Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Heads Doe Bodies Met Photoshop
Adobe Photoshop kunnen professionals en amateurs om digitale foto's te manipuleren . Het programma stelt u in staat om een breed scala aan verbeteringen te creëren , met het aanpassen van een foto 's kleuren om meer betrokken manipulaties zoals het verwisselen hoofd van een persoon voor een ander . Deze techniek , vaak "face swapping " gebruikt om grappige beelden wanneer een persoon het gezicht op een heel ander lichaam. Instructies

Open twee digitale beelden van mensen in Photoshop . Kopen van 2

1 Selecteer de "Rectangular Marquee Tool " uit het raam "Tools" . Klik en sleep de muis over het gezicht dat u wilt kopiëren , het creëren van een rechthoek . Klik en houd de aanwijzer op het gezicht en sleep het naar de andere afbeelding .
3

Stel de nieuwe laag met een dekking van 60 % , zodat je de basis onder de foto kunt zien huidige. Als u de dekking aan te passen , selecteert u de laag door erop te klikken en verander de waarde in het vak " Dekking " in het venster " Lagen " dan . Pas de dekking in door de schuifregelaar om de juiste positie .
4

Transformeer het beeld met behulp van de vrije transformatie gereedschap om de nieuwe hoofd te maken van hetzelfde formaat als de basis foto . Om dit te doen , selecteer "Edit " en vervolgens "Free Transform " uit het drop - down menu . Houd de Shift-toets om de afbeelding van dezelfde proporties te houden en sleep een hoek van de afbeelding om het de gewenste grootte te maken . Vervolgens , klik op de afbeelding en beweeg deze over de bestaande iemands gezicht , het opstellen van de ogen en neus van de twee foto's .
5

set de dekking van de nieuwe hoofd laag terug naar 100 % . Selecteer de lasso tool om weg te snijden van de achtergrond en het lichaam van de afbeelding . Om dit te doen , sporen rond het object dat u wilt uitknippen . Vervolgens , de selectie omkeren door te kiezen voor " Select " en vervolgens " Inverse . " Wis de achtergrond door het selecteren van "Edit " en vervolgens " Clear ". Mogelijk moet u de gum tool te gebruiken om onderdelen basis image, die verder reiken dan het nieuwe hoofd , zoals haren of te wissen . Om de gum te gebruiken , selecteert u deze in de werkbalk en klik en houd hem boven alle gebieden die u wilt wissen .
6

samenvoegen van de twee lagen samen om een beeld te vormen door het selecteren van " Layer " en vervolgens " Merge down " uit het drop-down menu . Pas de kleurinstellingen om de twee foto lijkt alsof ze een zijn . Om dit te doen , selecteer " Beeld " en vervolgens " Instellingen " , gevolgd door " Color Balance ". Schuif de schuifregelaars om de verzadiging van de kleuren te wijzigen en druk op " OK . " Sla de wijzigingen in uw afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Shape verdiene…
·Hoe te Together Two 's in Phot…
·Hoe maak je een ID -kaart te v…
·Bakken en Laageffecten in Phot…
·Hoe maak je een planeet in Pho…
·Is er een rimpel Textuur in Ph…
·Hoe maak je een Water Effect i…
·Hoe te Moldy papier in Photosh…
·Hoe te Vignetting in Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een grafiek in Office Creër…
·Wat is een presentatie Graphics Software…
·Hoe maak ik een WMV wijzigen naar een WA…
·Hoe afdrukken van een Small Card 
·Hoe je 2 Axis gebruiken in Excel Scatter…
·Hoe maak je een lijst afdrukken van fact…
·Hoe te Keyloggers Verwijder in WoW 
·Drupal Schema Column Types 
·Hoe een back- up van uw Seagate Computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com