooid om zeker niets bewoog .
6

Gebruik de kniptang om de draden zo recht mogelijk iets minder dan 1/2 " gesneden uit het einde van de buitenmantel . Houd de kabel met de groene gestreepte draad aan de linkerkant.

Slide 7 een RJ - 45 -connector over het uiteinde van de kabel . de draden moeten de groen gestreepte draad hebben aan de linker -en de aansluiting moet de koperen pinnen naar u toe . Dit kan lastig zijn , maar je moet er zeker elke draad glijdt onder zijn eigen pen . de draden moeten recht omhoog schuiven om het plastic uiteinde en de buitenste kabel mantel moet eindigen in de connector . Controleer nogmaals de volgorde van de draden en de plaatsing onder de pinnen voordat u verder gaat .
8

Steek de stekker met de draden aangebracht zoals beschreven in de tang . het zal slechts op een manier . Sluit de handgrepen samen om de connector krimp ze de kabel . het zal een plastic wig drijven in de behuizing en de stoel van de pennen in elk van de interne bedrading . Als dit juist gebeurt , zal het bijna onmogelijk zijn om de aansluiting af te trekken met je blote handen . < br >

Herhaal 9 stappen 2 tot 8 aan het andere uiteinde van de kabel aan de opdracht te voltooien .
10

Steek beide uiteinden in de kabel tester om de kabels hebt gecontroleerd . beoordeling documentatie van de kabel tester om te leren hoe om te controleren of de kabel passeert specificaties .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een WebLogic Clust…
·Hoe je twee websites hosten op…
·Hoe het opzetten van een Encor…
·Wat is een PC Card -adapter ? 
·Gereedschappen voor Fiber Opti…
·Hoe maak je een WAV -bestand c…
·Soorten Vertragingen in een di…
·Hoe te Outside Poorten op PIX …
·Hoe je foto's nemen met een Bl…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Linksys Network Hub instructies 
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een IP adres van een NTP-serv…
·Hoe de Gateway verkrijgen op mijn comput…
·Hoe stel ik een draadloze router met een…
·Hoe te Bladwijzers ordenen Alfabetisch 
·How to Set Up een WRT54GS 
·Hoe de Timing op Sync een IRIG - B 
·Hoe kan ik mijn laptop gebruiken als een…
·Hoe maak je een groep op Facebook berich…
·Hoe een InnoMedia MTA Problemen 6328 - 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com