Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Gold Medal Effect Maak in Photoshop
Een gouden medaille gemaakt in Photoshop kan een opvallend element aan drukwerk en websites , blogs en ​​andere digitale bestanden . Met de hulp van de " Custom Shape " -optie en andere hulpmiddelen , kunt u een zeer opvallende gouden medaille effect volledig te creëren binnen Adobe Photoshop . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
Set Up Your Document en Draw
1

Open een nieuw document . Kies " US papier" grootte van de standaard opties . Het is een goed uitgangspunt voor het maken van uw gouden medaille . Kies ook " RGB " kleurenmodus en 300 pixels per inch als de resolutie . Op deze manier kunt u de gouden medaille te gebruiken voor het afdrukken , of vermindering van de bestandsgrootte om het te gebruiken op het web . Kopen van 2

Ga naar de werkbalk ( aan de linkerkant standaard ) en activeer de " hulpmiddel op maat Shape " . Het is gebundeld met de rechthoek , lijn en andere vorm - tekengereedschappen . Typ de toets " U" en het zal die set van tools te activeren . Aan de bovenkant van het scherm onder het pull - down menu's zijn het instrument instellingen voor het gereedschap Aangepaste vormen . Kies " Shape Layer" als de optie voor wat voor soort bestand jouw vorm zal zijn . Het is de eerste van drie van dergelijke opties op een rij aan de linkerkant.
3 Net als bij fysieke gereedschappen , Photoshop tools hebben ook opties en vereisen voorbereiding .

Zoek de optie voor " Shape " , gevolgd door een kleine miniatuur . Klik op de kleine , naar beneden wijzende pijltje naast de miniatuur en opties voor verschillende aangepaste vormen zal openen . In de buurt van de top is een vorm genaamd " Seal, " die mooi lijkt op een gouden medaille . Klik erop , of kies een andere die de gouden medaille vorm die u zoekt lijkt . U moet nu kiezen voor een kleur waarmee je je layer te vullen voor de gouden medaille vorm . Met het gereedschap Aangepaste vormen nog steeds actief , ga dan naar het vak " Kleur " aan de rechterkant van de optiebalk boven . Klik erop en kies " zwart. "
4 U kunt bijna elke vorm in Photoshop te tekenen .

Klik en sleep over uw document om het zegel te tekenen . Probeer het en vul het document . Houd de toets " Shift " ingedrukt terwijl u tekent de afdichting . Dit beperkt de verhoudingen van de afdichting . Je weet moet een zwarte afbeelding in de vorm van de Custom Shape u gekozen hebt .
5

Dubbelklik op een leeg gebied binnen de Vormlaag in de laag stack . Nu het vak Stijl Layer opties wordt geopend . Deze effecten bepalen de laageffecten om een gouden medaille te veroorzaken .
6

Klik op " Slagschaduw ". U kunt de standaardinstellingen gebruiken of aan te passen aan uw smaak . Klik op " Gloed binnen , " en verander de gloed van een donkerbruin . Klik op " Bevel and Emboss , " en gebruik de instellingen van de afschuining . Voor schuine Techniek kiezen " Smooth ", een " diepte " van 200 procent , en een ' Grootte ' van 250px . De rest kan worden overgelaten als standaardinstellingen . Ga nu naar " Color Overlay , " en kies een leuk goud of geel - oranje kleur . Zet de mengmodus op " overlay ". Tot slot , ga naar " Gradient Overlay " en kies een verloop van helder geel , oranje of bruin .

De rest van de instellingen kunnen worden aangepast aan uw smaak aan te passen .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop kan niet worden geï…
·Hoe maak je een Fuzzy afbeeldi…
·Hoe kan ik unmerge in Photosho…
·Hoe je Line Art maken in Photo…
·Hoe te Cool Effects verdienen …
·Hoe maak je een Photoshop- Sha…
·Hoe maak je een webpagina te b…
·Hoe wordt de digitale Scrapboo…
·Hoe maak je een watermerk met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Sales Tax berekenen in Excel 
·Hoe kan ik een aangepaste werkbalk in Wo…
·Hoe maak je een ISO branden op een DVD M…
·Wat is de extensie . Ax ? 
·IPod Playlist Transfer Problemen 
·How to Get Rid van Malware 2.1 Handmatig…
·Hoe 3GP converteren naar AVI With No Aud…
·Hoe maak je een Vinyl Record Grafisch in…
·Heeft de Call Optie bestaan ​​nog steeds…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com