Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Flash Banner Met Adobe Photoshop CS2 Maak
Het creëren van een geanimeerde Flash banner is eenvoudig met de meegeleverde combinatie van Adobe Photoshop CS2 en ImageReady CS2 . Met deze krachtige programma's , je hoeft niet eens Flash software nodig om multimedia . Swf -bestanden voor uw webpagina of blog . Deze tutorial zal u de basis leggen elk type Flash-animatie kunt u zich voorstellen maken geven . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop CS2 met ImageReady CS2
Toon Meer Aanwijzingen
Maak en Animate
1

Maak een 468 bij 60 pixels 72 dpi document in Adobe Photoshop CS2 . Dit is standaard internet banner formaat . Kopen van 2

Kies een achtergrondkleur . Ga naar het menu " Select " en kies " Alles selecteren ", ga dan naar het menu " Bewerken " en selecteer " Fill ... " . Klik op " OK . " Om een achtergrond afbeelding , kopieer gebruiken en plak de afbeelding in uw nieuwe document .
3

Klik op het menu " Venster " en open de " Layers " palet . Klik op het pictogram aan de onderkant van het venster dat de pop - up verschijnt : " . Maak een nieuwe laag " In de nieuwe laag die je zojuist hebt gemaakt , voegt u de woorden die u wilt op uw banner .
4

Dupliceer de laag zo vaak als je wilt stappen in je animatie . In dit geval , je gaat om het type bewegen over de banner hebben , dus klik op de eerste laag en de positie van het type waar u wilt dat uw animatie te starten . Verplaats de soort op elke extra laag vooruit een beetje verder tot je komen waar je wilt eindigen op de bovenste laag . Hoe meer lagen of stappen die u maakt , hoe vloeiender de uiteindelijke animatie zal zijn .
5

Selecteer " Bewerken in Image Ready " uit het menu "Bestand " . Dit opent het document in ImageReady CS2 waar u uw lagen zal omzetten in animatieframes .
6

Ga naar het menu " Venster " en selecteer " Animation " om het palet Animatie . Klik op de pijl naar rechts aan de rechterzijde , omhoog en selecteer " Make Frames Van Lagen . " Klik op elk frame en zet de onderste achtergrond laag in het " Layers" palet .
7

Gebruik hetzelfde menu als de vorige stap en kies " Alle frames selecteren . " Kies een frame en zet de vertraging op " 0,1 Sec " voor een snelle animatie of " 0,2 sec " voor een leesbare animatie . Veranderen van een frame zal alle geselecteerde kaders te veranderen . Druk op de " Play" pijl onderin het palet om je animatie bekijken . De voorvertoning trager speelt in ImageReady dan zal het in Flash , maar het toont u hoe soepel je animatie is .
8

Ga naar het menu "Bestand " en kies " Exporteren " > " Macromedia ® , Flash ™ SWF ... " en klik op het selectievakje " Genereer HTML " . Klik op "OK " en klik op ' Opslaan '.
9

Open het HTML-document met een web browser om uw Flash- animatie te zien .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Inktgeving in Photoshop…
·Hoe je 3D- objecten maken in P…
·Hoe maak je een Fantasy Montag…
·How to Get Rid van de Glow Ron…
·Hoe maak je een verticale Comi…
·Hoe te ICO -bestanden opslaan …
·Hoe te Tone Niveaus in Photosh…
·Hoe maak je een fles met de ju…
·Vermenigvuldiging spelletjes v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Video Replay 
·Hoe te converteren PXL naar XLS 
·Skype Android App Vs . Skype 
·Hoe kan ik een schrijven Als verklaring …
·Hoe naar CSV File Formats Bewerken 
·Hoe de Eerste Brief Grote in Microsoft W…
·Hoe te wijzigen tekst Kleuren in Photosh…
·Hoe kan ik Excel 's FISHER Functie Gebru…
·World of Warcraft bevriest tijdens het a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com