Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De Cursor is bevroren in Word
Als de cursor bevriest in het Microsoft Word-programma , het vaak gebeurt zonder waarschuwing . Soms is de cursor stilgezet omdat een soort programma overbelasting , zoals bij veel documenten open tegelijk . Andere tijden, wordt de cursor bevroren in Word als gevolg van een hardware probleem , zoals een computer die is oververhit . Tenzij het ​​programma Word is beschadigd , de kwestie bevroren cursor is relatief eenvoudig op te lossen . System Reboot

Probeer eerst ctrl , alt en tegelijk verwijderen toetsen om het systeem te herstarten . Als de bevroren cursor blijft in Word , kan het zijn dat het systeem is overbelast. In dit geval , sluit een aantal van de programma's die veel geheugen gebruiken , zoals meerdere browsers .
Hardware Issues

Hardware problemen
zoals een ineffectieve muis kan veroorzaken de cursor te bevriezen in Word . Ervoor zorgen dat alle stuurprogramma's zijn bijgewerkt op de computer . Reinig de muis . Stof en vuil binnenkant van een muis ingediend kan veroorzaken softwareproblemen die een cursor bevriezen kan maken in Word . Ook voor zorgen dat de batterijen in de muis , indien van toepassing , zijn vers .
Microsoft Word Updates

Zorg ervoor dat de nieuwste Microsoft Word- updates zijn geïnstalleerd . Bezoek het Microsoft Support Center om de nieuwste downloads en Word -programma fixes vinden .
Computer Maintenance

Zorg dat regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd op uw computer . Voer een soort schijfopruiming , scan disk en schijfdefragmentatie , gevolgd door een anti - virus en malware programma . Wanneer een cursor wordt bevroren in Word , kan het te wijten zijn aan een virus dat materialiseert van tijd tot tijd .
Word Programma Installeer

Als de cursor blijft bevriezen woord , overwegen verwijderen en opnieuw installeren van het programma . Het Word-programma zou hebben beschadigd van een ongerelateerde programma of systeem probleem . Door het verwijderen van een programma en het starten van verse , kunt u vaak elimineren van bepaalde bugs , zoals een terugkerend bevroren cursor in het Word- programma .
Run Regedit

Als de cursor zich bevroren in Word voortdurend , kan het te wijten zijn aan een Word- gegevens Key onderwerp corruptie . Er is een eenvoudige oplossing voor dit , echter , is het belangrijk om heel voorzichtig zijn wanneer u het register bewerkt . Een register fout zou kunnen schaden en crash van de computer voor onbepaalde tijd .

Eerst een back-up van de computer , voor het maken van eventuele wijzigingen in het register . Wijzig de naam van de sleutel Word Data door de toegang Uitvoeren in het menu Start van Windows . Typ regedit in het vak en klik op OK Ga naar de linkerkant van het venster . ClickHKEY_CURRENT_USER \\ Software \\ Microsoft \\ Office \\ versienummer \\ Word \\ Data . Klik met de rechtermuisknop op de map Data . Selecteer Bewerken . Wijzig de naam van de map om iets dat je gemakkelijk kunt onthouden , dat is vergelijkbaar met de huidige naam . Sluit vervolgens het register . Start Word , en het moet een nieuwe map data automatisch te creëren .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een watermerk wijz…
·Hoe je JPEG -bestanden uit Mic…
·Wat is Microsoft Office OEM ? 
·Hoe maak je voetnoten in een W…
·Hoe maak je veranderingen in e…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Word 2007 Objecten Niet Versch…
·Hoe te Turn Off Blue Shading i…
·Hoe u de Opening Weergave van …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe om afbeeldingen te wijzigen in Drupa…
·Hoe maak je een PowerPoint-dia naar Pain…
·Wat zijn Zip- drives gebruikt voor ? 
·Hoe muziek publiceren op Sibelius 
·Hoe je progressie in Excel te creëren m…
·Hoe te Audio toevoegen aan een volledige…
·Hoe kan ik een AVI -bestand bijsnijden ?…
·Hoe maak je een Global Address List naar…
·Hoe maak je MP3 een kleiner bestand 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com