Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Nadelen van het gebruik van Skype
Skype is een internetdienst die voice gebruikt over Internet Protocol ( VoIP ) technologie om mensen van over de hele wereld te communiceren . Skype stelt individuen in staat om te praten voor gratis naar andere Skype-gebruikers , maar vereist dat mensen betalen voor krediet bij het aanroepen van land - lijnen en mobiele telefoons . Afgezien van dit nadeel , zijn er verschillende andere kenmerken die je moet overwegen voordat u zich aanmeldt . Een paar alternatieven voor Skype zijn Vonage en X - Lite . Gebruik van Computer

Skype
vraagt ​​uw computer worden ingeschakeld en de software up and running om te bellen . Dit is een groot nadeel , want het voorkomt dat je bellen en gebeld worden wanneer de computer is uitgeschakeld . Wanneer u een Skype- gesprek ontvangen als de computer is uitgeschakeld , de dienst doet verslag berichten als u zich abonneren op de e-mail functie voice . Skype verschilt ook van andere Voice over Internet Protocol -diensten zoals Vonage op deze manier zo veel andere providers niet computerkracht nodig hebben om te werken .
Equipment

Limited opties bestaan ​​voor mensen die graag een typische land-line telefoon gebruiken met de Skype- software anders dan een draadgebonden USB telefoon . Skype onderschrijft officieel slechts twee soorten traditionele land - line telefoons die gebruikt kunnen worden met zijn service: de draadloze RTX Dualphone handset en de Belkin Desktop internet telefoon . Telefoons die Wi - Fi- technologie te gebruiken en zijn speciaal gemaakt voor Skype-gebruikers , zoals degene die door NetGear zijn opties , maar deze opties zijn zeer beperkt. Skype ook geen RJ11 -adapters onderschrijven zodat generieke huistelefoon kan worden gebruikt met de service .
Klantenservice

Skype abonnees
die moeite hebben met behulp van de dienst hebben beperkte mogelijkheden om in contact met Skype klantenservice. Geen klantenservice telefoonnummer bestaat , zodat gebruikers kunnen spreken met een vertegenwoordiger; er is slechts een online help formulier waarmee Skype-gebruikers op een verzoek om ondersteuning indienen . De beperkte klantenservice opties voor ingeschreven gebruikers van Skype is een nadeel aan particulieren en met name zakelijke klanten die kunnen helpen in tijden van nood probleemoplossing nodig .
Call Quality

Call
kwaliteit van Skype kunnen lijden als je een trager - dan - gemiddelde internetverbinding. Klanten kunnen ook storingen optreden tijdens gesprekken bij gebruik van een Skype Wi - Fi of draadloze telefoon van andere apparaten , zoals routers , magnetrons of zelfs Bluetooth-apparaten die werken op dezelfde frequentie .
< Br >

Previous: Next:
  Skype
·Hoe te versturen IM naar Skype…
·Hoe om te telefoneren via Skyp…
·Hoe te Emoticons maken voor Sk…
·Hoe de Skype applicatie op een…
·Skype Berichten 
·Wat doet een afwachting Messag…
·Hoe maak je een webcam op Skyp…
·Skype Conferencing & Recording…
·Hoe je Skype gebruiken op de L…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
  Software Articles
·Hoe te Field Codes bekijken in Word 2007…
·Hoe te File Gegevens verbergen op een PD…
·Hoe om dvd's op uw computer te branden o…
·How to: Crystal Subreport vel: Headers 
·Hoe naar Red Cheeks in Photoshop 
·Hoe maak je een tabel toevoegen aan een …
·Kan ik lezen Excel-bestanden op een Macb…
·Hoe te N64 Spelletjes op een PC 
·Wat is MS Office Word ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com