Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Vragen in Het bouwen van een Network Solution
Het ontwerpen van een netwerk voor een huis , klein bedrijf of onderneming presenteert vragen over het type netwerk te implementeren . Besluiten moeten worden genomen over het aantal computers dat efficiënt kan werken op een netwerk , netwerkbeveiliging , kosten van netwerkapparatuur en software- applicaties . Een netwerk strategie kan effectief worden ontworpen , geïmplementeerd of verbeterd door het uitvoeren van een evaluatie van de behoeften . Server Issues

Een van de overwegingen bij het opbouwen van een netwerk oplossing
is om een ​​centrale server te hebben. Een gecentraliseerde server kan fungeren als een " hoofdcomputer " om bestanden op te slaan en toegang tot bronnen in het netwerk . Als een groot netwerk is gepland , moet andere factoren worden beschouwd , zoals het type processor , hubs en routers , en het type of aantal harde schijven dat de server moeten hebben .
Aantal Computers

De vraag hoeveel computers moet worden op een netwerk is belangrijk . Dit is afhankelijk van hoeveel gebruikers zullen zijn op het netwerk . Het aantal computers zal bepalen of een server nodig is voor het netwerk , de topologie van het netwerk en de veiligheid die nodig is voor het netwerk . Een factor bij het bepalen van het aantal computers voor een klein - zakelijk netwerk is uw beslissing om computersystemen te kopen of leasen voor het netwerk .
Ethernet en draadloze netwerken

het creëren van een netwerk gaat om het beantwoorden en het aanpakken van het concept van de netwerktopologie . Ethernet-netwerken zijn heel gewoon in huis en kleine - bedrijfsvoering . Deze netwerken zijn verbonden door Categorie 5-kabel , USB-aansluitingen , RS-232/RS-485 seriële verbindingen of een hub . Draadloze netwerken zijn toegankelijk door radiofrequenties en kan een basis draadloze signaal toegang tot 1.000 meter. Deze netwerken effectief kunnen opereren een computernetwerk dat overal van 2 tot 20 computers beschikt .
Wide Area Networks

Als er meer dan 20 computers , een wide area network ( WAN ) te worden overwogen . WAN's zijn te vinden in veel zakelijke configuraties en zijn een combinatie van een hard-wired netwerk ( een netwerk dat bekabeling gebruikt , zoals Ethernet 10/100 Base - T kabel ) en een combinatie van dial - in of draadloos netwerk configuraties . WAN's kan worden geconfigureerd met verschillende hubs die verwijzen naar elkaar en " routers " dat het netwerk signaal te versterken in het hele netwerk .
Token Ring netwerken

De vraag of of niet een token ring netwerk kunnen gelden voor gevallen waarin een mainframe of minicomputer is de centrale verwerkingseenheid vormen voor een aantal computers ( meer dan 20 ) die zijn gedistribueerd over een netwerk in verschillende configuraties . Token ring netwerken zijn te vinden in grote bedrijven die legacy-systemen en uitrusting ( apparatuur die is verouderd, maar nog steeds functioneel ) hebben . Token ring systemen maken gebruik van een grote hub bekend als een TCP /IP ( Transmission Control Protocol /Internet Protocol ) of een modulair avionics unit ( MAU ) op te treden als de interface tussen de belangrijkste computer en andere computers toegang tot het netwerk .
< Br >
beveiliging Toepassingen

Alle besturingssystemen
( Windows , UNIX , Linux en OS /2 ) hebben een basisnetwerk server pakket dat de beveiliging in het netwerk adressen . Het niveau van beveiliging dat wordt uitgevoerd op een netwerk is afhankelijk van de volgende vragen : Zijn er gevoelige applicaties op een netwerk dat zijn bedrijfskritische ? Belangrijke strategische informatie met betrekking tot zakelijke of persoonlijke bestanden van een medewerker ? Het aanpakken van de aard van de toepassingen die op het netwerk wordt het niveau van beveiliging nodig is voor het netwerk Ongeacht de grootte van het netwerk te bepalen .
Vraag van Cost

, is er altijd de vraag van de kosten . Een thuisnetwerk dat een Ethernet-of draadloze configuratie loopt zal waarschijnlijk minder kosten in apparatuur , besturingssystemen en software dan een token ring netwerk dat is gevonden in de grote bedrijven . In elke situatie ( uitvoering of upgraden van een netwerk ) , moet een kostenanalyse te helpen bij het bepalen hoe veel te besteden aan een netwerk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Instellingen voor cFosSpeed ​​…
·Tool om Netwerk Speed ​​Test 
·Hoe u een proxy IP Test 
·Hoe je poorten op een Cisco sw…
·Autoverification Protocollen 
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Hoe maak je een browser config…
·Wat doet de Ideeënbus op het …
·Het hebben van een radio in ee…
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys SPA2100 Unlock 
·Hoe een interne modem vervangen in een D…
·WiFi Vs . Dial -Up 
·Toegang tot een Remote PC Server 
·Hoe de proxy Geloofsbrieven Wijzigen 
·Hoe de WPS beveiliging Take off van een …
·Hoe kan ik een Internet History Meld 
·Hoe het opzetten van een draadloze VLAN …
·Mijn Ethernet LAN werkt niet op mijn Ace…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com