Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe Web Pictogrammen maken met Adobe Illustrator
U kunt uw eigen Web pictogrammen te maken voor elke website met behulp van Adobe Illustrator . Het gebruik van de Pathfinder naar twee objecten te combineren kunt u shapes interessanter voor het oog dan een gewone cirkel of een rechthoek maken . Deze tutorial maakt gebruik van een rechthoek en cirkel , maar u kunt dezelfde stappen met verschillende vormen te gebruiken om uw eigen icoon te creëren . Bij het maken van verschillende pictogrammen voor dezelfde pagina , maken gebruik van dezelfde vorm , of dezelfde kleur om wat samenhang te houden aan de pagina . Instructies
1

Open Adobe Illustrator , en maak een nieuwe Web -document . Grootte van het document aan de grootte van uw pictogrammen , zoals 100 bij 100 pixels . Kopen van 2

Selecteer de " Afgeronde rechthoek Tool " van de Toolbox . Sleep het gereedschap over het document , het creëren van een rechthoek die gelijk is met de bovenkant en rechts van het documentvenster , en ongeveer 15 pixels in het document grenst aan de onderkant en de linker . Dit is om ruimte te maken voor schaduw van het pictogram .
3

Dubbelklik op de kleurkiezer en selecteer een kleur voor uw icoon.
4

Selecteer de " Ellipse Tool " om een cirkel die de linkerbenedenhoek van de rechthoek zal dekken creëren. Om dit te doen , plaatst u het gereedschap in het midden van de rechthoek . Houd de toets " Shift " terwijl het gereedschap diagonaal te slepen langs de rechteronderhoek van de rechthoek totdat het " Centrum " gids van de Ellipse is op de hoek van de rechthoek .
5

Klik op de " Pathfinder " paneel . Als het niet zichtbaar is , klikt u op het menu " Venster " en selecteer " Pathfinder ". Druk op " Ctrl - A " om beide objecten te selecteren . Klik op de "min Front" knop in het deelvenster Pathfinder . De cirkel verdwijnt , waardoor een cirkel - vormige " bite " in de rechthoek .
6

Klik op het menu " Effect " , selecteer " Stylize " en klik op " Slagschaduw ". Zet de laagdekking op " 75 , " X Offset op " -3 px , " Y Offset op " 7 px " en vervaging op 5 " px . " Klik op het vak "Voorbeeld " te zorgen voor de schaduw niet buiten de grens document vallen . U kunt de schaduw aanpassen , of verlagen van de grootte van de doos als het doet .
7

Klik op de "Type Tool " in de Toolbox en sleep de cursor over de rechthoek om een ​​tekstvak te maken . Typ de tekst die u wilt gebruiken voor het pictogram . Druk op " Ctrl - A " om alle tekst te markeren . Verander het lettertype, de lettergrootte en de kleur naar wens van de optiebalk . Midden de tekst door te klikken op de " Center" paragraaf knop . Als alternatief kunt u een afbeelding op de icoon in plaats van de tekst te plaatsen.
8

Klik op het menu " File " en selecteer "Opslaan voor web en apparaten . " Wijzig het formaat naar " PNG - 24 " en zorg ervoor dat het vakje " Transparantie " is aangevinkt de achtergrond transparant te houden , en klik op ' Opslaan '.
9

Verwijder de tekst of afbeelding op het pictogram en gebruik maken van de achtergrond om extra pictogrammen maken .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Gebladerte maken in Ill…
·Hoe maak je layouts met Illust…
·Hoe maak je een voetbal maken …
·Adobe Illustrator Tips & Techn…
·Hoe te Kunstwerk Verdeel Afdru…
·Hoe maak je een laag in Illust…
·Hoe te Turn Off grijswaarden i…
·Hoe te Bullet Points maken in …
·Hoe te Textuur verwijderen in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Publisher 2007 converteren naar W…
·Hoe de Lay-out bewerken in PowerPoint 20…
·Hoe kan ik bijwerken SSL in Rumba ? 
·Hoe kan ik Excel -werkblad gegevens Turn…
·CD Lezen Games voor Kids 
·Hoe kan ik een Photo Collage in Publishe…
·Hoe te Checkboxes verwijderen in Excel 2…
·Hoe te updaten Norton 360 4.1.0.32 
·Hoe maak je een CSV- bestand te openen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com