Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe Set Up herhalen Rekeningen in QuickBooks
Het opzetten van terugkerende betalingen in QuickBooks kan helpen houden u op de hoogte van uw facturen . Als een wetsvoorstel verloren in de post of in uw kantoor , zal de rekening betalingsherinnering u waarschuwen dat het wetsvoorstel ontbreekt . U kunt het opzetten van QuickBooks om een ​​wetsvoorstel te onthouden en of je eraan te herinneren om de rekening in te voeren of het wetsvoorstel in te voeren automatisch . Instructies
1

Open QuickBooks en klik op de " Enter Bills " icoon in de sectie " Vendor " van de "Home " pagina te gaan om de " Enter Bill " pagina . Kopen van 2

Typ de naam van de fabrikant op de " vendor " lijn in de " Enter Bills " pagina . Klik op de tab -toets . Als de cursor naar het veld "Datum" , laat het veld " Date " zoals het is en sla de volgende stap . Als de " Vendor Not Found " dialoogvenster geopend , gaat u naar de volgende stap .
3

Klik op de "Set Up " knop in de " Vendor Not Found " dialoogvenster te openen " nieuwe Vendor "dialoogvenster . Stel de verkoper door de instructies op het scherm . Klik op de knop " OK " in het " New Vendor " dialoogvenster om de informatie op te slaan en terug te keren naar de " Enter Bills " pagina . Klik op de tab -toets om naar het veld "Datum" . Laat het veld " Date " zoals het is .

Tab om het veld " Verschuldigd bedrag " in het venster " Enter Bills " 4 . Voer een bedrag in dit veld alleen als het bedrag van de rekening is hetzelfde elke maand .

Tab 5 naar het veld voorwaarden in het venster " Enter Rekeningen " . Klik op de pijl naast termen . Al zijn de condities in de lijst , selecteer ze tabblad naar het veld " Memo " en sla de volgende stap . Als de termen niet in de lijst , typt u de zoektermen in en klik op de tab -toets om de "Voorwaarden Not Found " dialoogvenster te openen .
6

Klik op de "Set Up " knop in de " Algemene Not Found New Algemene "dialoogvenster " dialoogvenster om het te openen " . Vul de " nieuwe voorwaarden" door de instructies op het scherm en klik op de knop "OK" als je klaar bent om de voorwaarden te slaan en terug te keren naar het venster " Enter Rekeningen " . Tab om het veld " Memo " .
7

Voer een memo in het veld " Memo " in het venster " Enter Bills " alleen als het niet zal veranderen van rekening om bill .
< Br > 8

Klik op het tabblad "Kosten" . Vul de kolommen door de instructies op het scherm . Tab tussen elke kolom . Als de velden niet veranderen en het veld van toepassing is , voert u een ' Account ', ' Bedrag ', ' Memo ', ' Klant : . Job " en " Klasse " Controleer de " Billable " kolom , indien deze kosten zullen worden gefactureerd aan een opdrachtgever of klant .
9

Klik op "Edit " in het bovenste menu en selecteer " Onthoud Bill " uit de lijst om te openen de " Memorized transactie " dialoogvenster .
10

Klik op de " Herinner mij " radioknop in de " Onthoud transactie " dialoogvenster te hebben QuickBooks automatisch vragen om een wetsvoorstel in te voeren zo vaak als u definieert in de " How vaak veld " . Vul de overige velden door de instructies op het scherm . Klik op de knop ' OK ' als u klaar bent om terug te keren naar het venster " Enter Bills " en sla de " Memorized Transactie . "
11

Klik op de " Automatisch Enter " knop in de " Memorized Transactie " dialoogvenster om QuickBooks hebben het wetsvoorstel voert automatisch zo vaak als u besluit in het veld" Hoe vaak " . Vul de overige velden volgens de instructies op het scherm en klik op de knop ' OK ' als u klaar bent om terug te keren naar het venster " Enter Bills " en sla de " Memorized Transactie . "
< Br >

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te importeren Van Mint tot…
·Hoe te Financiële planning so…
·Vergelijking van versies van Q…
·Hoe je uitschakelen van de Qui…
·Soorten Technologie in Economi…
·Software voor thuis Accounting…
·Hoe te Quicken PC te draaien o…
·Hoe maak je een QIF convertere…
·Quicken Transactielijst Opties…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MPG converteren naar MPEG2 
·Hoe mappen in Zip-bestanden comprimeren 
·Hoe maak je een Simply Accounting Passwo…
·Grenzen in Illustrator 
·Hoe te verwijderen Documents to Go 
·Hoe te Woorden Mute Met Mixcraft 
·Hoe kan ik een Excel-bestand in InDesign…
·Hoe kan ik een Excel 2003 bestand te rep…
·Vectorworks Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com