Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te beginnen met het leren Adobe Photoshop
Heb je ooit wilde om te beginnen met het leren Adobe Photoshop ? Deze basic tutorial zal u door de belangrijkste tools die u moet weten wanneer het leren Adobe Photoshop Instructies
1

Voordat u kunt beginnen met het leren Adobe Photoshop , moet u de software ergens te verkrijgen . Veel websites verkopen Adobe producten zoals Photoshop /Illustrator /In - ontwerp etc. maar ze vrij duur zal zijn . Als je een student aan een hogeschool of universiteit , kan gratis software beschikbaar zijn via uw IT-afdeling . Als geen van zijn opties , vraag rond , er zijn veel mensen die al over de juiste software die je een kopie kunt geven . Zodra u goed elke Adobe suite pakket geïnstalleerd , klaar om te beginnen met het leren Adobe Photoshop . Kopen van 2

Wanneer u voor het eerst een nieuwe tekening te openen in Adobe Photoshop u bent , zult u een reeks tabs die dwars over het zien bovenkant van het scherm , alsook een aantal dozen in de linker bovenhoek . Weten wat tools zijn in elk tabblad moet het eerste wat je begint te verkennen . Net als de meeste programma's , Adobe Photoshop heeft de tabs bovenaan beginnen met de basisfuncties aan de linkerkant en je krijgt dieper in het programma als je beweegt langs de lijn. Je moet wat tijd nemen om vertrouwd te raken met elk tabblad , met name de "edit " en " imago " tabs . Dit zal een sleutel tot het leren Adobe Photoshop snel zijn.
3

De volgende belangrijke aspect te leren Adobe Photoshop is het begrip " lagen " . De vorige stap genoemde vakken in de rechterbenedenhoek van uw scherm . Een van deze dozen heet " lagen " . Als u niet de doos lagen te zien, kunt u ook toegang tot het door de hoofdmenu's . Als iemand wil om succesvol te zijn met behulp van Adobe Photoshop , moet u begrijpen en gebruiken lagen vaak. Met behulp van de lagen is in feite een manier om u te helpen uw bestand georganiseerd . Elk beeld of een bijwerking die u maakt op de pagina kan worden gelegd op haar op " layer " die u kunt wijzigen en individueel regelen .
4

Nu dat je weet wat een laag is , is het belangrijk om te spelen met het menu lagen om te zien wat precies je kunt bereiken . U zult verrast zijn in wat je kunt leren . Het laatste menu dat je nodig hebt om vertrouwd te raken met een duik nemen in het programma is de linker werkbalk .
5

Volgende op de lijst is de linker werkbalk in Adobe Photoshop . De linker werkbalk zal uw meest populaire werkbalk zijn veruit . Op dit pictogram vindt u elke vorm van selectie tool die je nodig hebt , tekengereedschappen , bijsnijden gereedschap , zoomgereedschappen , en veel meer vinden . Dit moet de eerste plaats kijk je als je niet weet hoe je iets in Adobe Photoshop te doen zijn. De werkbalk links is de basis voor het hele programma dus is het essentieel dat u bekend bent met alle middelen er zijn , want het is een zekerheid dat je zal gebruiken .
6 p Met dat in gedachten , leren van alles in Adobe Photoshop is nogal een intimiderende taak, maar als je kunt begrijpen de basis werkbalken en acties in het programma , zal je snel aanslaan . De beste manier om het programma aan te vallen is om te duiken in het hoofd eerst . U ontdekt gereedschappen die je niet eens weet dat ze bestaan ​​als je je een weg door het programma . Vergeet niet , wees geduldig bij het leren van Adobe Photoshop , hoe meer tijd je in , hoe meer je terug krijgt .

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop Tips om Samenvoegen …
·Hoe maak je een DIV Photoshop …
·Hoe te Smoke maken in Photosho…
·Hoe je Photoshop Uw foto om te…
·Photoshop Christmas Text Effec…
·Hoe maak je een kalender met P…
·Hoe maak je een Heart in Photo…
·Hoe u een Dog's Fur White in P…
·Hoe te Scene Your Hair in Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te SWF insluiten in een PowerPoint 
·Hoe te Route Audio Van WAV Uitvoer naar …
·Hoe te MediaWiki installeren op een Mac 
·Hoe de video Tags bewerken in Windows Me…
·Computer Games for Ages 3-5 
·Hoe je QuickTime-films te converteren na…
·Hoe te verbinden de Xbox 360 naar Window…
·Hoe maak je een telefoontje van een comp…
·Hoe te Grid bijwerken View 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com