Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF maken met bewerkbare velden
Portable Document Format ( PDF ) -documenten zijn de toonaangevende bestandstype voor het opslaan van toegankelijke documenten op het internet . Veel organisaties en de overheid kantoren gebruiken de PDF- formaat om formulieren en voorlichtingsmateriaal posten. De PDF- bestandstype is populair omdat elke gebruiker met een PDF -viewing programma kan het document te openen , en de meeste lezers zijn gratis te downloaden . Formulieren in PDF-formaat zijn praktisch , omdat de gegevens in de vorm velden kunnen worden gedownload naar andere programma's zoals spreadsheets voor analyse en opslag . Instructies
Gratis Programma

Download en installeer een gratis PDF - maken programma op uw computer 1 . PDFill is een dergelijk programma te downloaden ( zie link in Resources ) . Andere gratis PDF - schrijven van programma's zijn beschikbaar ; er zeker van dat alle data die je kiest omvat formulier kenmerken . Specifieke instructies variëren afhankelijk van specifieke programma's . Kopen van 2

Start het source programma voor het document waarvan u een PDF maken met bewerkbare velden , bijvoorbeeld Microsoft Word . Open het bronbestand . In Word , selecteert u de optie "Open" in het menu Bestand om het venster Openen lanceren . Zoek de map op waarin het document wordt opgeslagen met het menu Zoeken in . Klik eenmaal op de bestandsnaam en een keer op de knop "Openen" .
3

Selecteer de " Print" -optie in het menu Bestand om het venster " Print " te lanceren . Selecteer het PDF -programma dat u hebt gedownload in stap 1 van de " Printernaam " drop - down lijst en klik eenmaal op de knop "Afdrukken" . Dit zal een " Opslaan als " venster te openen . Typ een naam voor het PDF-bestand in de 'Naam ' veld en klik eenmaal op "Opslaan " om het bronmateriaal te converteren naar een PDF-document .
4

Start het PDF - schrijven -programma hebt geïnstalleerd . In PDFill , selecteer de "Open New PDF Project " optie uit het menu Bestand . Gebruik de " Look In " menu naar de map waarnaar u het PDF-bestand opgeslagen vanaf stap 3 te vinden. Klik eenmaal op de PDF bestandsnaam en een keer op de knop "Openen " .
5

Klik een keer op het menu " View " , klik eenmaal op " Werkbalken " en selecteer de " formulieren" werkbalk . Klik een keer op de " Text Form Field" knop op de " formulieren" werkbalk , die een kleine letter " a " en " b " op het. Klik eenmaal in een gebied van het PDF-document waaraan u wilt een bewerkbaar veld toevoegen en sleep het vak om de juiste grootte . Een doos "Eigenschappen " zal verschijnen nadat u de muisknop loslaat . Gebruik de functies op dit scherm om het uiterlijk van het formulierveld wijzigen en klik eenmaal op de knop " OK " .
6

Herhaal stap 5 voor elk bewerkbaar veld dat u wilt invoegen in de PDF . Formuliervelden kunnen worden verplaatst door te klikken eenmaal op de grens en ze naar een ander gebied van het document beweegt terwijl u de muisknop ingedrukt houdt . Om een veld wilt bewerken , markeert u het en klikt u eenmaal op de "Edit" menu en selecteer " Eigenschappen bewerken Huidige Object 's" optie . Dit zal het venster Eigenschappen waarnaar wordt verwezen in stap 5 lanceren . Sla de PDF met bewerkbare velden met behulp van het "Project opslaan als" optie onder het menu "Bestand " .
Fee -Based Programma

downloaden 7 en installeer een fee - gebaseerd PDF creëren programma op je computer . Adobe Acrobat Pro , bijvoorbeeld , is gevuld met functies , zoals vorm gereedschappen , maar de reguliere download is iets duurder op ongeveer $ 450. Voorafgaand aan de aankoop van een PDF - schrijven -programma , er zeker van dat het de eigenschappen geschikt is voor het maken van bewerkbare velden evenals andere functies die u nodig hebt .
8

Start het source programma voor het document waaruit u wilt om een PDF te maken met bewerkbare velden , bijvoorbeeld Microsoft Word . Open het bronbestand . In Word , selecteert u de optie "Open" in het menu Bestand om het venster Openen lanceren . Zoek de map op waarin het document wordt opgeslagen met het menu Zoeken in . Klik eenmaal op de bestandsnaam en een keer op de knop "Openen" .
9

Selecteer de " Print" -optie in het menu Bestand om het venster Afdrukken te lanceren . Selecteer de " Adobe PDF " optie in de lijst Printernaam keuzelijst en klik eenmaal op de knop "Afdrukken" . Dit zal lanceren een venster Opslaan als . Typ een naam voor het PDF-bestand in het veld "Naam" en klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het bronmateriaal te converteren naar een PDF-document . Start de Adobe Acrobat Pro programma . Selecteer de optie "Open" in het menu Bestand . Gebruik het menu Zoeken in op de map waarin u het PDF-bestand opgeslagen vanaf stap 3 te vinden. Klik eenmaal op de PDF bestandsnaam en een keer op de knop "Openen " .
10

Klik eenmaal op de " View " menu-knop en een keer op " Werkbalken " en selecteer de werkbalk Formulieren . Klik een keer op de " Text Form Field" knop op de werkbalk Formulieren , die een hoofdletter "T " op het heeft . Dubbelklik op in een gebied van het PDF-document waaraan u wilt een bewerkbaar veld toe te voegen . Een klein tekstvak met een rode rand verschijnt een venster Eigenschappen tekstveld lanceert . Gebruik de functies op dit scherm om het uiterlijk van het gebied vorm te wijzigen . Klik op de knop "Sluiten" als u klaar bent .
11

Herhaal stap 4 voor elk bewerkbaar veld dat u wilt invoegen in de PDF . Formuliervelden kunnen worden verplaatst door te klikken eenmaal op de grens en ze naar een ander gebied van het document beweegt terwijl u de muisknop ingedrukt houdt . Om een veld te bewerken , te markeren , klik met de rechtermuisknop op de grens en selecteer de optie "Eigenschappen" . Dit zal het venster Eigenschappen tekstveld waarnaar wordt verwezen in stap 5 lanceren . Vergeet niet om de PDF te slaan met bewerkbare velden met behulp van de "Opslaan als" optie onder het menu Bestand .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Uitleg foto Gescande documente…
·Hoe een PDF Creatie Beveilig 
·Hoe het standaard Viewer Pick …
·Hoe u de standaard PDF Reader …
·Hoe PDF-bestanden kopiëren na…
·Hoe te gebruiken Adobe 8.0 naa…
·Hoe afdrukken naar PDF in Acce…
·Hoe afdrukken naar PDF met Acr…
·Hoe maak je een invulbare PDF …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Adobe Flash Player Video opnemen 
·Hoe je Java embedden in JSP 
·How to Get Rid van Anti Spyware Master f…
·ThreatFire Installatie 
·Hoe te Typ in Tamil in MS Word 
·Hoe maak je meer dan een exemplaar van O…
·Hoe te Fonts in embedden OpenDocument 
·Hoe maak je uitschakelen van een McAfee …
·Hoe te ArcSoft Print Creations Uninstall…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com