Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je foto's in Photoshop Met behulp bewerken een Mac
Photoshop is een krachtige en geavanceerde programma gebruikt in de grafische industrie om ontwerpen te maken en te bewerken , verscherpen en zelfs arts foto's . Er zijn bijna oneindig veel sollicitaties voor het gebruik ervan , maar de basisbewerkingen , vergroten of verkleinen en het verbeteren van de kwaliteit van foto's met behulp van de Macintosh- versie van het programma is een vrij eenvoudig proces als u zich aan een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

Unlock uw foto laag. De lagen palet moet verschijnen automatisch langs de rechterkant van uw scherm . Als dit niet gebeurt , selecteer " Lagen " uit het menu Venster aan de bovenkant van het scherm of druk op F7 . Om de laag te ontgrendelen , dubbelklik op de eerste laag in het palet Lagen en klik op " OK " in het " Nieuwe laag " dialoogvenster dat verschijnt .

Crop 2 uw foto. Selecteer het gereedschap Uitsnijden van het gereedschap palet meestal aan de linkerkant van uw scherm . Als het gereedschap palet niet wordt weergegeven , selecteert u " gereedschappen " van het Venster pulldown menu aan de bovenkant van het scherm . Met behulp van het gewas tool, kunt u klikken en slepen een rechthoekige vorm over uw foto. Druk op " enter" en uw foto zal worden gesneden om de vorm die u hebt geselecteerd .
3

Wijzig het fotoformaat . Selecteer " Afbeeldingsgrootte " in het menu Beeld aan de bovenkant van het scherm . De meeste foto's komen uit een digitale camera in grote maten . U kunt uw foto hier krimpen tot een meer standaard grootte gemeten in pixels of in inches . Standaard snap shot maten zijn meestal 4 x 6 inch of 5 x 7 inch. Zorg ervoor dat de ' verhoudingen' is aangevinkt , zodat je niet verstoren uw foto .
4

De canvasgrootte wijzigen . Als u wilt knippen materiaal weg van de zijkanten van de foto , kunt u dit doen door het veranderen van de grootte van het doek . Kies "canvas size" van onder het menu Beeld aan de bovenkant van je scherm . Selecteer de dimensies die u wilt uw foto te snijden in de hoogte en breedte . Klik op " relatieve " als u wilt dat de oorspronkelijke verhoudingen van de foto te behouden . Gebruik de " anker" diagram om Photoshop te vertellen welke kant je wilt dat de afmetingen te snijden uit . Selecteer bijvoorbeeld de linkerbenedenhoek te snijden van de top -en rechterkant .

Andere effecten 5 . Er zijn bijna onbeperkt andere wijzigingen die u kunt maken om uw foto's met behulp van de beschikbare Photoshop gereedschappen . Houd er echter rekening mee , dat hoe meer veranderingen je maakt , hoe meer de kwaliteit van de foto af , vooral als u van plan om de foto af te drukken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een dinosaurus in …
·Hoe te GIF animaties maken in …
·Hoe te Complex Vector Masks in…
·Hoe maak je 3D animaties Photo…
·Hoe maak je een Constellation …
·Hoe kan ik een ticket te verdi…
·Hoe je Match kleuren bij het g…
·Ovale Lighting Effects on Phot…
·Hoe professioneel Kleur Anime …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Silver Rod in Photoshop …
·Postcard Design Guidelines 
·Wat is de extensie . KDC ? 
·Corel R.A.V.E. Tutorial 
·Hoe maak je een pad in Photoshop Delete 
·Hoe te Cascading updates of Cascading Wi…
·Instructies voor de Game Star Wars Jedi …
·Windows Media Audio /Video File Extensio…
·Hoe maak je een voorblad voor een tijdsc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com