Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processing Software gebruiken
OpenOffice Writer is het onderdeel tekstverwerking van de OpenOffice suite van office software . Want het is gratis te gebruiken , kan deze open - source softwarepakket een uitstekend alternatief voor dure office suites zoals Microsoft Office zijn. OpenOffice Writer is compatibel met Microsoft Word , en als je bekend bent met Word of een andere moderne tekstverwerkingsprogramma bent , vindt u Writer gemakkelijk te gebruiken . Instructies
1

downloaden OpenOffice van OpenOffice.org . U kunt een tekstverwerker , een spreadsheetprogramma , presentatiesoftware en meer te downloaden . Dit zijn OpenOffice equivalent van Microsoft Word , Microsoft Excel , Microsoft PowerPoint . Zodra de download is voltooid , volgt u de instructies op het scherm om de software te installeren . Kopen van 2

Open de OpenOffice Writer software en observeer de interface. Klik op de verschillende drop-down menu aan de bovenkant van het raam en kijk naar de opties onder elkaar . Merk op dat de meeste commando's zijn vergelijkbaar met Microsoft Word -opdrachten en opdrachten in andere moderne tekstverwerkingsprogramma's .
3

Type wat tekst en experimenteren met het aanbrengen van wijzigingen en het toepassen van opmaak . Merk op dat sommige controles zijn verschillend van die in Microsoft Word . Bijvoorbeeld , tegelijk op "Control " en " 2 " in Word dubbele spaties uw document , terwijl in OpenOffice deze toetscombinatie zet uw tekst in het standaardlettertype voor een kop stijl . U kunt met zich te onthouden van het gebruik van sneltoetsen als deze want ze zijn niet hetzelfde als ze zijn in Microsoft Word , of u kunt ervoor kiezen om jezelf zo snel mogelijk op te leiden om snelkoppelingen te gebruiken .
4

inschakelen de spellingcontrole functie door te kiezen voor een van de opties in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . De eerste optie is een beeld van de letters "ABC " met een vinkje . Klik hierop om het uitvoeren van een spellingcontrole nu , gaan door het document met een spellingcontrole dialoogvenster . Klik op het pictogram met de letters "ABC " en een rode golflijn en een rode lijn zal verschijnen onder elke verkeerd gespelde woorden in het document .
5

uw document opslaan als een . Doc -bestand of een . odt bestand . De laatste is de oorspronkelijke OpenOffice Writer bestandsformaat . Als u ervoor kiest om op te slaan in . ODT , kunt u gebruik maken van meer functies Writer's . Echter , als je opslaan als een . Doc-bestand , zal Microsoft Word in staat zijn om het bestand te lezen , en , omdat veel mensen gebruiken Word als hun tekstverwerker , zal het gemakkelijker zijn om het bestand te delen .
6

Lees OpenOffice Writer documentatie. Gebruik tutorials , instructie online en boeken van derden om te leren hoe om te profiteren van deze krachtige , flexibele , full-featured programma .
7

Open uw OpenOffice document met Microsoft Word , als je toegang tot hebt een computer met Word hebt geïnstalleerd , en observeer eventuele verschillen . Sommige dingen , zoals regelafstand en de plaatsing van uw pagina -nummer kunnen zijn veranderd , maar over het algemeen uw document moeten hetzelfde zijn .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een tekst bestand …
·Hoe te Opmaak kopiëren gebrui…
·Hoe te Formatteer Bullets naar…
·Hoe maak je een offline versie…
·Hoe te openen WordPerfect -bes…
·Hoe maak je een gescand docume…
·Hoe te verwijderen Office 2007…
·Hoe u Microsoft Office 2004 in…
·Hoe kan ik Word op uw computer…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PDF naar XML converteren 
·Definitie van Battery Backup 
·Hoe te Offsite Backup Servers Setup 
·Hoe kan ik video bewerken in After Effec…
·Hoe kan ik een kerk nieuwsbrief in Micro…
·Hoe te Enveloppen maken in Word 
·Hoe de metagegevens automatisch Track in…
·Hoe kan ik een Word- Index Bereid Vanuit…
·Wat is Macromedia Projector ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com