Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in een Word 2007- Table ?
Tekst opmaken als valuta is een lastige onderneming in Microsoft Word 2007 . In tegenstelling tot Excel , Word doet niet beschikken over getalnotatie ( behalve in formules ) . Er zijn echter een aantal mogelijke benaderingen voor het formatteren van numerieke tekst als Amerikaanse dollar waarden . Brute Force

Simpel genoeg , typt u het volledige bedrag in dollars , compleet met de dollar-teken , komma's en twee cijfers na de komma . Als u alleen nodig hebt om af en toe kleine tabellen te maken met slechts een paar waarden , dit is de gemakkelijkste , eenvoudigste en snelste optie .
Maak een Macro

Hier is waar het wordt lastig . Het schrijven van macro's vergt een kleine inspanning , maar zodra de macro wordt gemaakt , zult u in staat om snel te formatteren grote delen van een tabel met de klik van een knop of sneltoets .

Schakel op het tabblad Developer door te klikken op de Office-knop en op de knop " Opties voor Word " knop aan de onderkant van het menu . In het populaire gedeelte , klikt u op het selectievakje naast " Show tabblad Ontwikkelaars op het lint " , zodat er een vinkje in het vak . Klik op "OK . "

Het tabblad Ontwikkelaars ( tussen View en Add -ins ) , klikt u op de knop Macro's in de groep Code op het venster Macro's te openen . Typ " Format_Currency " voor de macro naam . Selecteer " Normal.dotm ( algemene sjabloon ) " van de " Macro's in " -menu ( dit zal uw macro beschikbaar in elk document dat u maakt of bewerkt te maken ) . Klik op "Create . " De Visual Basic -editor wordt geopend . Vervang de tekst in de editor met de volgende code ( eindigend met " End Sub " ) : .

Sub Format_Currency ( ) op '' Format nummers in geselecteerde tabelcellen als Amerikaanse munt ' Dim TCell Zoals Word.CellDim Trange zoals RangeIf Selection.Type = wdSelectionIP Or Not Selection.Information ( wdWithInTable ) ThenMsgBox " Selecteer numerieke waarden in tabellen cellen voordat u deze macro . " , , "Fout " Exit SubEnd IFFOR Elke TCell in Selection.CellsSet Trange = TCell . RangetRange.End = tRange.End - 1Met tRangeIf IsNumeric ( Trange ) Then.Text = FormatCurrency ( Expression : = tekst . ) Einde Ifon Fout GoTo SkipSkip : End WithNext tCellEnd Sub

Opslaan en sluiten van de Visual Basic -editor . In Word , selecteert u de drop-down menu naast de werkbalk Snelle toegang en selecteer " Meer opdrachten . " Selecteer " Macro's " uit de " Kies opdrachten uit " menu, selecteer de Format_Currency macro en klik op "Add . " , Klik op " . OK " om de macro te gebruiken, selecteert u de waarden die u wilt formatteren in de tabel en klik op de Format_Currency knop op de werkbalk Snelle toegang
Plaats een Excel . spreadsheet

Als je Excel , het invoegen van een Excel-spreadsheet kan makkelijker , en geven u de volledige kracht van Excel-formules , opmaak en andere kenmerken .

op het tabblad Invoegen , geopend het menu Tabel in de groep Tabellen . Selecteer " Excel-werkblad . " Een kleine spreadsheet zal in uw document worden ingebracht , en de Excel- lint zal verschijnen in plaats van het Woord lint. Typ uw waarden in de spreadsheet -cellen . Selecteer de cellen die u wilt opmaken als valuta . Op het tabblad Start , selecteer " Valuta " in het menu Nummer Opmaak in de groep Getallen . Klik buiten de spreadsheet om de Excel- lint sluiten en verder bewerken van uw document . De spreadsheet wordt weergegeven als een tabel zonder dat de rij-en kolomlabels of schuifbalken . Klik op de spreadsheet en trek de formaatgrepen om de spreadsheet formaat . Dubbelklik op de spreadsheet om deze te bewerken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je Write Protect een …
·Hoe te vermijden Undisclosed O…
·Hoe je automatisch Steek de Do…
·Problemen met Word 2007 loopt …
·Hoe Ontwerp uw eigen Raffle Ti…
·Hoe je lettertype installeren 
·Hoe om terug te keren naar een…
·Hoe te Pages In een MHT Web Ar…
·Hoe kan ik een boek Cover verd…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een wachtwoord in PowerPoint…
·Hoe maak je een Virus Scan opstartdisket…
·Hoe maak je een MVI bestand te comprimer…
·RealPlayer Alternatieven 
·Hoe de Hoop en de Memory in Eclipse 
·How to Get Rid van computervirussen en w…
·Hoe maak je een SonicWALL op Certificaat…
·Hoe te Honor Medailles Neem Evony 
·Hoe kan ik een Word- Label document conv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com