Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen gebruikte Microsoft Office
U kunt niet " kopen " Microsoft Office : ? Je koopt gewoon een licentie die geeft u het recht om het te gebruiken . Dus als je een exemplaar van Microsoft Office die eerder werd gebruikt verworven , zou je kunnen afvragen of je een nieuwe sleutel aan uw Microsoft Office-software te gebruiken moet . Dit hangt grotendeels af van wat voor soort licentie die u hebt aangeschaft en of de vorige eigenaar nog gebruik van te maken . Windows Licensing

Microsoft
offerts drie soorten licenties voor zijn Office-producten : OEM , retail en volume. Deze licenties variëren niet alleen in termen van prijs , maar in termen van wat je kunt doen met hen.

Een OEM -licentie , of original equipment manufacturer licentie , wordt geleverd met een computer en wordt meestal gebrandmerkt door het bedrijf dat bundels hen --- bijvoorbeeld , zal het zeggen " verstrekt door Dell " of iets dergelijks . Een OEM -licentie is gekoppeld aan de computer kwam het met en kunnen niet worden gebruikt op een andere computer .

Een retail licentie is los van een computer en wordt geleverd in een doos . Deze licenties zijn overdraagbaar , wat betekent dat u ze te verplaatsen van de ene computer naar de andere . Dit betekent dat u een retail licentie hergebruiken en te verplaatsen naar een nieuwe computer , op voorwaarde dat het volledig is verwijderd van de computer was het op voordat je deze aanschaft .

Volume licenties
worden meestal gekocht door grote organisaties of bedrijven en kan niet worden verkocht op de markt voor gebruikte .
Wat u kunt hergebruiken

Een OEM -licentie van Microsoft Office kan niet los van de computer waarop het is verkocht geïnstalleerd . Dit betekent dat als u een computer die met een OEM-versie van Microsoft Office kwam kopen, kunt u blijven om die licentie te gebruiken . U kunt echter niet de aanschaf van een gebruikte OEM- licentie en gebruik het op een ander dan degene waarmee het oorspronkelijk werd gebundeld computer .

U kunt een retail- exemplaar gebruikt te kopen , op voorwaarde dat de persoon die je koopt het van volledig verwijderd uit alle computers werd geïnstalleerd op voorafgaand aan uw aankoop . Dit is moeilijk om ervoor te zorgen als je niet weet wat de persoon met wie je het kopen van de software uit , maar het is noodzakelijk om te weten als je gaat om de software te registreren --- u zult in staat moeten zijn om de Microsoft-vertegenwoordiger die vertellen de software is niet geïnstalleerd op een andere computer .

het is vermeldenswaard dat als de persoon met wie je de aanschaf van de software van een upgrade naar een nieuwere versie van Office door middel van een upgrade -licentie , wordt hij nog steeds beschouwd als worden met behulp van het oude rijbewijs , en als zodanig had het recht niet om u te verkopen zijn exemplaar --- retail of anderszins . Als dit het geval is , zult u niet in staat zijn om de software te registreren en kan nodig zijn om een nieuwe licentie te kopen .
Samenvatting

In essentie , als u overweegt het gebruik van een eerder gebruikte licentie van Microsoft Office , moet u ervoor zorgen dat wat je doet legaal is . Zorg ervoor dat de licentie die u gebruikt is een retail- kopie in een doos . Zorg ervoor dat de retail copy je de aankoop is niet op een andere computer is geïnstalleerd . En tot slot zorg ervoor dat het niet werd gebruikt met een upgrade -licentie alvorens te worden overgeleverd . Als u voldoet aan al die kwalificaties , heb je niet nodig om een nieuwe sleutel te kopen voor uw product .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een dubbelzijdig p…
·Hoe te herstellen Mijn Werkbal…
·Hoe maak je een Flow Chart in …
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe te Woorden herhalen in een…
·Word 2007 Training 
·Hoe maak je een Sub Index Zet …
·Hoe kan ik een pijl in OpenOff…
·Hoe te Alle figuur Getallen in…
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
  Software Articles
·Hoe kan ik publiceren mijn Imac website?…
·Scannen van een visitekaartje en deze im…
·Hoe Is Lightroom Verschillend van Photos…
·Adobe Photoshop CS3 Tutorial voor een Be…
·Hoe voorkom je je e-mail adres Van Wezen…
·Photoshop CS2 Vs . CS3 
·Soulseek Tips 
·Hoe de Aantal woorden gebruiken OpenOffi…
·Hoe Web Pictogrammen maken met Adobe Ill…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com