Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Book Jacket ontwerp in Word
Boek jassen , ook wel bekend als stof covers, dienen als een manier om je literaire boekdelen beschermen en zorgen voor een snelle identificatie wanneer u scant de rekken op zoek naar iets om te lezen . In plaats van genoegen te nemen de generieke boekomslagen die met uw boeken , maak je eigen met behulp van Microsoft Word . Met collectie van design tools en snelle setup -opties , Word lay-out voor een boekomslag is snel en aanpasbaar . Kies voor verloren of beschadigde deksels vervangen of start uw eigen serie op de planken . Wat je
Digitale afbeelding nodig ( s ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Word 1 . Klik op het tabblad " Pagina-indeling " aan de bovenkant van het werkgebied . Klik op de " Orientation " knop onder het tabblad en selecteer "Landschap . "

Re-size de pagina 2 als nodig is door te klikken op de " Size " knop op het tabblad " Pagina-indeling " . Klik op ' Meer papierformaten " en typ rechtstreeks in de " Breedte "en" Hoogte " dozen . Klik op " OK" en Word opnieuw maten de pagina .
3

Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de " Text Box " knop en selecteer " Simple Text Box . " Als het tekstvakje verschijnt op het Word-document , sleept u het naar de rechterkant van de pagina om omslag van het boek vormen. Laat ongeveer een en een halve centimeter ruimte tussen de rand van het tekstvak en de rand van de pagina om de flap te vormen na het afdrukken . Typ in het tekstvak met de titel van het boek en de naam van de auteur . Optioneel: . Voeg nog een tekstvak , sleept u het naar de klep gebied en typ beschrijving van het boek
4

Klik op het tabblad "Invoegen " . Om een aangepaste afbeelding voor de boekomslag omslag toe te voegen , klikt u op het "Beeld" -knop . Blader naar de afbeelding en dubbelklik erop , leg hem dan op de rechterkant van de pagina . Anders , klik op de " Clip Art "-knop , zoeken naar iets gerelateerd aan het boek en klik op "Go ". Schuif door de resultaten en dubbelklik op een foto voor de boekomslag .
5

Voeg een tekstvak en sleep deze naar de linksonder op de achterkant te vormen . Laat ongeveer een en een halve centimeter ruimte tussen de rand van het tekstvak en de rand van de pagina om de flap te vormen na het afdrukken . Typ " Over de auteur ", typ wat biografische informatie . Voeg een foto van een headshot of afbeelding van het boek auteur . Optioneel : Voeg een tekstvak . Sleep het naar de klep gebied ; . Gegevens van de auteur type, gegevens over andere gepubliceerde werken of de drukkerij
6

Voeg een tekstvak en plaats het op de belangrijkste gedeelte van de linkerkant van de pagina . Typ de beschrijving van het boek , samen met eventuele blurbs of citaten over het boek uit andere bronnen .
7

Voeg nog een tekstvak voor het boek jas wervelkolom . Klik op de groene stip in het midden boven het tekstvak en twirl de doos 90 graden . Rek de doos , dus het loopt over de lengte van de pagina , plaats het in het midden van de pagina . Klik in het tekstvak ; typenaam van het boek en de naam van de auteur
8

Geef de boekomslag een achtergrondkleur door te klikken op het tabblad " Pagina-indeling " . . Klik op de "Pagina Color " knop . Klik op een kleine gekleurde vierkantje voor de achtergrondkleur .
9

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Typ een naam voor het boekomslag bestand en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te kopiëren & plakken Tab…
·Hoe te Deselecteren van tekst …
·Hoe maak je een grafiek in Abi…
·Hoe te WPS Vertalen naar DOC 
·Hoe maak je een lege pagina ve…
·Hoe de handtekening wijzigen i…
·Kan ik Transcribe in Word 2007…
·Hoe te controleren Boxes gebru…
·Hoe te Research Task Pane gebr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een gratis Spyware & Virus P…
·Hoe de Clone Stamp Tool in Adobe Photosh…
·Hoe Word 2007 converteren naar Word 97 
·Hoe te converteren een PPT naar een WMA 
·Hoe te converteren naar 3GPP 
·Excel Cube Functions 
·Het automatisch laden van een Sybase 11 …
·Hoe je tekst invoegen in meerdere cellen…
·Hoe je alle lege cellen zoeken in een en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com