Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik kopiëren en plakken ?
Er zijn veel verschillende manieren om te kopiëren en een blok tekst plakken , maar ze allemaal in wezen dezelfde computer opdrachten te verzenden naar uw centrale verwerkingseenheid . Zodra u uitzoeken hoe u tekst markeren , kopiëren en plakken is het een eitje . Meestal bestaat alleen uit schakelen vingers een andere kant van de muisklik . Bewerk Tab

De eerste stap in een tekst te kopiëren is te markeren . Om dit te doen , klik op de muis en sleep het over de tekst die u wilt gemarkeerd. De tekst wordt gemarkeerd , meestal in het blauw . U kunt ook dubbelklikken op een woord om het te markeren en klik drie keer om de hele blok tekst te markeren . Als u wilt krijgen fancy , kunt u de "Shift" toets ingedrukt houden en klik op twee plekken. Het gebied tussen de twee klikken wordt gemarkeerd .

Eenmaal gemarkeerd , opent u het tabblad " Bewerken " in de rechterbovenhoek van de werkbalk van uw venster . Onder het tabblad " Bewerken " , klik op " Kopiëren . " Uw geselecteerde tekst is nu opgeslagen op een klembord .

U de tekst wilt plakken , moet u eerst de pagina te openen waarin u de tekst wilt plakken . Klik met uw muis aanwijzer op de plek waar je zou willen om de tekst te plakken . Ga nu naar het tabblad " Bewerken " en klik op " Plakken ". Uw geselecteerde tekst plakken op het gebied dat u kiest .
Rechts Klik
p Met de tekst die u wilt kopiëren gemarkeerd , klik met de rechtermuisknop op de muis . Een drop - down menu verschijnt waarin u klikt weergeven vele opties . Klik op 'Kopiëren'. Klik op het gebied dat u wilt de tekst en klik met de rechtermuisknop opnieuw plakken . Klik nu op ' Plakken'. Uw geselecteerde tekst plakken op het gebied dat u kiest .
Hoogtepunt en Drag

Markeer uw tekst met uw muis . Klik er eenmaal op , en sleep het naar de plaats waar u wilt plakken . Dit werkt alleen wanneer het verplaatsen van een blok tekst van het ene gebied van een pagina naar een ander gebied van dezelfde pagina . Dit betekent niet noodzakelijk kopieer en plak uw tekst , het neemt het van de ene ruimte naar de andere . Uw tekst zal niet worden gedupliceerd met behulp van deze methode , het zal alleen worden verplaatst .
Shortcuts

Markeer de tekst die u wilt kopiëren en druk op de " CTRL " en " C " toetsen op het toetsenbord tegelijkertijd . Dit zal uw tekst te kopiëren . Als u een Mac gebruikt , gebruik dan de "Apple " -knop in plaats van " CTRL . " Zodra u vindt waar u graag uw tekst wilt plakken , klikt u op het gebied om de cursor te activeren , en druk op de " CTRL " en " V " toetsen op hetzelfde moment . Nogmaals, als je een Mac gebruikt , dan moet je " Apple " gebruiken in plaats van " CTRL . " Dit zal uw tekst in het gebied dat u kiest .

Plakken

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe afdrukken uit een Wingding…
·Word 2007 Activiteiten 
·Hoe afdrukken Out Church Bulle…
·Hoe te openen een DOT Uitbreid…
·De Cursor is bevroren in Word 
·Hoe werkt Woord hoorbaar Lees …
·Hoe je Inventory Formulieren M…
·Hoe kan ik een oude Corel Word…
·Hoe een Word 2003 -bestand Fix…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie SEW ? 
·Een reservekopie maken van een Windows S…
·Hoe een bestand in EPS -formaat in Photo…
·Hoe maak je een Office 2007- bestand con…
·Hoe de aangepaste werkruimte instellinge…
·Hoe maak je foto's in Photoshop Met behu…
·Hoe maak je een Memory Test Run 
·Hoe te Filter naar Ambient Noise Verwijd…
·Hoe Set Up herhalen Rekeningen in QuickB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com