Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
How Do I
Adobe Reader PDF-bestanden tab My Word-document -bestanden naar Adobe Reader ? Zijn een ideale manier om tekst te delen, foto's en meer . Helaas , de meeste van ons niet de eigenaar van Adobe Reader Pro en kunnen niet gemakkelijk overdragen of PDF-bestanden maken met het. Vind je jezelf met een opgeslagen Word. Doc-bestand en nodig hebben of willen een gemakkelijk gedeeld en bekeken Adobe Reader -bestand te maken . Er zijn verschillende andere opties die u toelaten om een PDF-bestand maken van het Word-document , zoals Google Docs en Open Office om eenvoudig , gratis PDF- creatie mogelijk . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw document nauwkeurig is , nagelezen en correct geformatteerd . Terwijl het omzetten van een Word- document naar een Reader -bestand Adobe is eenvoudig , kan het bestand niet worden bewerkt na conversie zonder Adobe Reader Pro-software . Zorg ervoor dat uw bestand wordt opgeslagen met een DOC- extensie voor het converteren naar een PDF . Kopen van 2

Beslis of u liever naar Google Docs of Open Office gebruiken om uw Word- bestand te converteren naar Adobe Reader . Open Office kan een betere keuze zijn als u andere functies van de software of zal moeten converteren Word-bestanden regelmatig . Als je een volledige office software suite of niet regelmatig nodig om bestanden te converteren , wilt u misschien Google Docs online .
3

Download Gebruik de Open Office softwarepakket . Open Office is gratis te downloaden en is een open source software project . Installeer de tekstverwerking component. Als u wilt, het opzetten van een Google-account en opent u Google Docs . Upload uw Word-document bestand naar uw Google- account met de upload -knop . U bent nu helemaal klaar om uw Word- bestanden naar Adobe Reader .
4

Open het Word-document om te zetten naar PDF in een van beide Open Office of Google Docs . Als het gebruik van Open Office , ga naar het menu Bestand en kies Exporteren als PDF of gebruik het exporteren als PDF -knop op de werkbalk . In Google Docs , ga naar het menu bestand en kies " Opslaan als PDF " om de bestanden te converteren naar Adobe Reader -bestanden.
5

Weet dat uw Adobe Reader bestanden zijn nu stabiel en alleen lezen . Deze zijn ideaal voor het delen met collega's , het maken van beschikbaar voor download en andere toepassingen . In staat zijn om Word- bestanden gemakkelijk overbrengen naar Adobe Reader maakt het uitwisselen van informatie makkelijker dan ooit . Dure software en bedenkelijke bestuurders zijn gemakkelijk te voorkomen met zowel Google Docs of de Open Office suite bij de hand zodat u bestanden te converteren naar PDF-formaat .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te normal.dot vervangen in…
·Hoe maak je een Book Jacket on…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Adresetiketten With My …
·Hoe Bewerken Tekstgrootte in H…
·Hoe te openen een Word- docume…
·Hoe kan ik een oude Corel Word…
·Hoe aan een andere pagina Voeg…
·Hoe maak je een achtergrondafb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een fax in MS Word Ontvang 
·PLT naar PDF conversie 
·Wat is het Paard van Troje Spambot.R ? 
·Het verschil tussen LIS & LIMS 
·Hoe een notebook tekstdocument openen Al…
·Hoe de zoekresultaten deelvenster weer t…
·Vergelijking van ColdFusion Frameworks 
·Hoe maak je een bestand converteren naar…
·Hoe maak je een pagina-einde te voorkome…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com