Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Internet Verhoog Dialup Speed ​​
toegang Dial - up is een trage internet verbinding die wordt vervangen door de snellere breedbandverbinding snelheden zoals DSL en kabelmodems . Het maakt gebruik van verbindingssnelheden van maximaal 56K , waardoor ze veel trager te lopen browsers , downloaden van programma's en verbinden met mailservers . Hoewel je niet kunt verhogen dial - up snelheid tot meer dan 100Mbps als dat van ADSL-of kabelmodem , zijn er eenvoudige stappen om de prestaties te optimaliseren en verhogen verbinding en browser snelheden . Instructies

Run frequente viruscontroles 1 en verwijdert kwaadaardige programma's zoals malware en spwyare dat webbrowsers kapen en te ontmoedigen verbindingssnelheden . Als u niet beschikt over een antivirusprogramma , downloaden en installeren van een gratis programma zoals AVG Antivirus ( zie "Bronnen ", hieronder ) .

Lege browser cache en geschiedenis 2 vaak om rommel dat vertraagt ​​vermijden verbinding en pagina laadt . Hoewel deze functie is afhankelijk van de browser die u gebruikt , meestal te vinden in de rubriek " Tools" of " Opties Internet " op uw web- browser .
3

Download en installeer gratis , snellere web browsers zoals Opera of FireFox ( zie zowel in " Resources " ) . De redenen deze web browsers zijn veel sneller is als gevolg van verbeteringen in de codering en in hoe eerder bezochte pagina's worden opgeslagen in de cache van de browser .
4

Uninstall onnodige plug - ins of browser - add-ons die verbinding af te schrikken snelheden en ertoe leiden dat uw webbrowser langzamer te draaien . Om browser add -ons te verwijderen , klikt u op de knop Windows "Start " en klik op de " Control Panel ". Dubbelklik op " Programma's toevoegen of verwijderen " om het venster programma's te openen . Blader door en klik op de browser add - on die u wilt verwijderen . Klik op " Wijzigen /Verwijderen " om het te verwijderen van uw computer .

Turn 5 op pop - up blockers in je browser, om zo uit te schakelen pop - up advertenties die langzaam naar beneden browser snelheid. Dial - up verbinding is al traag , en de aanwezigheid van deze overlast vermindert de snelheid nog meer .
6

Maak browser ' Bladwijzers ' om u sneller toegang tot je favoriete websites kunt . Het zal helpen de snelheid van uw verbinding door het elimineren van onnodige bewegingen van de muis en typen .
7

Gebruik " Browsen met tabbladen " als je web browser JavaScript ondersteunt . Browsen met tabbladen kunt u meerdere pagina's in een browservenster te openen in plaats van het openen van meerdere vensters die vertragen browser snelheid. Elke pagina kan worden geopend door op het juiste tabblad binnen het browservenster . De meeste web browsers zoals Mozilla Firefox , Internet Explorer en Opera gebruiken browsen met tabbladen .
8

Schakel webpagina beelden . Hoewel deze optie zal alleen kun je tekst te zien op het internet , het verhoogt browser snelheid door het elimineren van de download en de refresh tijd nodig wanneer bepaalde webpagina's bevatten grote hoeveelheden beelden .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·MIME-typen voor IE7 
·Hoe een Internet Netwerk delen…
·Hoe maak je een computer pinge…
·Hoe de snelheid van mijn Huawe…
·Hoe Set Up Insight Breedband H…
·Hoe het opzetten van een DDNS-…
·Hoe kan ik Internet Usage in T…
·Hoe kan ik een laptop draadloo…
·Hoe aan Ping uw pc 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te File & Print Delen inschakelen in…
·Hoe Hook Up een niet- AT & T Router met …
·Hoe op te sporen van een MSN Hotmail IP-…
·Outlook Anywhere inschakelen Met Exchang…
·Hoe om te doen Password Recovery op een …
·Toegang tot een router met DD - WRT geï…
·De voordelen van het OSPF protocol 
·Hoe maak je verbinding een Crossover Kab…
·Hoe het opzetten van DNS Met Bind en Web…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com