Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een Macro
Microsoft Office -producten , waaronder Excel en Word opnemen , zijn voorzien van een hulpmiddel waarmee gebruikers de activiteiten die zij uitvoeren op een document op te nemen , en die acties om de taak herhaald afspelen . De opgenomen actie heet een macro , en de taal waarin de macro is opgenomen is Visual Basic.Learning hoe u kunt opnemen en afspelen van een macro , behalve dat gemakkelijk , is een opstapje naar grotere productiviteit door middel van een beter begrip van wat Visual Basic kunnen doen . Een Macro om een tabel

opmaken Probeer het opnemen van een macro die elementaire tafel opmaak, zoals kleurstoffen om de naald in een kolom tabel uitvoert. Je zult eerst moeten de macro- recorder te lokaliseren . Het is onder het tabblad Ontwikkelaars , die uw Word- setup niet zou kunnen zien . U kunt het tabblad Ontwikkelaars openbaren door de MS Office -logo in de bovenste Word linkerbovenhoek , dan is het kiezen Opties voor Word , en het controleren van " Tabblad Ontwikkelaars op het lint . " Navigeer naar de nieuw blootgestelde tabblad Ontwikkelaars , en zoek de Record knop Macro .
Het opnemen van de macro

Zodra u de Macro-recorder hebt gevonden , maak een tabel met ten minste een kolom en tenminste drie rijen . Plaats de cursor in de tabel van de bovenste rij en start de macro- opname met ontwikkelaar> Macro opnemen . Bel de macro iets beschrijvend , zoals " CheckerCells , " en opslaan in Normal.dot . Wanneer de macro start de opname , de kleur van de huidige cel door het selecteren van Design> Shading en het selecteren van een kleur . Druk tweemaal op de pijltjestoets omlaag om twee tabel rijen naar beneden . Stoppen met het opnemen van de macro door op het kleine plein bij de linkerbenedenhoek van het venster MS Word .
Testen van de Macro

Test Voeg uw macro door het instellen van de tafel je gewoon gekleurd om een duidelijke achtergrond , en opnieuw de cursor verplaatsen in een tabelcel . Roep het macro menu met Alt - F8 en dubbelklik op de naam van de macro die u zojuist hebt opgenomen . Met behulp van Visual Basic , zal Word de huidige cel te kleuren en verplaats de cursor naar beneden twee tafel rijen , waar u kunt dan de macro opnieuw uit , herhaaldelijk , totdat de hele kolom wordt geblokt .
Wijs een snelkoppeling sleutel
p Het is niet erg handig om te roepen het macro -menu wanneer u een macro wilt uitvoeren . Toewijzen in plaats van een sneltoets . Hierdoor zal de tafel - kleuring taak snel af te ronden.

Selecteer Opties voor Word
> Aanpassen > Sneltoetsen en selecteer Macro's in het venster Categorieën . In de lijst Macro's , selecteert u de naam van uw macro . Voer een sneltoets in het veld , " Druk op nieuwe sneltoets . " Woord heeft al beweerd vele sneltoetsen , maar je kunt de toetsen opnieuw toewijzen of zoek een niet-toegewezen is. Zorg ervoor dat de sleutel die u toekent is niet degene die je hebt gebruikt voor een ander commando .

Nadat u het venster Toetsenbord aanpassen sluiten , plaatst u de cursor in de tabel en probeer de macro met uw sneltoets . U kunt nu formatteren een kolom tabel door gewoon herhaaldelijk tikken op de sneltoets .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je Typ op de andere zijde …
·Hoe u Microsoft Office 2000 ve…
·Hoe te inspringen in Microsoft…
·Hoe om afbeeldingen te beveili…
·Hoe te gebruiken Word om de co…
·Hoe te Index Kaarten maken in …
·Hoe uw eigen Resident Room Sig…
·Hoe je met accenten Klinkers m…
·Hoe naar Type Met een Tilde 
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
OpenOffice Basic String Functions 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Hoe maak je een Basic-macro in OpenOffic…
  Software Articles
·Hoe te Bevolking Veranderingen Grafiek O…
·Hoe kan ik een dvd van een PowerPoint Sl…
·Hoe AVI bestanden kijken op je Mac 
·Hoe kan ik Microsoft Word Back on My Men…
·Waarom mijn PDF -bestanden zo lang om af…
·Avast blokkeren Games 
·De doelstellingen van een geïntegreerd …
·Hoe maak je een PDF- bestand te openen i…
·VBOXSF Protocols 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com