Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Kan ik lezen Excel-bestanden op een Macbook ?
Bestanden gemaakt met Microsoft Office 's spreadsheetprogramma , Excel , kunnen worden geopend en bewerkt met behulp van verschillende software pakketten op MacBooks . Natuurlijk kunt u aanschaffen en installeren van Microsoft Office voor Mac , maar er zijn diverse andere goedkopere opties beschikbaar . Het is vermeldenswaard dat niet alle opties gepresenteerd zal behandelen elk complex kenmerk van een Excel-document , maar als je gewoon nodig hebt om af en toe een spreadsheet op je Macbook te lezen , dan moeten ze uw behoeften te dienen . Apple iWork Numbers

Uw Macbook geleverd met een 30 - dagen gratis trial van iWork , de verzameling van tekstverwerker , presentatie -en spreadsheet-software van Apple . De applicatie Numbers kunt u Excel - compatibele spreadsheets maken, maakt diverse tabellen en grafieken , werken met formules en exporteer je spreadsheets naar PDF . Na uw 30 - daagse trail , iWorks is beschikbaar om direct te kopen van de website , de winkels van Apple of andere Apple retailers, zoals Best Buy Apple.
Open Office

Als u bent op zoek naar een gratis software om Excel-documenten , downloaden van Oracle Open Office -software lezen en te bewerken . Dit arrangement is inclusief Writer , Calc , Impress , Draw en Base softwaretoepassingen . De Calc -toepassing kunt u Excel - compatibele spreadsheets te maken . Software- functies omvatten de mogelijkheid om stijl en opmaken van gegevens , werken met formules en ondersteunt geavanceerde DataPivot technologie .
Google Docs

Als u een Google-account , kunt u het Excel-bestand uploaden naar de Google Docs gedeelte van uw account en lezen, bewerken en uw dossier online afdrukken . Meld u aan bij uw Google -of Gmail-account . Selecteer " Documenten " onder de "Meer " drop - down menu aan de Google Docs sectie voer vervolgens upload uw bestand en u kunt de gegevens te manipuleren .
Quick Look

als je echt alleen nodig om het Excel-bestand een snelle lezen geven en je hoeft niet aan een van de data bewerken, kunt u de ingebouwde functie Snelle weergave in Mac OSX gebruiken . Zoek het bestand dat u hebt opgeslagen op uw computer . Control - klik op de bestandsnaam en selecteer " Quick Look " uit het menu . U wordt dan getoond een voorvertoning van het document op uw scherm . Deze optie werkt het beste voor een pagina spreadsheets als u niet beschikt over de mogelijkheid om te navigeren naar andere pagina's of tabs .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je Graph een normale …
·Hoe kan ik een Excel 2007 best…
·Hoe om gegevens van meerdere E…
·Hoe om te doen Bullets in Exce…
·Help met Excel Array Fomula 
·Hoe te kopiëren & plakken een…
·Hoe te kopiëren van de ene Ex…
·Hoe een eenvoudig rapport in E…
·Hoe te Freeze Frames gebruiken…
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe te Wingdings Lees 
Hoe Microsoft Publisher-bestanden lezen 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
  Software Articles
·Hoe te Black Bars verwijderen van een Qu…
·Free Home Budget Programma 
·Hoe te Grunge maskers in Photoshop maken…
·Hoe Word 2000 herstellen 
·Hoe je alle markeren als beoordeelde in …
·Hoe je uitschakelen Quickbooks Messenger…
·Hoe om te controleren een webpagina voor…
·Eenvoudigste manier om een ​​Facial Scar…
·Hoe maak je 3D Talking Characters Maak g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com