Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Over Spell Checkers
Spellingcheckers zijn nuttige programma's die helpen sparen een schrijver van de verlegenheid van spelfout een woord . Deze programma's zijn geworden handige tools voor iedereen die een document met behulp van een tekstverwerker creëert . Maar deze programma's zijn bekritiseerd als zijnde niet 100 procent betrouwbaar . Geschiedenis

spellingcontroles
zijn zo oud als de jaren 1970 . Originele spell checkers waren stand - alone programma's , hoewel velen werden ontworpen om te draaien met tekstverwerkingsprogramma's . Later kwam tekstverwerkers met spellingcontrole ingebouwd , en deze spell checkers zijn de norm voor tekstverwerkers geworden . Vandaag de dag , vele andere soorten programma's , zoals internetbrowsers , komen met spellingcontrole .
Voordelen

Spellingcheckers
gebruikers toestaan ​​om te voorkomen dat veel van de voorkomende spelfouten . Bij juist gebruik , kan spellingcontrole verbeteren enigszins de juiste spelling van een document . Spellingcontrole zijn ook nuttig wanneer een gebruiker een bepaald woord herinnert , maar kan me niet herinneren precies hoe het woord te spellen . Naast het controleren van spelling , vele tekstverwerkers komen ook met een grammaticacontrole . Deze programma's maken gebruik van een algoritme van de grammatica conventies om tekst te analyseren en te bepalen of de tekst is grammaticaal correct .
Functie

Spellingcheckers
bedienen door elk woord te vergelijken met een woord in een elektronisch woordenboek . Als de bepaald woord niet gevonden wordt in dit woordenboek , wordt het woord vaak gemarkeerd met een rode onderstreping . De gebruiker heeft dan de optie om het woord wijzigen in een aantal verwante woorden en bewaar het woord zoals is . Hoewel de rode lijn op het scherm verschijnt , als de gebruiker het document wordt afgedrukt , werkt de printer niet de rode lijnen af te drukken .
Waarschuwing

Spellingcheckers
zijn niet foutloos en zijn geen vervanging voor close proeflezen . Spellingscontrole zal niet vinden correct gespelde woorden die verkeerd zijn gebruikt in een zin . Ook moet je spell checkers niet elk woord in het bestaan ​​op het elektronisch woordenboek . Veel woorden kunnen worden gemarkeerd als verkeerd gespeld die zijn eigenlijk correct gespeld . Er is ook een autocorrectie -functie op veel tekstverwerkers die automatisch wijzigt een verkeerd gespeld woord een woord dat de spellingcontrole juist acht. Maar deze autocorrectie functies maken fouten en correct woorden die niet hoeven te worden gecorrigeerd .
Potentieel

Nieuwer spell checkers
hebben de mogelijkheid om het kader van een analyse van bepaalde zin . Deze spell checkers zijn in staat om te bepalen of sommige woorden verkeerd binnen een bepaalde context worden gebruikt . Of deze spell checkers zal ooit door geperfectioneerd is onzeker , omdat de taal is dynamisch . Met de vooruitgang in de kunstmatige intelligentie , kunnen programma's worden gemaakt die proeflezers kan vervangen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Scannen naar verloren bestande…
·Hoe te Hyperlink een e-mailadr…
·Hoe kan ik Excel converteren n…
·Hoe je documenten in OpenOffic…
·Hoe maak je een Border lay-out…
·Hoe te Bullets in Word invoege…
·Hoe kan ik een Master document…
·Hoe maak je een bibliografie c…
·Hoe maak je een sjabloon wijzi…
  Related Articles
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe te gebruiken spellingcontrole in Wor…
Over Adresstickers 
Over WordPad 
Hoe te activeren spellingcontrole in MS …
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Hoe kan ik Put Spellingscontrole in Word…
Over Winword Programma 
  Software Articles
·How Do You Finalize als u Een cd branden…
·Hoe te Overspannen Type Maak in Illustra…
·Wat is muvee autoProducer 5.0 ? 
·Hoe te controleren of Constraint Bestaat…
·Hoe kan ik Office 2003 verwijderen ? 
·Hoe je document Stijlen bijwerken in Mic…
·Geschiedenis van Maya 3D 
·Hoe maak ik Covert een tabel in een PDF-…
·Wat is de extensie Sdp ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com