Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat zijn de functies van de menu View in MS Word ?
Een tekstverwerker voor Windows -en Mac-systemen , Microsoft Word gebruikt een standaard werkbalk die gebruikelijk is bij Microsoft-toepassingen . De werkbalk bevat verschillende menu's waarmee u snel toegang tot opdrachten voor het openen van bestanden , afdrukken van documenten en het invoegen van elementen in uw Word-documenten . Het menu Beeld is aanwezig op de werkbalk van Word en bevat een scala van functies . Page layouts

eerste functie The View menu 's is het beheer van document -outs via controles die de manier waarop uw Word-document ziet er op het scherm van uw computer te wijzigen . Layout instellingen document Word 2010 zijn onder meer ' Draft ', ' Web ', ' Print ', ' Lezen in volledig scherm " en " Outline . " In oudere versies van de applicatie , layout instellingen opgenomen " Normal ", " Online , " "Pagina " en " Outline . " De huidige " Print " of "Pagina -indeling" plaatst de inhoud van uw document in het midden van het scherm in een formaat vergelijkbaar met een afgedrukte pagina . Voor toegang tot de lay-outs , klik op " bekijken ", selecteer vervolgens de naam indeling die u wilt gebruiken .
Toolbar Selection

Het menu Beeld beheert ook meerdere werkbalken binnen het programma via het submenu Werkbalken . Binnen het submenu vindt u knoppen voor het selecteren van specifieke werkbalken te werken met afbeeldingen , tekstopmaak , frames , tabellen , automatische tekst invoegen , WordArt , website ontwikkeling , de toegang tot de Windows Klembord , het werken met een databank , en de toegang tot frames en Visual Basic vinden controles. Als u een specifieke werkbalk op ' View , "wordt getoond en klik op ' Werkbalken ' en tenslotte op de naam van de werkbalk die u wilt weergeven .
Koptekst en voettekst Selection

toegang tot de kop-en voettekst invoervak ​​is derde functie in het menu View . De header toont tekst, cijfers en /of zinnen die verschijnen aan de bovenkant van elke pagina van uw Word-document , en de voettekst doet hetzelfde aan de onderkant van elke pagina . Om toegang te krijgen tot de kop-en voettekst controle , klik op " bekijken ", vervolgens op " Koptekst en voettekst . " De werkbalk Koptekst en voettekst verschijnt op het scherm van uw computer .
Zoom Utility

Het menu Beeld biedt tevens toegang tot het hulpprogramma Zoom voor het vergroten van uw document op het scherm van uw computer . U kunt inzoomen op uw document tot 200 procent , evenals geef meerdere pagina's op je scherm in een keer. Het hulpprogramma Zoom werkt alleen op het scherm en heeft geen invloed op de manier waarop het document is afgedrukt . Om toegang tot de functie , klik op " bekijken ", klik op "Zoom " en tenslotte klikt het percentage of het type zoomafbeelding u verkiest .
Document Ruler en rasterlijnen

versnellen het proces van het toevoegen en verwijderen van streepjes en tabbladen , de menu View biedt toegang tot Heerser van Word en rasterlijnen functies . De heerser functie geeft een centimeter liniaal op de bovenkant van je scherm waarmee je tabbladen aanpassen door op het driehoekje aanwezig op de liniaal . De rasterlijnen functie geeft een grafiek - papier lay-out in de " Print " lay-out die is handig voor het opmaken van foto's of afbeeldingen in uw document . Standaard , hoeft rasterlijnen niet afgedrukt wanneer u het document naar de printer . Om deze functie te openen , klikt u op " bekijken . " Klik vervolgens op " Ruler " of " Rasterlijnen . " Als u niet de twee functies te zien , klikt u op " Weergeven /verbergen " om verborgen functies weer te geven .
Document Map

The Document Map functie binnen het menu Beeld toont een apart venster aan de linkerkant van het document dat koppen gebruikt in uw document toont . Met deze functie kunt u snel door een groot document te navigeren zonder handmatig doorheen te bladeren . Woord selecteert automatisch de koppen . Om toegang tot de functie , klik op " Bekijk 'en vervolgens op ' Document Map . "
Document Markup

het menu Beeld kunt ook toegang tot de Document Markup controles van Word , een ingebouwde systeem van de editing tools die u laten markeren en markeer tekst evenals commentaar toe te voegen aan documenten . Markup tools zijn handig , vooral als je bewerken van documenten die niet je eigen zijn . Om toegang tot de functie , klik op " Bekijk 'en vervolgens op ' Document Markup " of " Notities tonen " om aantekeningen met betrekking tot het geopende document weergegeven .
Bekijken en Selection Ruiten

de revisievenster functie , ook een deel van het document Markup controles , splitst het scherm in twee en toont het document in een portie en eventuele opmerkingen /wijzigingen in het andere venster . De Selection Pane geeft een lijst van objecten , inclusief afbeeldingen en foto's aanwezig op de huidige pagina van uw document . Om toegang tot de functie , klik op " bekijken ", vervolgens " Revisievenster " of " Selection Pane . "
Navigatiedeelvenster en Eigenschappen Functie

Het navigatievenster toont een bedrijf van elke database object , inclusief tabellen en rapporten , ingebed binnen uw Word -document . Het navigatiedeelvenster is toegankelijk door te klikken op " View " en " navigatiedeelvenster. "

De functie Eigenschappen in het menu Beeld bevat informatie over het document , zoals de auteur, reacties , titel en woord /karakter tellen informatie . Om toegang tot de functie , klik op " bekijken ", vervolgens "Eigenschappen . "

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Microsoft Basic Word Krijg 
·Problemen oplossen Microsoft W…
·Hoe maak je een restaurant te …
·Microsoft Vista Word Tutorial 
·Hoe je MS Word-formaat Zonder …
·Hoe te Gemengde Breuken Typ in…
·Hoe te wijzigen Tekstkleur voo…
·Hoe je JPEG -bestanden creëre…
·Hoe download ik Microsoft Word…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Release Management Testen 
·Hoe. WAV -bestanden embedden in PowerPoi…
·Hoe maak je een back- opslagapparaat Kie…
·Hoe je Tab dan in Excel 2003 
·Hoe je de Little Girl Laugh in Emerald 
·Hoe maak je een drop-down box Zorg voor …
·How to Set Up Gratis FTP sites 
·Hoe te verwijderen Uniblue Registry 
·Hoe PC Games spelen op mijn laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com