Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word 2007 Activiteiten
Microsoft Word 2007 is vervangen door de versie van 2010 , maar is nog steeds in gebruik op een groot aantal computers . Word 2007 was baanbrekend in zijn tijd , de onthulling van de ribbon -functie aan de top van de werkruimte om verschillende commando groepen weer te geven . Gebruik veel van tools Word 2007 om een ​​benodigde bestand of document te maken .
Fliers

Naast het maken van de traditionele tekstverwerkingsdocumenten , kan Word 2007 flyers produceren met premade graphics en designs . Wanneer er een nieuw bestand openen , zijn er opties voor het bestandstype selecteren . Door het selecteren van vliegers , krijgt u een menu van templates om uit te kiezen te vinden . Deze sjablonen kunnen worden bewerkt om uw wensen te voldoen . Deze activiteit in Word 2007 bespaart tijd voor gebruikers die verlangen naar een snelle , professioneel ogende folder te creëren .
Tabellen en grafieken

Word
2007 stelt gebruikers in staat om grafieken te maken , tafel en grafieken . Door het selecteren van " Insert " en vervolgens " Tafel ", gebruikers kunnen het type tafel ze willen bepalen . Het aantal rijen en kolommen kan worden aangepast. Zodra een tafel is geplaatst , kan de boarders worden uitgebreid met een klik van de muis , waardoor ze breder of smaller . Rechtermuisknop te klikken op een tafel kan de gebruiker om het formatteren verder door het toevoegen of verwijderen van cellen . Wanneer kwantitatieve informatie moet worden tentoongesteld in een grafische indeling , kunnen gebruikers eenvoudige grafieken en diagrammen te creëren .
Bewerkingsfuncties

uw document bewerken in Word 2007 is een handige functie . Naast de controle te spellen , is er een optie voor het bijhouden van wijzigingen in uw document . Als een andere persoon bewerkingen of corrigeert je werk , selecteer "Review " en " Track changes" om te zien wat er veranderd in het oorspronkelijke document . Gebruik de Word 2007 ingebouwde thesaurus als een manier om uw schrijven te verbeteren door uitbreiding op gewone woorden en uitdrukkingen .
's En afbeeldingen

invoegen foto's en afbeeldingen
in een Word 2007 -bestand is net zo eenvoudig als het klikken op " Insert " en te klikken op het pictogram voor " Picture ". Het menu drop-down zal komen , en u kunt uw bestand te kiezen om het te uploaden . Een interessante functie met Word 2007 is dat , zodra de afbeelding is geüpload, de foto 's automatisch in het hoofdmenu balk te vervangen . Door muis over de verschillende opties , kunt u zien hoe uw afbeelding eruit zal zien met een van de hen voor het maken van de verandering .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Word 2007 Objecten Niet Versch…
·Hoe maak je een JPG bestand te…
·Hoe maak je een bedieningsbalk…
·Hoe naar Sticky Labels maken 
·Hoe te downloaden van Microsof…
·Hoe te openen Meerdere documen…
·Hoe te converteren WPD naar Do…
·Hoe te Header Hoogte wijzigen …
·Hoe te Veranderingen in OpenOf…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Excel-bestand schrijven v…
·De geschiedenis van de Macromedia Flash 
·Hoe maak je een Flash Banner Met Adobe P…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe te beveiligen met wachtwoord werkbla…
·Hoe het opzetten van Microsoft NetMeetin…
·Wat is een Net Meeting ? 
·Hoe te Inkleuren in Photoshop Elements 6…
·Hoe om dvd-films 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com