Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een voortgangsbalk Zorg
Een voortgangsbalk is een afbeelding die meestal wordt weergegeven wanneer u probeert een taak te voltooien op de computer . Een voorbeeld zou zijn wanneer u verwijderen van een programma . De computer zal een voortgangsbalk die beweegt van links naar rechts aan te tonen u de voortgang als het dichter bij het ​​afwerken van de taak te gebruiken . Als u het maken van uw eigen programma , moet u een voortgangsbalk te maken voor wanneer het is het installeren en verwijderen . Wat je nodig hebt
Animatie software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoeken en downloaden een animatieprogramma . Installeer het programma eenmaal is gedownload . Kopen van 2

Start het animatieprogramma . Maak een leeg animatie document .
3

Zoek de frames voor de animatie . Deze is ofwel boven de werkruimte of onderkant . Zij zullen zien eruit als kleine witte rechthoeken met getallen boven of onder hen. Je gaat naar een ander beeld te construeren in elke een en wanneer gespeeld op een hoge snelheid in de juiste volgorde , zullen de beelden die je hebt opgebouwd de illusie van beweging , of animatie te maken . Klik op het eerste frame om te beginnen met de bouw van uw eerste afbeelding .
4

Teken een doos om uw voortgangsbalk te huisvesten . Dit kan worden gedaan met behulp van een penseel tool of potlood gereedschap om deze handmatig te tekenen . Wat animatie programma's hebben vooraf gedefinieerde vormen die je kunt gebruiken . Als u een vooraf gedefinieerde vorm, gebruik dan een rechthoek en vierkant en te plaatsen waar u het wilt in de achtergrond.
5

Gebruik een vooraf gedefinieerde vorm tool of het penseel of potlood tool om een ​​langere creëren en magerder rechthoek binnen de doos die u hebt gemaakt . Deze box zal de werkelijke voortgangsbalk zijn.
6

Gebruik het tekst gereedschap in je animatie programma om een bericht te typen boven de voortgangsbalk om uit te leggen wat er gebeurt als de bar vordert . Deze stap is optioneel , maar het helpt meestal als mensen kunnen lezen wat er daadwerkelijk gebeurt als de bar vordert .
7

Gebruik het gereedschap Penseel en kies een kleur om de voortgangsbalk te vullen met . Vul de binnenkant van je voortgangsbalk met uw kleur om het equivalent van het ene procent vol zijn .

Klik 8 op de eerste frame van je animatie met de rechter - muisknop . Selecteer 'Kopiëren'. Vervolgens met de rechtermuisknop op het volgende frame in de juiste volgorde van de animatie en selecteer ' Plakken'. Deze kopieën van de voortgangsbalk die je tot nu toe heb gemaakt in het volgende frame .
9

Gebruik het penseel tool en dezelfde kleur die je gebruikt in de voortgangsbalk te vullen tot het equivalent van zijn twee procent vol .
10

Doorgaan om elk frame kopiëren en plakken naar de volgende , tijdens het vullen van de voortgangsbalk een beetje meer vol voor elk frame , totdat de voortgangsbalk hebt gevuld tot 100 procent . Nu heb je 100 frames vol van uw voortgangsbalk . Toen in volgorde afgespeeld , zal de beelden de illusie van beweging te creëren binnen de voortgangsbalk totdat u 100 procent geraakt .
11

Sla uw gehele animatie een GIF-afbeelding als . In de meeste animatie- programma , zult u dit doen door te klikken op " File " en vervolgens " Exporteren . " Binnen het menu uitvoer zal de optie om de animatie opslaan als een geanimeerde afbeelding te zijn . Als je die optie selecteert , toewijzen uw voortgangsbalk een naam en kies waar u het wilt opslaan . Dan , opslaan en wacht tot het animatieprogramma om uw voortgangsbalk exporteren . Je hebt nu maakte een voortgangsbalk .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Pivot WWE Ring…
·Hoe te installeren Flash Playe…
·Hoe je Light Shine Through Win…
·Hoe te . MOV converteren naar …
·Hoe te Jasc Software Animation…
·Hoe te Objecten combineren in …
·Hoe te Manga Studio installere…
·Hoe kan ik Flash films te make…
·Hoe je iemand Dunne maken in A…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat Is Microsoft Access Database Managem…
·Hoe maak je een krant op WordPad Zorg 
·Nadelen van het gebruik van Skype 
·Hoe maak je een vouw in Maya Smooth 
·Hoe te converteren naar MP3 naar QCP voo…
·Hoe de kleur van een nieuwe laag in GIMP…
·Hoe te Animation In een Graphic in Anima…
·Hoe maak je een OCR Document 
·Hoe de Ribbon -interface verwijderen in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com