Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Keyloggers Verwijder in WoW
Keyloggers zijn de nummer een manier die World of Warcraft accounts worden gekaapt . Ze infecteren de computer en vervolgens op te slaan weg elke druk op een knop , het verzenden van die gegevens af voor de hacker die vervolgens sorteert doorheen om de wachtwoorden en gebruikersaccounts zij nodig heeft om de WoW -account te stelen vinden . Het stelen van de rekening kan betekenen veel dingen , van de houtkap in slechts om het goud en items verzameld om het stelen van de rekening volledig en verkoop van het af om andere gebruikers te stelen . Gelukkig zijn er manieren om de keyloggers te verwijderen en voorkomen dat tegen gestolen wachtwoorden . Wat je nodig hebt
Anti - virusscanner
Spy -ware scanner
Toon Meer Aanwijzingen
verwijderen Keyloggers

Open Windows Taakbeheer 1 , door te drukken op Ctrl + Shift + Esc of Ctrl + Shift + Del , en op zoek naar een proces genaamd " svch0st.exe " . " svchost.exe " met " o " is een normaal proces . " svch0st.exe " met een nul is een duidelijk teken dat de computer is geïnfecteerd . Zelfs als " svch0st.exe " niet wordt gevonden, betekent niet dat de computer schoon is .

Run updates 2 voor de anti - virus en anti - spyware software op de computer geïnstalleerd . Als er geen anti - virus of anti - spyware software , te downloaden en uit te voeren wat updates . Er zijn een aantal kwaliteit gratis anti - virus en anti - spyware programma's gekoppeld aan de middelen sectie .
3

Run scans voor de eerste van de anti - virus software en vervolgens de anti - spyware software . Run beveiligingsupdates voor de computer en voor de internetbrowsers gebruikt op de computer . Herstart de computer en het opnieuw uitvoeren van de scans .

Download 4 , installeren en uitvoeren van Microsoft Malicious Software Removal Tool . Er is een link in de middelen sectie .
5

Gebruik de Launcher om World of Warcraft te voeren in plaats van het runnen van het uit de directe bestand . Blizzard beweert dat het gebruik van de draagraket helpt voorkomen dat keyloggers toegang krijgen en hoewel de exacte redenering achter die niet bekend is , is het de moeite waard met behulp van de draagraket op de off kans dat het helpt .
Preventieve maatregelen < br >
6

Met World of Warcraft " Remember Account Name "-functie . Iets waarmee de speler om het typen te voorkomen in de accountnaam of het wachtwoord helpt voorkomen dat een verborgen keylogger van de mogelijkheid om die informatie te zien . Op dezelfde noot , het verlaten van een wachtwoord op een notebook of Word-bestand en dan gewoon kopiëren dan plakken is ook een goede manier om het wachtwoord van keyloggers te verbergen , ook al is het niet een veilige manier om het wachtwoord te beschermen tegen andere computergebruikers .
7

Gebruik een andere browser dan Internet Explorer . Firefox , Chrome en andere browsers hebben fatsoenlijke veiligheidsvoorzieningen waar, zoals Internet Explorer heeft zwakheden die hackers zullen profiteren van om keyloggers te installeren op computers die het gebruiken.
8

Houd de anti - virus en anti - spyware software up -to-date en zet ze om te draaien op een schema . Het instellen van hen om zichzelf bij te werken op een bepaalde tijd minstens een keer per week is een goed begin . De scans zelf moet worden gepland om een ​​dag of om de dag uitgevoerd , vooral als Internet Explorer wordt gebruikt op de computer . Houd de computer en het internet browser bijgewerkt. Minstens een keer per maand

Run Microsofts 9 Malicious Software Removal Tool , vooral als Internet Explorer wordt gebruikt om op internet te surfen .
10

Lees beoordelingen van derden WoW software alvorens het te downloaden . Lees ook reviews van de websites die de software wordt gedownload van . Het is heel gemakkelijk om keyloggers te sluipen in via software van derden .

Previous: Next:
  PC Games
·Gratis Spelen voor kinderen te…
·Nvidia GeForce 8800 GTS -inste…
·Tips & Trucs voor Virtual Vill…
·Wat zijn de verschillende eind…
·Hoe te spelen Gedownloade PC G…
·Hoe PC Game Play Boost Perform…
·FAQ voor Arcane Mages in World…
·Wat is een Wild Tangent bestan…
·Hoe te downloaden en installer…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Flour maken in Photoshop 
·Hoe te accepteren Bewerkingen in Word-do…
·Hoe PowerPoint installeren op een comput…
·Hoe te WordArt invoegen in een PowerPoin…
·Hoe de Avira Nag Screen Verwijderen 
·Hoe een PDF maken met bewerkbare velden 
·Hoe muziek Samen Meng een CD maken 
·De Code voor Tekst Lettertype 
·Wat is een MPG -bestand? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com