Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Resample een afbeelding in Photoshop CS3
Resampling een afbeelding in Adobe Photoshop CS3 kunt u verkleinen of vergroten van uw bestand of naar een grote , lage - resolutie document behandelen als een kleinere , hogere resolutie bestanden en vice versa . " Downsampling " verwijst naar het proces van vermindering van beeldgegevens door het formaat van het document of het verlagen van de resolutie . " Upsampling " verwijst naar het vergroten afmetingen van een afbeelding of het verhogen van de resolutie . Photoshop maakt gebruik van " interpolatie " te creëren en kiezen kleuren voor elke nieuwe pixels moet toevoegen aan uw dossier te vertalen van het ene formaat naar het andere . Instructies
Om Downsample of upsampling Uw Bestand
1

Kies " Image Size " in het menu " Beeld " . Wanneer de " Afbeeldingsgrootte " dialoogvenster op uw scherm , verander de " Pixel Dimensions " of de " Document Size" om de gewenste waarden . Om de relatie tussen de hoogte en breedte van uw document te bewaren , zorg ervoor dat " Verhoudingen " blijft aangevinkt . Om het bestand te verstoren door het veranderen van de breedte of de hoogte maar niet beide , vink " Verhoudingen behouden . " Kopen van 2

Selecteer een interpolatie methode van de " Nieuwe beeldpixels berekenen " pop - up menu . Kies " Naaste buur " voor een snelle , harde randen conversie die gekartelde randen kan worden weergegeven als u onevenredig formaat van uw afbeelding of transformeren met extra stappen . Kies " Bilineair " voor de resultaten van gemiddelde kwaliteit dat de gemiddelde pixel - kleurwaarden aan nieuwe pixels als nodig is te produceren . Kies " Bicubic " voor hoogwaardige resultaten die langer duren om te berekenen vanwege de interpolatie methode gedetailleerd onderzoek van de beeldgegevens . Selecteer een van ' Bicubic 's " variaties , " Bicubic Smoother " en " Bicubic Scherpere , " voor resultaten van hoge kwaliteit met verbeterde gladstrijken of slijpen .
3

controleren " Scale Styles "als uw document bevat layer stijlen die je wilt op hetzelfde moment dat u uw document schaal vergroten of verkleinen . Laat deze optie uitgeschakeld als u wilt dat uw stijlen om eventuele waarden in verband met de grootte of dimensie , zoals de omvang en de vervaging waarde van een slagschaduw of de afmetingen van een gloed te behouden of reliëf .

Click 4 de knop " OK " om uw transformaties te accepteren en terug te keren naar uw document . Als u ervoor kiest om uw document wijzigen door een grote hoeveelheid , of het bestand zelf is groot , moet u mogelijk even wachten terwijl Photoshop deze bewerking is voltooid .
Om het bestand Resize Zonder Resampling Het < br >
5

Kies " Image Size " in het menu " beeld " . Wanneer de " Afbeeldingsgrootte " dialoogvenster op uw scherm , vink " Nieuwe beeldpixels berekenen . "
6

Stel uw document " Resolutie " op een hogere waarde om een kleiner gedimensioneerde bestand met meer pixels per produceren inch . Verlaag het document " resolutie " naar een grotere documentformaat met minder pixels per inch te produceren .
7

Stel uw document " Breedte " of "Hoogte " op een hogere waarde om een ​​groter gedimensioneerde bestand met produceren minder pixels per inch . Verminder de breedte of hoogte om het document resolutie te verhogen als de afmetingen te beperken .
8

Klik op de knop " OK " om uw veranderingen te accepteren . Zelfs in een groot bestand , vrijwel geen tijd verstrijkt om deze bewerking uit te voeren , omdat Photoshop verandert gewoon de manier waarop het wijst de pixels in een afbeelding en creëert geen nieuwe geïnterpoleerde pixels .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe naar JPG te Transparante G…
·Hoe maak je een fotokaart ontw…
·Hoe je een tegel Textuur in Ph…
·Hoe te wijzigen Outline Kleur …
·Hoe toegang Actie speler in Ph…
·Hoe maak je een webpagina te b…
·De Brush gereedschap in Photos…
·Hoe maak je een Gold Medal Eff…
·Hoe maak je een Photoshop- ser…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een iCalendar Creëren 
·Hoe te Constant buffering Stop op stream…
·Hoe je afbeeldingen invoegen in Flash CS…
·Hoe te Lagen toevoegen aan een afbeeldin…
·Hoe maak je een Lucoms 1.exe Bestand Ver…
·Hoe maak je een bewegende Avatar Make 
·Windows Testing Tools 
·Hoe maak je een ruimte in een cel in een…
·Hoe de Volume hoger op Burned audio-cd's…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com