Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst
Er zijn vele redenen waarom een ​​persoon zou willen een foto maken van de tekst . Waardoor het woord " Back " in een beeld biedt de gebruiker een grafische weergave waarop te klikken en link naar de vorige pagina . Met behulp van een beeld in plaats van de standaard computer lettertypes laat veel meer creativiteit en artistieke vrijheid van de kant van de ontwerper . Hier zijn een paar manieren waarop u kunt foto's maken van de tekst . Instructies
1

Druk op de " Print Screen "-knop . Deze knop , meestal gelegen boven de toets " Insert " op een standaard toetsenbord , legt alles op het scherm van een computer en kopieert deze naar het klembord . Open Word , of een vergelijkbaar tekstverwerkingsprogramma , en klik met de rechtermuisknop op het lege document . Kies "Plakken " in het snelmenu . Een foto van uw vastgelegde scherm verschijnt in Word in beeldvorm , inclusief wat woorden die je had getypt . Kopen van 2

Gebruik de functie " Tekst " beschikbaar in de meeste image authoring software programma's , zoals Microsoft Paint , Adobe Photoshop of Macromedia Fireworks . De functie " Tekst " ziet er meestal als een hoofdletter " A " Begin met een leeg doek en kies de functie " Tekst " . Klik op het canvas waar u wilt beginnen met typen . Intoetsen uw gewenste woorden of zinnen en het gebruik stijl tools zoals lettertype , lettergrootte , kleur of kerning om hun uiterlijk te veranderen . Sla het document . Afhankelijk van de specifieke software- pakket , moet u de opgeslagen afbeelding document exporteren naar een beeldbestand met een extensie zoals . JPG of . GIF .
3

Employ Microsoft Word 's " WordArt " functie . Deze knop , een blauwe , gekantelde hoofdletter " A " op de " Tekenen " werkbalk kunnen gebruikers tekst invoeren en kies een tekststijl . Na het drukken op " OK ", de getypte woorden veranderen van tekst kleurrijke graphics .
4

Maak gebruik van een online tekst afbeelding maker . Als u niet beschikt over imago modificatie software , sommige websites maken foto's van tekst voor u . Een dergelijke website , TEXT - BEELD , neemt elke foto en verandert het in een reeks van kleine woorden . Het beeld ziet er hetzelfde uit , maar in plaats van pixels als de samenstellende delen van een beeld , woorden zelf samen het beeld vormen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Latin Long Marks maken …
·Hoe maak je Etiketten Met een …
·Hoe maak je een cd Sticker & L…
·Hoe maak je een voettekst vers…
·Hoe te gebruiken Kopiëren en …
·Hoe de Pijp Symbol gebruiken i…
·Wat is de Doc Format ? 
·Hoe maak je inspringen een Lis…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van een snelkoppeling v…
·Hoe kan ik een ISO -bestand dat is Burn …
·Hoe te Resample een afbeelding in Photos…
·How to Get Rid van Symantec anti - virus…
·Wat is een UHA bestand? 
·Hoe minder RAM in Photoshop Gebruik 
·Hoe maak je een relatieve frequentie his…
·Hoe kan ik meerdere tabbladen in Microso…
·Verklaar het verschil tussen Sync & Back…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com