Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel Cube Functions
De industrie term " cube " verwijst naar een methode voor het analyseren van de inhoud van een databank ten behoeve van het leren meer over uw bedrijf . Datacubes zijn complexe multi - dimensionale reeksen van gegevens afkomstig van ruwe informatie opgeslagen in een standaard database . Een kubus is opgebouwd met behulp van software van derden die werkt op gegevens gedumpt uit je oorspronkelijke database . Microsoft Excel is een programma dat de data cubes kunnen creëren voor aanvullende analyse . Het programma toegevoegd kubusfuncties aan de versie 2007 . KUBUSLID

data cubes kunnen groot en complex geworden , is het soms nodig om de kubus te zien of een bepaald stukje informatie is beschikbaar bevragen . De Excel -functie " KUBUSLID " doet precies dit. Het wordt gevormd als een standaard Excel- formule , te beginnen met een gelijkteken . De parameters van de functie beperking van de aspecten van de kubus informatie die u zoekt . De twee vereiste componenten van de functie is het veld databaseconnectiviteit en het soort analyse categorisering van dat veld . Optioneel, als de database slaat gegevens met bijschrift labels , die kunnen worden opgenomen in de functie om het zoeken sneller lopen . De formules is opgebouwd als " = KUBUSLID ( aansluiting , member_expression , titel ) " met de laatste component , " titel " , optioneel . Parameters worden gescheiden door komma's zoals standaard in alle Excel-functies die meerdere parameters te betrekken . Tekenreeksen moeten worden geplaatst tussen aanhalingstekens binnen de functie . Bijvoorbeeld , kan de formule te lezen : = KUBUSLID ( " Sales " , " [ Time ] [ Fiscale ] [ 2004 ] . . " ) . De parameter " Sales " isoleert de naam van het veld data , terwijl de meer gecompliceerde " [ Time ] . [ Fiscale ] . [ 2004 ] " schetst de uitdrukking die de kubus vormen tussen de gegevens . De formule gewoon terug de naam van het veld als het bestaat in de kubus . Dit dient als controle dat het inderdaad een deel van de set de kubus constructen gegevens .
CUBEMEMBERPROPERTY

De functie " CUBEMEMBERPROPERTY " is vergelijkbaar met de functie " KUBUSLID " behalve dat het de werkwijze een stap verder en eigenlijk de waarde van de gezochte woning , in plaats van alleen bevestigd dat het bestaat terugkeert . Dit kan langer duren , daarom is de functie " KUBUSLID " is efficiënter voor het bevestigen van de aanwezigheid van gegevens dan extraheren . Alle parameters van de " CUBEMEMBERPROPERTY " nodig zijn voor het aan het werk . De bouw van de formule is " = CUBEMEMBERPROPERTY ( aansluiting , member_expression , eigendom ) " . De eerste twee parameters zijn identiek aan het gebruik in de functie " KUBUSLID " . De laatste parameter , " eigendom ", is een tekenreeks voor de naam van de waarde die de functie terugkeert , zodat het kan worden toegewezen als een variabele . Afwisselend , in plaats van het toevoegen van deze waarde rechtstreeks aan de formule , een celverwijzing kan worden vervangen , die verwijst naar een cel die de gewenste tekenreeks bevat .
CUBERANKEDMEMBER

De " CUBERANKEDMEMBER " is een nuttige functie voor het evalueren waar een bepaald item van data staat in relatie tot andere soortgelijke posten . De functie kunt u Top 10 lijsten te trekken voor vragen zoals " beste verkoop , " " drukste productie weken " en andere soortgelijke problemen . Ook kunt u om specifiek extract een ranked stukje data . Bijvoorbeeld , als u informatie over de beste of de slechtste verkoper , of de vijfde best verkopende product te zoeken . De functie vereist drie parameters met een optionele vierde . De formule is opgebouwd als " = CUBERANKEDMEMBER ( aansluiting , set_expression , rang , titel ) " . De eerste twee parameters zijn vergelijkbaar met de eerste twee parameters van soortgelijke functies , met inbegrip van " KUBUSLID " en " CUBEMEMBERPROPERTY " . De derde parameter , "rang , " is gewoon de gewenste rang van het item dat u zoekt . Tot een Top 10 lijst terugkeren , gebruik 10 exemplaren van dezelfde functie , maar veranderen de "rank " voor een ieder , van 1 tot 10 . De laatste parameter , " titel," is optioneel en identiek aan de parameter " titel " of " KUBUSLID " .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te openen meerdere CSV -be…
·Hoe te berekenen met Chebyshev…
·Hoe kan ik Excel Pivot Table c…
·Hoe kan ik Excel 2003 Mijn Def…
·Hoe kan ik dubbele Letters in …
·Hoe te bekijken Alleen de form…
·Complete Guide to Excel Macro'…
·Hoe te kopiëren en herstellen…
·Hoe kan ik een ontwerp Across …
  Related Articles
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
OpenOffice Basic String Functions 
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
Hoe kan ik een Word- Label document conv…
  Software Articles
·How to Get Rid van een Trojan Fake Alert…
·Wat zijn de functies van de menu View in…
·Kenmerken van iWork '09 
·Hoe te Logos maken met GIMP 2.6 
·Hoe je iemand Dunne maken in After Effec…
·Hoe te Ronde Knopen maken in Photoshop 
·Hoe te verwijderen Antivirus System Pro 
·Wat is de extensie CRT ? 
·Hoe kan ik een Word in een Read Only doc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com