Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe uw eigen Resident Room Signs Make
Of u wilt verklaren uw kamer een " Broertje Free Zone " of gewoon kondigen wiens kamer is het, je kunt inwoner kamer borden snel te maken met een paar leveringen uit rond uw huis en , indien gewenst , met wat hulp van de computer . Maak tekenen dat het tonen van je interesses of wijzen momenten waarop je niet gestoord wilt worden . Wat je nodig hebt
Microsoft Word Pagina 2 vellen 8.5 " x 11 " papier
Alphabet stencils
Stickers
Gekleurde markeringen
Lijm
Glitter
Tape

Toon Meer Aanwijzingen
behulp van Microsoft Word op uw bord

Open Microsoft Word 1 maken en klik je cursor op de lege witte pagina . Typ uw naam , dubbelklik vervolgens op uw naam om deze te markeren . Kies een lettertype uit de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Selecteer een lettertype dat uw persoonlijkheid en een die is makkelijk te lezen weerspiegelt . Experimenteer met de lettergrootte , zodat uw naam beslaat de hele rij over de pagina . Verander de kleur van het lettertype met de rechtermuisknop op uw naam , het selecteren van " Lettertype " uit het menu en het kiezen van de " Tekstkleur " drop - down lijst .

Center 2 uw tekst door te klikken op Opmaak , dan paragraaf en selecteer " center " in de sectie uitlijning . Klik op uw cursor terug aan de top om meer tekst toe te voegen , als u dit wenst , zoals " Keep Out ", " Ballerina Inside , " "Chess Fans Only " of "Please Knock First . " Pas het lettertype en de kleur van uw voorkeuren.
3

Klik op het menu "Format " en kies " Randen en arcering . " Klik op het tabblad "Pagina Border " , klik vervolgens op het pictogram " Box" onder " Setting . " Trek de " kunst " drop - down menu op de foto een rand voor uw pagina te selecteren; overwegen het kiezen van iets , zoals pompoenen voor een vakantie thema of ballonnen , bloemen of een geometrisch patroon . Klik op de knop "OK " . Een grens moet verschijnen rond de tekst.
Behulp Craft Supplies aan uw bord
4

Maak Duidelijk uit een tafel en leg uw stencils in de gewenste volgorde van de woorden te verschijnen . Bijvoorbeeld , line-up van de stencil letters op het papier om uw naam en het woord " kamer " of te spellen " bed . " Zet de stencils met kleine stukjes tape - niet stevig op de tape of het kan het papier beschadigen bij het verwijderen
5

Gebruik markers om kleur in de stencils , het creëren van twee - kleurenthema's ( . groen en rood , zwart en goud ) kleur elke letter met een andere kleur .
6

Breng stickers rondom de randen van het papier tot een framing grens te creëren . Gebruik extra ruimte op het papier om stencil meer zinnen zoals " Leeszaal " of " Theater Practice Room . "
7

Geef het teken van een beetje extra pit door deppen puntjes lijm in witte ruimten op de pagina , vervolgens schud glitter direct op de puntjes . Maak je geen zorgen over het krijgen van het precieze . Laat de lijm droog is, dan vouw je het papier in een trechter en laat het overtollige glitter terugvallen in de container .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe stel ik een Word- document…
·Hoe te Numbers invoegen voor v…
·Hoe maak je een kolom Alfabeti…
·Medewerker Computer Training 
·How To Text Protect in een Wor…
·Hoe partitie Sectoren Toon 
·Hoe te Unformat Breuken in Wor…
·Hoe te Spellcheck op Wordpad 
·Hoe een briefhoofd maken op Wo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Adobe Flash CS3 Profess…
·Hoe maak je een sjabloon verwijderen 
·Hoe maak je een selectievakje afdrukken …
·Wat is de extensie Max ? 
·Media Player 11 Groepsbeleid 
·Hoe te Letterspatiëring Verandering in …
·Hoe maak je een Black & White Foto in Ph…
·Hoe te Verplichte velden Setup in Micros…
·Hoe kan ik Tekeningen Into Tekstverwerki…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com