Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe te gebruiken Adobe Flash CS3 Professional
Flash CS3 is een krachtig multimedia- programma waardoor ontwerpers om complexe interactiviteit projecten waarbij animatie, video , grafieken en beelden te creëren . Een professioneel niveau kennis van Flash is nodig voor complexe interactiviteit projecten met ActionScript programmeertalen . Toch is een basiskennis van het programma helpt ontwerpers om kleinere projecten te maken met eenvoudige interactieve elementen . Gebruik de Adobe tutorials in combinatie met dit artikel om het programma, de hulpmiddelen en hoe de verschillende elementen in het programma mee aan een Flash- project te produceren beter te begrijpen . Instructies

Open Flash 1 en selecteer het type bestand dat nodig is om uw project te maken en stel uw Stage afmetingen . Kies uit het " Algemeen Nieuw Document " of van de " Nieuw van sjabloon " optie . Voor deze tutorial , selecteert u " Flash-bestand ( ActionScript 2.0 ) " uit de nieuwe optie document . Stel de grootte van het werkgebied , waarin de uiteindelijke output grootte van uw project vertegenwoordigt en zal dienen als de werkruimte in Flash , gelegen net onder de tijdlijn . Ga naar "Eigenschappen " > "Grootte" en voer de gewenste afmetingen . Kopen van 2

Maak een nieuwe laag in de tijdlijn door het selecteren van "Invoegen" > " Timeline " > " Lagen " en geef de Layer een naam gebaseerd op zijn functie , zoals navigatie , afbeeldingen of achtergrond . Lagen bevatten de verschillende elementen die worden gevonden in de tijdlijn van uw project . Elk frame staat voor een pagina of een punt in de tijd in het project . Bijvoorbeeld , kan frame 1 de startpagina van een website of de eerste seconde in een 30 - seconde animatie zijn. De tijdlijn bevat alle frames en de afspeelkop , die wordt geregisseerd door ActionScript programmering te landen op het gewenste frame nummer en toont alle content in elk frame van elke actieve laag die een frame met een Keyframe .
< Br > 3

Maak een keyframe voor het plaatsen van inhoud binnenkant van het gewenste frame naast de Layer u aan het werk bent met de Selection Tool aan de bovenkant van de werkbalk en klik op het frame naast de Layer u inhoud in plaats in het werkgebied weer te geven . Ga naar " Invoegen " > " Timeline " > " keyframe " en druk op de muis . Zodra de inhoud in het werkgebied in dit frame verschijnt , zal de heldere cirkel te zetten in een zwarte cirkel .

Place inhoud 4 in het werkgebied met de rechthoek , ovaal of Tekst gereedschap of importeer uw vermogen in de bibliotheek en sleep ze naar het werkgebied . Activa zijn de graphics , foto's en video's gemaakt buiten Flash en in het programma om te gebruiken in het project moet worden geïmporteerd . Importeer de activa door te gaan naar " Bestand " > "Import" > "Importeren naar bibliotheek ' en naar aanleiding van de dialoogvensters die de juiste bestanden te passen . Een beeldbestand met een JPG-bestand extensie hebben een ander dialoogvenster dan een PSD- beeldbestand en Flash nodig om ze te importeren op basis van uw voorkeuren . De bibliotheek zal u helpen de activa van uw project te organiseren als meer content wordt toegevoegd .
5

Zet een object om een Symbol om interactiviteit toe te voegen aan uw project . Het creëren van een interactief Symbol kan een gebruiker te communiceren met het project en de ActionScript in verband met de Symbol is Flash vertellen hoe de Symbol op basis van acties van de gebruiker te behandelen . Een gemeenschappelijk symbool is de knop , die gebruikt kunnen worden in de navigatie van een website en kan de Playhead vertellen om naar een ander frame of pagina in een website als een gebruiker de knop raakt . Selecteer het object met de Selection Tool en ga naar " Wijzigen" > "Create Symbol ' en selecteer de gewenste uitkomst van het object , ofwel een knop , Symbol of Film . Label de creatie met het beoogde resultaat , zoals de home-knop , om de activa te organiseren in je bibliotheek te houden .
6

Voeg ActionScript aan een knop of het Symbool door te wijzen op het actief met de Selection Tool en gaat " Venster " > "Acties " , terwijl nog steeds de geconverteerde object te selecteren en voeg een ActionScript aan het actief . Bijvoorbeeld , voor de " About " -knop op een website , vertellen Flash om de afspeelkop te sturen naar het tweede frame , waarin de " Over ons " inhoud met behulp van de volgende code bevat : on (release ) { gotoAndStop ( 2 ) ; } < br >
7

Voeg een stopactie aan elk frame in het project als u het bouwen van een website of een soortgelijk project met meerdere frames of de Playhead loopt voortdurend creëren van een knipperend effect als het snel laadt elke Frame of pagina van het project . Maak een aparte laag in de tijdlijn label Acties en zorg ervoor dat deze zich bevindt op de top van de Layer lijst . Verander de locatie door te wijzen op de Layer en de naam te slepen naar de top van de tijdlijn terwijl u de muis . Markeer elk frame in de tijdlijn naast de Actions Layer en ga naar " Windows " > "Acties " en voeg het volgende script aan het frame : stop ( ) ; De Stop script zal de Playhead houden op deze Frame en zal niet bewegen tot andere knop of script in frame 2 regisseert de Playhead elders binnen het project .
8

Sla uw bestand en publiceren een voorbeeld om de functionaliteit van de ActionScript toegevoegd aan dit project te testen . Als er een probleem aanwezig is , wordt het venster " Compiler Error " verschijnt op het scherm en zoek de scripting problemen op de site .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te Animated Hair Make in 3…
·Hoe maak je een flash game muz…
·Hoe maak je een gratis 3D- Ava…
·Tutorial voor Anime Studio Pro…
·Hoe kan ik een knipperend Star…
·Hoe om Flash te converteren na…
·Hoe de Bullet Frequency Vertra…
·Hoe maak je een voortgangsbalk…
·Hoe maak je een Falling Ball m…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe meer tekst Get to Speech Voices 
·Hoe te boeken Copyright Code 
·Hoe te schrijven & Protect een audio-cd …
·Hoe je iDisk opslag Upgrade 
·Hoe je Nero indexeren uitschakelen 
·Hoe maak je een Penseel in Illustrator M…
·Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
·Hoe kan ik meerdere exemplaren in PowerP…
·Hoe je Funny Kleren Krijg een Family ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com