Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Etiketten op de computer afdrukken
Met behulp van gedrukte etiketten voor mailings ziet er veel schoner en professioneler dan het schrijven van adressen met de hand. Met behulp van adresetiketten zal ook bespaart u tijd . Het is veel gemakkelijker te houden op een etiket dan om enveloppen pakken hand . Microsoft Word 2007 kunt u eenvoudig afdrukken van adresetiketten . Het kopen van blanco adresetiketten is vrij goedkoop en , afhankelijk van de hoeveelheid van de mailings die u doet , kan een doos met etiketten een lange tijd duren. Zodra u uw lege etiketten , volgt u de onderstaande stappen . Instructies
afdrukken van een pagina van etiketten met verschillende adressen

Aankoop standaard blanco adresstickers van elke kantoorboekhandel 1 . Er zijn veel soorten etiketten die er zijn . Hoogstwaarschijnlijk het kiezen van een standaard , gewoon uitziende label is de beste optie , want je kunt het gebruiken voor alle doeleinden .

Klik op het tabblad " Verzendlijsten " in Microsoft Word 2007 2 .
< Br > Goedkope 3

Klik op " Labels " in de sectie "Create " . Het vak " Enveloppen en etiketten " zal komen . De tab " Labels " moet openstaan ​​.
4

Klik op " Opties". Voer de juiste informatie over uw printer . Voer vervolgens de juiste informatie over de labels die u hebt gekocht . U kunt het productnummer en het merk van uw labels te verkrijgen van de verpakking . Deze informatie moet juist zijn , zodat de etiketten correct afgedrukt. Klik op "OK . "
5

Klik op " Nieuw document . " Een steekproef lege pagina met etiketten zal komen op het scherm . Dit zal u toelaten om een pagina met etiketten afdrukken zullen verschillende adressen .
6

Voer adressen in elke cel . Onder de naam van de ontvanger , adres , stad, staat en postcode . Gebruik de twee - hoofdstad - letter staat afkortingen . Volg adres richtlijnen van de United States Postal Service 's . Zie het gedeelte Bronnen voor een link hieronder .
7

Verander het lettertype van de tekst . Deze stap is optioneel . Als je niet van het lettertype , selecteer de pagina van de etiketten . In het tabblad "Home " , het lettertype stijl en grootte, of vet of cursief de tekst .
8

Sla het bestand op als u van plan om informatie te mailen naar deze adressen op enig moment in de toekomst . Als u niet deze adressen opnieuw te gebruiken , hoeft u niet op te slaan .
9

Plaats de lege etiketten in de printer . Klik op het pictogram " Print " .
Afdrukken van een volledige pagina van etiketten met hetzelfde adres
10

Volg stap 1 tot 4 hierboven .
11

Voer het adres in het vak "Address " . Dit zal u toelaten om een volledige pagina met etiketten met dit adres af te drukken . Dit is een goede optie als u regelmatig iets mail naar hetzelfde adres . Onder de naam van de ontvanger , adres , stad, staat en postcode . Volg de United States Postal Service postadres richtlijnen in de sectie Resource .
12

Markeer de tekst , klik met de rechtermuisknop en kies ' Lettertype ' als u wilt het lettertype van de tekst te wijzigen . Een doos zal komen waarin u het lettertype stijl en grootte, vet de tekst of het formatteren op andere manieren wijzigen . Klik op "OK . "
13

Klik op " Nieuw document . " Een pagina van labels zal verschijnen op het scherm en het adres dat u hebt ingevoerd verschijnt in elke cel .
14

Sla het bestand op als u regelmatig e-mail naar dit adres . Dit zal een hoop tijd besparen wanneer u opraken van labels voor dit adres . Het enige wat je hoeft te doen is het bestand te openen en uit te printen van de labels .
15

Plaats de etiketten in de printer , en klik op de " Print " icoon om ze uit te printen .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je tekst invoegen in een W…
·Hoe de Pi Symbol Get 
·Hoe te voegen velden in Word 2…
·Hoe om meerdere mensen naar ee…
·Problemen met Docx -bestanden 
·Hoe uw eigen MS Style Theme Zo…
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn W…
·Hoe kan ik een wachtwoord in e…
·Hoe maak je een banner in Word…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Tint Ramp in Illustrator Verander…
·Hoe maak je een SQL tabel Dump naar een …
·Hoe te IIS logbestanden 
·Wat is de extensie RAF 
·Hoe te : HTML naar OPF 
·Hoe maak je een bijschrift te verwijdere…
·Het wijzigen van de tekstkleur op Mailin…
·Hoe te verwijderen op basis van dubbele …
·Hoe te Draaitabel Rijen wijzigen naar ko…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com