Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Vinyl Record Grafisch in Photoshop
Hoewel vooral bekend om zijn fotografische het bewerken en verfraaien functies en mogelijkheden , Adobe Photoshop kan ook worden gebruikt om realistische ogende grafische kunst objecten te creëren vanuit het niets creëren . Met behulp vorm gereedschappen van het programma , gelaagdheid mogelijkheden en filter mogelijkheden , kunt u een vinylplaat afbeelding die u kunt toepassen op een website of een ander digitaal beeld . Naast zodat u met een interessante grafische te gebruiken en te delen , dit project is ook een goede manier om vertrouwd te raken met veel van de veelzijdige mogelijkheden van Photoshop . Wat je
Computer geladen met Adobe Photoshop
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een nieuwe Photoshop- project met vierkante afmetingen . Open het " Layers" palet aan de rechterkant van je canvas en maak een nieuwe groep door op het map-icoon aan de onderkant van het palet . Dubbelklik op de " Groep 1 " tekst in het palet om de naam en het type bewerken "Record groep . " Maak een nieuwe laag in de groep door te klikken op het draaien van pagina icoon aan de onderkant van de " Layers " palet . Noem deze laag " record. " Kopen van 2

Selecteer "Edit " en vervolgens " vullen " van het control menu en stel de "Use " drop - down menu op " Color . " Selecteer een donkergrijze kleur uit de kleurkiezer dialoogvenster en klik op "OK . " Klik op " OK" als in de " Fill " dialoogvenster om uw canvas te vullen met je donkere grijze kleur . Maak een geluid effect over de grijze door te kiezen voor het menu " Filter" en het selecteren van " Noise " en vervolgens " Ruis toevoegen . " Stel uw bedrag tot 15 procent en de distributie naar " Gaussian , " en zorg ervoor dat de " Monochromatic " optie is aangevinkt in het " Add Noise " dialoogvenster .

Opnieuw kiezen " Filter 3 " menu en kies" Blur , " dan" Radiaal vervagen . " Stel de hoeveelheid schuifregelaar naar 70 procent , de onscherpte methode om " Spin " en de kwaliteit op " Best . " Klik op " OK . " Dupliceer deze laag door het selecteren van het menu " Lagen " en vervolgens " Laag dupliceren . " Zet de layer -modus drop-down menu aan de rechterbovenhoek van het " Layers " palet " Overlay . " Je moet beginnen om de textuur van cirkelvormige groeven opnemen op je canvas te zien . Open het menu ' Beeld ' boven op je scherm en selecteer " Instellingen " en vervolgens " Helderheid /Contrast . " Stel de schuifregelaar naar tussen de 20 en 25 , en stel het contrast schuifregelaar om tussen -25 en -20 .
4

Selecteer de " Ellipse Tool , " genesteld onder de ' Rectangle Tool " in de instrumenten paneel aan de linkerkant van uw scherm . Zorg ervoor dat het gereedschap is ingesteld op layer -modus vormen door op de meest linkse icoon in het instrument paneel opties te kiezen je canvas . Het pictogram is een plein met ankerpunten op elke hoek . In de volgende volgorde , klik en sleep vanuit het midden van je canvas naar een van de hoeken , druk op de " Shift"- toetsen en " alt " ( " optie " op een Mac ) tegelijk , en laat je muisknop los als je eenmaal een cirkel dat past net binnen de grenzen van het doek .
5

" Ctrl + klik " ( " command + klik ' op een Mac ) het " Shape 1 " laag in het " Layers " palet selecteer uw cirkel . Klik op het pictogram oog links van de laag om het te verbergen en selecteer je "Record groep . " Klik op het masker icoon , die eruit ziet als een rechthoek met een cirkel erin , aan de onderkant van het palet . De randen buiten uw kring zal worden gegaan , waardoor een beeld met een ronde vorm en een record - achtige gegroefde textuur .
6

Dupliceer je " Shape 1 " laag met behulp van de " Laag dupliceren " commando in het menu en de " Layer " selecteer " bewerken " en vervolgens " Transform ", " Scale . " Voer drie procent in de breedte en hoogte velden van het instrument paneel opties te kiezen je canvas en druk op "enter " ( " return " op een Mac ) . " Ctrl + klik op" uw " Shape 1 copy " laag in het " Layers" palet en kies je " Record groep " laaggroep . Selecteer de " Brush Tool " van het paneel gereedschappen . Druk op de "D" toets om uw kleuren in te stellen naar de standaardwaarden en zorg ervoor dat je voorgrond kleur is zwart . Klik en sleep over de kleine cirkel in het midden van de achtergrond bloot te leggen , waardoor het uiterlijk van de kleine opening in het midden van de plaat .
7

Sla je vinyl door het selecteren van " File ", dan "Opslaan als . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Tidal Waves in Photosho…
·Hoe te Logos Maak met Photosho…
·Hoe te beginnen met het leren …
·Hoe een PDF Extract om Photosh…
·Hoe te HDRI omgevingen maken i…
·Hoe een albumhoes op Photoshop…
·Hoe te Bomen trekken in Photos…
·Hoe te Animated Japanse Stripf…
·De beste Adobe Photoshop Brush…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Streaming Picture File i…
·Hoe maak je een functie in Business Obje…
·Hoe je Skype installeren op Unlocked iPh…
·Hoe je pagina's op Word 2007 opnieuw ord…
·PhotoFrame 2.5 zal niet werken in Photos…
·Hoe kan ik te ontdoen van spyware Screen…
·Hoe maak je een Uitnodiging van de Douch…
·Hoe te Datum Wildcards Vervang in Micros…
·Hoe kan ik een Word- document te zetten …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com