Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Over Adresstickers
Return - adres labels zijn een gemakkelijke manier om uw persoonlijke gegevens op al uw uitgaande e-mail . Of u nu het betalen van rekeningen of het versturen van kerstkaarten , met terugkeer - adres etiketten zal uw werk sneller en eenvoudiger te maken . In plaats van de uitgaven veel geld op etiketten kunt u ontwerpen en afdrukken met behulp van uw computer thuis . Geschiedenis

Artists gratis die lithografen waren waren de eerste makers van de terugkeer - adres etiketten , aan te bieden aan bedrijven in de late jaren 1800 . Avery Dennison , producent van papier kantoorproducten , werd opgericht in 1935 . Het bedrijf ontwikkelde de eerste zelfklevende etiketten spoedig daarna . Met de sterke stijging van de home computers en desktop printers die zich in de late 20e eeuw , de consument begon het maken en afdrukken van hun eigen , gepersonaliseerde adresetiketten thuis en op kantoor .
Functie
< br

Gepersonaliseerde terugkeer - adres etiketten > worden geplaatst in de linker bovenhoek van uitgaande post . Deze labels kan de ontvanger van het poststuk te weten wie de afzender is . Ze zijn ook nuttig voor het postkantoor , in het geval de post onbestelbaar om een of andere reden en moet worden teruggestuurd naar de afzender . Voorgedrukte etiketten vergemakkelijken , vooral wanneer de zender meerdere poststukken te verzenden . In plaats van met de hand schrijven van het retouradres op elke envelop , kan de afzender gewoon plakken labels op hen .
Soorten

Return - adres etiketten
worden meestal afgedrukt op 8-1/2-by-11 inch zelfklevend papier , hoewel kleinere maten beschikbaar . Drukkerijen verkopen voorgedrukte etiketten op rol ook. Etiket papier is meestal wit , maar het kan ook komen in verschillende kleuren , folie , of helder . Er zijn verschillende maten van labels beschikbaar. De meest voorkomende grootte van een adresetiket is 1 op 2,63 centimeter , hoewel 1/2- door -1 -3/4 inch mini- etiketten worden ook vaak gebruikt . Voor pakketten , zijn grotere labels die zowel adres van de ontvanger en de verzender retouradres tonen vaak gebruikt .
Voordelen

Als u gebruik maakt van de etiketten die in een kantoor omgeving , je hoeft geen zorgen te maken over iemand maken van een fout of het schrijven van het retouradres onleesbaar . Dertig labels printen op een typische vel etiket papier , waardoor ze rendabel maakt en voorkomt dat u met behulp van overmatig papier of printer inkt . De labels kunnen worden gebruikt voor andere doeleinden , ook . Bijvoorbeeld, als je boeken lenen uit je persoonlijke bibliotheek , gewoon een terugkeer label aan de binnenkant van de omslag , zodat de lener onthoudt die geleend .
Overwegingen

Als je Microsoft Word gebruikt , zijn er veel gratis adres -label templates beschikbaar . U kunt ook uw eigen labels te maken in Word . Ga naar het menu "Extra " en ga naar " Brieven en verzendlijsten . " Klik op " Enveloppen en etiketten " en ga naar het tabblad " Labels " . Klik op " Opties " om het label maat te kiezen. Typ uw naam en adres in het veld "Address " , en zorg ervoor dat " Volledige pagina met hetzelfde etiket " is geselecteerd . Klik op " Nieuw document , " en je zal een pagina vol met terugkeer - adres etiketten klaar om af te drukken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je tekst Underscore 
·Hoe te Bullets In twee kolomme…
·Hoe de Franse Accenten in Wind…
·Hoe kan ik een vinkje in een d…
·Hoe te openen Corel WordPerfec…
·Hoe maak je een Play in een te…
·Hoe te Hyperlinks in OpenOffic…
·Mijn WordPad Zal niet afdrukke…
·Hoe je Evernote gebruiken voor…
  Related Articles
Hoe te Adresstickers maken 
Hoe te gebruiken Mail Merge om Adresstic…
Gratis Address Label Software 
Over Spell Checkers 
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Etiketten met afbeeldingen Creër…
Hoe te Adresstickers Met Open Office Zor…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint Studie 
·Hoe de Keyword Density zoeken op een Wor…
·Microsoft XNA Tutorial 
·Hoe te verwijderen Nu Sonic Record 
·Hoe te VLC in Set Top Boxes 
·Wat is de extensie Chr ? 
·Hoe maak je een school Club Flyer Zorg 
·Hoe te Inloggen om AppRedeem 
·Hoe te schrijven in het Japans op Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com