Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Soorten Vertragingen in een digitaal systeem
De term ' digitale systeem " wordt normaal gebruikt om te verwijzen naar alle elektrische en elektronische systemen die worden gebruikt in informatieverwerking en communicatie . Deze systemen variëren van netwerkapparatuur , computers en mobiele telefoons tot digitale uitzending en ontvangst apparatuur die gezamenlijk de infrastructuur van de wereldwijde communicatie vormen . Binnen deze systemen is een eigenschap die bekend staat als "vertraging ", die de hoeveelheid tijd die zij nemen om te ontvangen , te verwerken en uit te geven gegevens volledig aangeeft . Bovendien kan deze tijd ( vertraging) als standaard variabel , afhankelijk van factoren als operationele kenmerken van digitale systemen , externe /omgevingsomstandigheden en media waarop systemen zijn aangesloten . Verwerking Delay
p Dit is een belangrijke vertraging categorie , die meestal wordt waargenomen binnen deze digitale systemen , dat gateway activiteiten in digitale communicatiesystemen uitvoert. Bijvoorbeeld , in datanetwerken , routers (inrichtingen voor het onderling twee verschillende netwerken ) verantwoordelijk zijn voor dergelijke vertraging die wordt veroorzaakt door elk van deze inrichtingen controles , decodeert en dus vooruit /blokkeert het verwerken van informatie geassocieerd met de inkomende en uitgaande data bits. Verder , in digitale telefoon-en mobiele netwerken , dit soort vertraging wordt meestal waargenomen bij gateway schakelaars of beurzen , die de taak van verbindende verschillende individuele uitwisselingen met elkaar hebben .
Buffer Vertraging
< br

Buffering vertragingen > worden ook veroorzaakt bij routering posities binnen digitale communicatienetwerken . Dit soort vertraging ontstaat meestal als gevolg van een verhoogd aantal datapakketten inkomend /uitgaand via een router , en om deze reden , routers wachtrij en verwerken elk datapakket op een first -come , first-serve basis. Bufferende vertragingen worden ook waargenomen in spraak-en videocommunicatie in computerapparatuur , waarbij de geïntegreerde microprocessor vertaalt een groot aantal discrete data bits ( gebundeld als pakketten ) worden gepresenteerd als continue informatie aan de gebruiker in een keer.

packetization vertraging

Dit type delay is specifiek geassocieerd met voice netwerken digitale systemen , waarin spraak- signalen worden omgezet en gecodeerd als datapakketten te voren worden doorgegeven . Tijdens deze vorm van vertraging , zijn stem frequenties omgezet in digitale pulsen , geadresseerd volgens de volgorde waarin zij worden ontvangen en gebundeld in pakketten voor transmissie .
Serialization Vertraging

serialisatie vertraging wordt vaak aangeduid als de periode waarin de serialisatie proces van datapakketten wordt uitgevoerd bij het ​​schakelen en routeren van knooppunten een datacommunicatienetwerk . Werkwijze serialisatie verwijst naar de activiteit van nummering en opslag van databits op het schakelen ( of verwerking ) kant van het netwerk en wordt meestal als de kortste en minst significante vertraging die optreedt tijdens de elektronische communicatieproces .
< br >
Toezendingstermijn

Dit soort vertraging wordt meestal veroorzaakt door de collectieve bijdrage van serialiseerbaarheid packetization en buffering en andere kleine vertragingen binnen een datacommunicatienetwerk . De specifieke bronnen zijn meestal moeilijk te volgen , maar het wordt gewoonlijk beschouwd als gevolg van de algehele verwerkingstijd gemaakt door netwerk knooppunten , samen met de drager waarop informatie wordt uitgewisseld . Het wordt ook wel aangeduid als transmissie vertraging , dat is de maat van de totale tijd die netwerkbronnen nemen om data bits zenden .
De- Jitter Delay

Jitter
is een vorm van variatie of vervorming die optreedt binnen een digitale data- puls van een externe of interne bron . Om deze ongewenste variatie te elimineren , routers en gateways in een voice /datanetwerk hebben specifieke circuits geïntegreerd zijn in hun architectuur , waarin werken aan het hervormen van het datasignaal in het oorspronkelijke formaat . Dit proces van omvorming of signaal reconstructie wordt genoemd de- jitter , en het veroorzaakt een kleine vertraging in proces van communicatie . De bron van jitter kan
Signaallooptijd

zijn zowel externe als interne , variërend van het apparaat storingen en schade vervoerder omgeving \\ s effecten over het netwerk. type vertraging geeft de totale tijd dat een datasignaal doorbrengt reizen tussen zender en ontvanger in een digitaal communicatienetwerk . Meer precies , dit is de vertraging veroorzaakt door medium of link ( draadloos /bedraad ) waarover gegevens worden uitgewisseld tussen twee communicerende knopen , en is een effectieve bijdrage bij het bepalen van het rendement van een communicatienetwerk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Vista configureren voor Co…
·Hoe maak je een Konica Copier …
·Wat zijn Clock Synchronization…
·Hoe maak je Geef een PC een st…
·Hoe maak je een Fiber Converte…
·Hoe je Exchange 2007 Met Power…
·SWOT-analyse van Computer Netw…
·Gereedschappen voor Onderwijs …
·Hoe te Wiring Diagrams maken m…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Wat is de overslag van de Ethernet LAN ?…
·Draadloze Verificatieprotocollen 
·Wat is Oracle IRM ? 
·Wat is 553 Authentication ? 
·Hoe maak je een Nortel 350 Switch Passwo…
·Hoe te NetGear DG834G Configure 
·Hoe maak je een TS Server Certificate Re…
·Hoe te vertellen als u VoIP 
·Kenmerken van BSNL Breedband 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com