Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop CS3 Tutorial voor een Beginner
Adobe Photoshop CS3 kunt u onvolmaakte foto's te nemen en maakt ze perfect . Verwijder ongewenste randen , repareren onscherpte, en voeg visuele effecten - samen met uw eigen persoonlijk tintje . Zelfs als je nog nooit eerder Photoshop gebruikt , kunt u meteen aan de slag , omdat het programma doet het meeste van het moeilijke werk voor u . Kies gewoon een foto in de behoefte van het bewerken en je kunt het aanpassen te starten . Instructies
1

Kies een foto en open deze met behulp van Photoshop CS3 . Sleept u gewoon het fotobestand direct op de Photoshop -pictogram met behulp van uw muis . Als alternatief , geopend Photoshop , klik op " File " op de menubalk aan de bovenkant van je scherm en kies "Openen " uit het drop - down menu . Vervolgens kunt u het bestand met behulp van het pop - up menu . Kopen van 2

lichter of donkerder uw foto. Als uw foto te donker of te licht is , kunt u uw raam " Levels " te gebruiken . Klik op " Beeld " in de menubalk en beweeg uw muis over het woord "instellingen " als het op de lijst verschijnt . Selecteer " Levels " en gebruik vervolgens de schuifregelaars om uw foto

Crop 3 uw foto lichter of donkerder te maken . . Klik op de functie " Marquee " op uw werkbalk om de buitenste randen van uw afbeelding en het centrum te elimineren in op de belangrijkste onderdelen . Deze tool ziet eruit als een vierkant gemaakt van stippellijnen . Na het selecteren , klikt u in uw afbeelding en sleep de cursor over het gedeelte van de afbeelding die u wilt opslaan . Dit zal een gestippelde grens te creëren . Klik op " Beeld " op de menubalk en selecteer " Crop " om alles buiten de tent .
4

Scherp uw foto te verwijderen . Als uw afbeelding ziet er een beetje wazig of gewoon behoefte aan een lichte verbetering van de resolutie , klik op ' Filter ' op uw menubalk en scroll naar beneden naar " Verscherpen . " Een ander pop - up lijst verschijnt . Selecteer " Verscherpen . "
5

filters toepassen op uw afbeelding . Met behulp van de Photoshop-filter galerie , kunt u een verscheidenheid aan unieke effecten , met inbegrip van verfstreken , aquarellen , en gloeiende randen toe te passen . Klik op ' Filter ' op uw menubalk en selecteer " Filter Gallery " uit het drop down menu . Vervolgens kiest u de filters die u wilt toevoegen .
6

tekst toevoegen aan foto's . U kunt perspectief brengen aan uw imago door het toevoegen van bijschriften , titels of andere tekst . Klik op de functie " Tekst " , die eruit ziet als een hoofdletter ' T ' en vervolgens op waar u wilt uw tekst te plaatsen en begin te typen . Gebruik de "Opties " bar net onder je menubalk om het lettertype , de grootte , kleur en andere kenmerken wijzigen .
7

effecten toevoegen aan uw tekst . Toegang tot de tekst eigenschappen en u kunt uw tekst pop uit , schaduwen toevoegen , en extra effecten toe te passen . Zoek de laag met uw tekst en dubbelklik erop . U vindt het op je " Layers " palet . Als je niet ziet je " Layers" palet aan de rechterkant , klik op " Window" en selecteer " Lagen . " Als u dubbelklikt op de tekstlaag , krijgt u een pop - up venster te zien met uw effecten opties . < br >
8

Kies kleuren . Als u wilt tekenen op je afbeelding , moet u een kleur voor uw penseel te kiezen . Klik op het vak " Voorgrondkleur " aan de onderkant van je " Tools" palet en je zal een pop - up venster te zien met een kleur kaart . Klik op een kleur op de kaart om het toe te passen .

Draw 9 op je afbeelding . Als u wilt, kunt u de originele schetsen en ontwerpen toe te voegen aan uw beeld met behulp van het penseel of het potlood . Deze tools zijn zeer vergelijkbaar , maar het potlood heeft een fijnere punt . Gebruik je muis om te tekenen op je afbeelding , en gebruik de "Opties" bar om de grootte en andere attributen van je penseel te selecteren .

Erase 10 je fouten . Bij het tekenen en bewerken van uw afbeelding , kunt u fouten maken en creëren markeringen wilt elimineren . Kies het gummetje van je " Tools" palet en verwijder wat u niet meer wilt .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de Tekenafstand in Photosh…
·Hoe te converteren naar slim o…
·Hoe je Open een afbeelding in …
·Hoe maak je een Superman Retur…
·Hoe je Photoshop Faded Kleuren…
·Hoe maak je een shirt kleur wi…
·Hoe je afbeeldingen Zachter in…
·Hoe te Zonnestralen in Photosh…
·Welke formaten kan ik openen i…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe te Curves en helderheid in Adobe Pho…
·Hoe u een DVD -menu ontwerpen 
·Hoe je DV Tapes Rip Van Camcorder naar A…
·Hoe te gebruiken Skype VoIP 
·Hoe je links maken in Flash-banners 
·Hoe vindt u Gratis Fonts Online 
·Hoe je tekst uitvullen in Word 
·Hoe maak je een video met Windows Movie …
·Hoe te downloaden van een Norton-product…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com